Samla lån – sänk din månadskostnad

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Jämför upp till 40 långivare
Samla upp till 600 000 kronor
Slipp all huvudvärk med utspridda fakturor
Jämför upp till 40 långivare
Samla upp till 600 000 kronor
Slipp all huvudvärk med utspridda fakturor

Genom att samla ihop lån och krediter i ett samlingslån skapar du en bättre överblick över din ekonomi, får bättre villkor och inte minst kan du få en lägre total ränta. Detta leder till att du kan bli skuldfri snabbare och få mer pengar över varje månad!

Ansök tryggt och säkert på under 2 minuter i formuläret – självklart kostnads- och bindningsfritt.

5 fördelar med att samla lån:

 • Våra kunder sparar i snitt 17 500 kronor genom att samla lån
  Det är inte ovanligt att våra kunder sparar hundratals – ibland tusentals – kronor varje månad på att samla sina lån hos oss.
 • Jämför samlingslån från upp till 40 långivare i en enda ansökan
  Vårt av samarbetspartners är störst i Sverige. Det gör att du utökar dina chanser för att hitta bäst ränta när du vill samla lån hos oss.
 • Samla ihop upp till 600 000 kronor
  Möjlighet att lösa flera större lån i ett för att underlätta för din ekonomi.
 • Endast 1 kreditupplysning hos UC
  Försämra inte din kreditvärdighet i onödan genom många kreditupplysningar.
 • Personlig service hela vägen
  Våra rådgivare finns med dig via telefon eller mejl om du har några frågor.

Sammanfattning av att samla lån hos Sambla

Vi samarbetar med över 40 olika banker och långivare. Det är helt kostnadsfritt att samla lån och krediter och du kan låna upp till 600 000 kronor i ett samlingslån. Låt oss hjälpa dig att samla ihop din ekonomi så att du kan få bäst möjliga ränta!

Läs vidare om vad det innebär att samla alla dina lån i ett samlingslån eller ansök direkt i formuläret.

Samla lån och krediter för att få låg ränta

Att låna pengar för att spara pengar kan låta tokigt när du först hör det. Men att samla lån och krediter på ett ställe, oavsett om du har många eller bara några få lån, är alltid en bra idé.

Så bra att ett nytt samlingslån med låg ränta kan spara dig flera tusen kronor varje månad. Det är för att du kan sänka din ränta genom att lösa dina dyra smålån och ersätta de med ett nytt och bättre samlingslån.

Bild som visar på hur man samlar ihop gamla lån

Så kan det se ut att samla lån – exempel på samlingslån

Om du inte har tagit ett samlingslån tidigare är det kanske inte hel lätt att förstå hur det fungerar att samla lån. Men låt oss visa med ett exempel.

Låt oss säga att du i dag har:

 • Renoveringslån hos bank A – 80 000 kronor till 10 % effektiv ränta
 • Kreditkortsskuld hos bank B – 45 000 kronor till 20 % effektiv ränta
 • Vitvaror på avbetalning hos bank C – 15 000 kronor till 18 % effektiv ränta.

Den totala skulden du vill samla skulle då vara 140 000 kronor. Låt oss säga att du blir beviljad ett samlingslån hos en av våra partners till en effektiv ränta på 9,3 %.

Du kan då lösa dina gamla skulder och i stället börja betala av ditt samlade lån till en betydligt lägre ränta. Du slipper dessutom att betala flera räkningar varje månad, eftersom du nu har samlat dina lån och krediter hos en och samma långivare.

Undvik onödiga kostnader genom att samla ihop dina skulder i ett samlingslån

Att ha flera lån och krediter betyder flera olika räntor där vissa kan vara onödigt höga, men också innehålla dolda kostnader som avi- och fakturaavgifter.

På exempelvis billån är räntan ibland till synes låg, men ofta har de väldigt höga administrativa avgifter månadsvis. När du gör dig av med smålån och krediter kommer du även att förbättra din kreditvärdighet, vilket innebär att du kommer få ännu bättre ränta och lånevillkor i framtiden.

Därför ska du samla alla dina lån genom oss:

 • Du blir av med dyra avbetalningar, smålån och krediter
 • Du får en lägre månadskostnad
 • Du får en lägre ränta
 • Du sparar pengar varje månad
 • Du kan välja en amorteringstid som passar din ekonomi
 • Endast en kreditupplysning hos UC
 • Du får personlig service genom hela processen
 • Vi samarbetar med över 40 banker och långivare
 • Du binder dig inte till någonting innan du hittat villkor som du är nöjd med
 • Utbetalning inom 2-3 arbetsdagar
 • Samla alla lån på ett ställe och slipp flera fakturor
 • Du förbättrar din kreditvärdighet för framtiden

Hur gör jag för att samla lån och krediter?

Processen för att samla sina lån genom oss är väldigt smidig. När du ska samla ihop lån och krediter söker du ett hopbakslån som motsvarar totalsumman för alla dina mindre lån och krediter. Den summan väljer du i formuläret vid ansökan, där du svarar JaHar du lån som du vill byta ut?.

Så samlar du dina lån – steg för steg

Här är en smidig steg för steg-guide för hur det går till när du förbättrar dina lån genom oss.

1. Se över din ekonomi

Här är det värt att verkligen gå igenom din ekonomi så att du får med allt från mindre lån och avbetalningsköp till kreditkortsskulder och eventuella SMS-lån. Du väljer själv en amorteringstid som passar dig när du ansöker om ett samlingslån.

Eftersom vi samarbetar med över 40 banker och långivare kan du vara säker på att du får en så låg ränta som möjligt när du samlar alla lån på ett ställe.

2. Skicka in din ansökan om att samla ihop lån

I formuläret ansöker du om summan som du har kommit fram till i steg 1. Din ansökan skickas sen till alla våra 40 banker och långivare.

3. Långivarna granskar ansökan

Alla våra samarbetspartners får chansen till att se din ansökan om att samla ihop lånen. De som kan ge dig ett erbjudande återkommer med sina villkor. Oftast börjar svaren att trilla in direkt efter att ansökan är skickad.

4. Vi ser tillsammans över hur vi kan hjälpa dig samla ihop ekonomin

En viktig del av vår tjänst är att ge dig personlig service, just för att du ska få hjälp med det som annars kan kännas tråkigt eller svårt. När alla dina erbjudanden har kommit in från bankerna går vi tillsammans igenom de olika förslag som har kommit in. Skulle du komma på att det finns fler skulder som du vill samla ihop kan vi här se över även det.

5. Lånen blir ett samlingslån

Efter att du har tackat ja till ett erbjudande och signerat så får du antingen lånet utbetalt direkt till ditt konto och kan själv lösa de befintliga lånen, eller så kan långivaren hjälpa till med detta.

Du kan bli skuldfri snabbare genom att samla lån och krediter

Eftersom att du slipper betala höga räntor och dolda avgifter får du mer pengar över varje månad. Pengar som du kan använda till att amortera på ditt nya privatlån och på så vis bli skuldfri mycket tidigare än om du inte samlar ihop dina dyra lån och krediter.

Sänk räntan på dina lån samtidigt som du endast har ett enda lån att hålla koll på. Efter en tid, när din skuld minskat, har du ofta möjlighet att omförhandla räntan och få ytterligasre lägre ränta på ditt samlingslån.

Läs mer om: Skuldfinansiering

Spara tid med färre räkningar i ett samlingslån

Att samla dina lån och ha ett enda lån istället för flera lån och krediter innebär att du slipper få en brevlåda full av fakturor runt den 25:e varje månad. Du slipper även lägga lika mycket tid på att hålla ordning på kuvert och betala räkningar.

Sätter du dessutom amorteringen och räntebetalningen på autogiro via din Internetbank så sköts allt automatiskt. Smidigt och enkelt!

Få bättre överblick – slipp påminnelseavgifter

Förutom att du sparar tid på att slippa betala flera räkningar varje månad ger dig det också en bättre koll på din ekonomi. Med ett samlat lån ser du enkelt din totala skuld och amorteringsplanen för den. Det gör att du bättre kan planera din ekonomi eftersom du vet hur mycket du ska betala varje månad och när du kommer att bli skuldfri.

Dessutom minskar med stor sannolikhet risken att missa att betala en räkning avsevärt – eftersom du bara har en att hålla reda på. Med smålån och krediter kan ofta påminnelseavgiften för en missad faktura vara hög, och den vill du undvika till varje pris.

Ett verkligt exempel på ett lyckat samlingslån

I exemplet, som är hämtat från en riktig kund, hade personen i fråga en befintlig skuld på 30 000 kronor och ett befintligt lån på 125 000 kronor. Hon kontaktade oss och undrade om vi kunde göra något åt den ekonomiska situationen. Vi hjälpte till att samla ihop lånet och krediten till ett nytt samlingslån med mycket lägre ränta.

 • Kredit: 30 000 kronor. Månadsbetalning: 1 000 kronor (löptid 3 år). Effektiv ränta: 12,57 %. Total räntekostnad: 5 820 kronor.
 • Privatlån: 125 000 kronor Månadsbetalning: 1 670 kronor (löptid 8 år). Effektiv ränta: 6,70 %. Total räntekostnad: 35 635 kr kronor.
 • Totalt: 125 000 kronor Månadsbetalning: 1 670 kronor (löptid 8 år). Effektiv ränta: 6,70 %. Total räntekostnad: 41 455 kronor.
 • Nytt lån: 155 000 kronor Månadsbetalning: 2 191 kronor (löptid 8 år). Effektiv ränta: 5,12 %. Total räntekostnad: 29 044 kronor.

Som du kan se sänkte det nya lånet räntan med 2,72 procentenheter, vilket i sin tur sänkte månadskostnaden med 479 kronor samtidigt som vår nöjda kund blev skuldfri ett år tidigare. Totalt sparade kunden 12 411 kronor som hon annars hade varit tvungen att betala i räntekostnader.

Vill du också samla alla lån på ett ställe, få bättre ränta och spara pengar? Jämför då direkt på vår hemsida.

Hur får jag en ännu lägre ränta när jag vill samla lån?

Genom samlingslånet är du på rätt väg att få ordning på din privatekonomi om den tidigare har varit lite knackig. Nu har du en bra överblick på ditt lån och vet vad du har för kostnad varje månad. Antagligen minskar också risken för att du ska missa att betala någon faktura – eftersom du numera bara har en räkning varje månad – så att du kan undvika betalningsanmärkningar.

För att få bättre ränta i framtiden kan du förutom samlingslånet försöka påverka din ekonomi till det bättre. Här är några tips för dig:

1. Ta inte fler lån

Undvik att ta nya kreditupplysningar inom den närmaste framtiden. Handla för de pengarna du har över varje månad och inte på avbetalning eller via kreditkort. På så vis stärker du din kreditvärdighet för framtiden.

2. Amortera på ditt samlingslån

Kan du amortera (betala av) mer av lånet än vad du behöver kommer det att hjälpa dig sänka räntekostnaderna varje månad. Det innebär i längden ett billigare samlingslån och du blir skuldfri snabbare.

3. Omförhandla lånet

Detta är det många som missar, så ha med dig detta i framtiden. Vi tycker att du årligen bör se över och omförhandla ditt lån för att se om du kan få en bättre ränta.

Du kan själv kontakta långivaren och se vad dom kan göra. Eller så kontaktar du oss igen så kollar vi med samma långivare, men även med andra, och ser vad vi kan hjälpa dig med för ränta denna gången. När du samlat dina lån och dina skulder har minskat är det sannolikt att du kan få ännu lägre ränta.

Bra att veta: Har du fått en högre lön och en mer stabil ekonomi kan vi högst troligt hjälpa dig att förhandla ner räntan igen.

Vilka kan samla lån och krediter genom oss?

Sedan starten har vi hjälpt 390 000 kunder med att sänka räntan på sina lån genom att lösa äldre och dyra smålån. Det spelar ingen roll om du vill samla lån som är små eller stora – vi kan hjälpa dig samla lån mellan 5 000 och 600 000 kronor.

Våra grundkrav för samlingslån

Samtidigt finns det några grundkrav för att du ska kunna sänka räntan och samla dina lån hos oss. Du måste vara:

 • 18 år gammal
 • Skuldfri hos Kronofogden
 • Skriven i Sverige sedan 12 månader
 • Ha en inkomst på minst 8 400 kronor i månaden.

Så länge du uppfyller dessa är du välkommen att ansöka om att samla dina lån genom oss!

Samla lån och förbättra din kreditvärdighet

Det är också värt att tänka på att om du tagit ett större lån via oss för att samla ihop dina smålån, avbetalningar och krediter kan det vara klokt att göra en ny jämförelse inom ett år. Uppgifter om lån uppdateras månadsvis och då syns inte dina gamla krediter längre. Färre lån leder ofta till högre kreditvärdighet.

Att på egen hand jämföra olika långivare ger dig en kreditupplysning för varje långivare du ansöker hos, vilket kan påverka din kreditvärdighet negativt. Då är det klokare att kostnadsfritt söka genom oss för att förbättra din ränta på privatlån, vilket endast innebär en kreditupplysning hos UC trots att vi samarbetar med över 40 banker och långivare.

Hur ofta bör jag se över och samla ihop mina lån?

Vi rekommenderar att du varje år ser över om du kan samla ihop dina lån och krediter till ännu bättre villkor. Genom att förbättra din kreditvärdighet över tid kan du också förhandla till dig en bättre ränta. Vi hjälper gärna dig flera gånger! Allra mest relevant att omförhandla räntan är det oftast om du fått en positiv förändring i din privatekonomi.

Samla lån med låg eller dålig kreditvärdighet

Vet du om att du har massa dyra lån och krediter sedan tidigare, som du har varit tvungen att ta till en hög ränta, så är det en bra idé att ansöka om att samla dina lån. Du kan då få hjälp med ett nytt lån med en bra avbetalningsplan till en bättre ränta.

Att samla lånen till låg ränta kan hjälpa dig

Ett samlingslån kan hjälpa dig med en låg kreditvärdighet och en sämre ekonomi att komma upp på fötter igen. Att samla lån, avbetalningar och krediter till ett enda lån är ett bra första steg till en stabilare ekonomisk framtid. Den typen av lån kallas ibland för omstartslån.

Om du är osäker, eller har dålig koll på vilka gamla krediter du har så kan du kontakta oss. Vi ser till att du får bästa hjälpen och försöker hitta ett samlingslån till dig för att få ihop alla lånen till ett.

Samla lån med hög kreditvärdighet

Har du i grund och botten en stabil privatekonomi och en bra lön, kanske du känner dig nöjd med de privatlån som du redan har. Men faktum är att villkoren ofta kan bli bättre – många blir förvånade över hur deras redan bra lånevillkor kan förbättras ytterligare.

Om du idag har en högre inkomst och en bättre ekonomi än när du tog dina lån så kan du genom ett samlingslån sänka räntan och få mer pengar över i plånboken varje månad.

Samtidigt ger samlingslånet dig en bättre överblick över dina utgifter, istället för att ha flera lån att betala av varje månad.

Samla lån med betalningsanmärkning

Det är inte kört bara för att du tidigare har dragit på dig en betalningsanmärkning, eller tio stycken för den delen. Vissa av våra samarbetspartners specialiserar sig på att hjälpa personer med anmärkningar att samla lånen till en bättre ränta. Dessa långivare utgår från hur din återbetalningsförmåga ser ut den dagen som du ansöker om att samla dina lån och inte hur det har varit förr.

Går att söka om att samla lån trots upp till 10 anmärkningar

Det går att söka om samlingslån med upp till 10 betalningsanmärkningar. Du ska vara medveten om att det påverkar dina chanser till låg ränta – men oftast är det rätt väg att gå för att få bättre koll på sin ekonomi.

Samla ihop alla dina nuvarande skulder och krediter så att du inte riskerar att få fler betalningsanmärkningar i framtiden.

Var är det lättast att samla lån?

Om du har blivit nekad lån tidigare är det naturligt att du letar efter banken där det är lättast att samla lån. Det går dock inte att säga på förhand, eftersom olika banker kommer att göra kreditbedömningen på just dig på olika sätt. Men den bästa metoden för att lätt samla sina lån brukar vara att jämföra många långivare samtidigt – som du kan göra med oss på Sambla.

Samlingslån trots många UC

Har du senaste tiden tagit på dig många kreditupplysningar via UC så kan det vara svårare att få ett samlingslån. Vi rekommenderar då att du väntar några månader innan du ansöker för att du inte ska riskera att få en sämre kreditvärdighet och en onödigt hög ränta.

Skulle du behöva ditt samlingslån direkt trots att du har många UC så kan du testa att skicka in din ansökan ändå. Våra samarbetspartners använder både UC och Bisnode när de gör kreditupplysningar vid ett samlingslån.

Måste jag byta bank för att samla mina lån?

Du kan välja att samla ihop och omförhandla dina villkor hos din redan befintliga bank. Det du går miste om då är att jämföra andra banker och långivare som kan samla dina lån till ännu bättre villkor. Därför rekommenderar vi att du gör en jämförelse innan du bestämmer vilken långivare du väljer.

Läs mer om hur det praktiskt fungerar att byta bank för dina lån.

Vilken bank är bäst för att samla lån?

Eftersom alla banker gör en individuell kreditprövning på dig som kund – samt att alla gör den på olika sätt – går det inte på förhand att säga vilken bank som är bäst när det kommer till att samla lånen. Det säkraste sättet att hitta långivaren som har det billigaste samlingslånet är att jämföra via oss.

Hur många lån kan jag ha i ett samlingslån?

Du kan egentligen välja att lösa hur många lån och krediter du vill i ett samlingslån, så länge det totala beloppet inte överstiger 600 000 kronor, vilket är den högsta summan du kan söka om till ett samlingslån. Exakt hur stort lån du blir beviljad för att samla lån vet du först när du ansökt.

Traditionella privatlån, SMS-lån, snabblån, mobillån och skulder från kreditkort – allt detta kan du samla ihop i ett enda lån!

Ta fram alla dokument från dina tidigare lån så vet du vet ungefär hur många och hur stora lån du har sedan innan så blir det smidigare för oss att hjälpa dig med din ansökan.

Refinansiera lånen – spara pengar

En term som blir vanligare och vanligare är refinansiering. Att refinansiera lånen innebär att du tar ett nytt lån för att kunna betala av dina gamla lån med bättre villkor, alltså en annan term för att samla lån.

Passa på att se över alla dina gamla lån och jämför de mot villkoren som vi kan erbjuda dig idag.

Samla lånen för att få bäst ränta

Bankerna gillar när du har en ordnad ekonomi. Med ordnad ekonomi menar vi att det inte ser spretigt ut, att du betalar fakturor i tid, att du inte har för höga kostnader och att du har en fast inkomst.

En stor del i att få den bästa räntan framöver handlar om att inte ha flera utspridda lån. Inkomst och kostnader är ibland svåra att justera, men med dina lån kan du ofta göra mer än vad du själv tror.

Genom att samla ihop lånen till ett enda lån och en enda faktura så visar du bankerna att du har koll på vad du betalar för och det kommer att hjälpa dig att förhandla ner räntan längre fram.

Vad är en bra ränta på samlingslån?

Eftersom räntan sätts individuellt går det inte säga att en viss procentuell ränta är bra för ett samlingslån. En ränta som är bra för någon kan vara för hög för en annan. Det viktigaste med ett samlingslån är att din totala effektiva ränta sänks när du samlar lånen. Då sparar du pengar varje månad – snacka om bra ränta på samlingslån!

I vissa fall kan skillnaden vara marginell – men det är ändå till din fördel att samla lån eftersom det hjälper din kreditvärdighet och dina möjligheter att sänka din ränta ytterligare i framtiden.

Frågor och svar

Vilka grundkrav finns det för att samla lån och krediter med Sambla?

Våra grundkrav för att samla lån är:

 • Minst 18 år gammal
 • Minst 8400 kr i månadsinkomst
 • Max 10 st betalningsanmärkningar
 • Inget skuldsaldo hos Kronofogden de senaste 6 månaderna
 • Varit folkbokförd i Sverige i minst 1 år
Får jag bättre kreditvärdighet när jag samlar mina lån?

Ja, genom att samla lån via Sambla och våra 40 banker och långivare får du alltid bättre kreditvärdighet då du kommer ha färre lån. Desto fler lån & krediter man har desto sämre kreditvärdighet leder det till. Därför är det alltid en god idé att ha så få lån & krediter som möjligt för att bibehålla en bättre kreditvärdighet, som i sin tur leder till bättre villkor på dina lån.

Är det bra att samla sina skulder på ett ställe?

Det korta svaret är ja. Ja det är bra att samla dina lån, skulder och krediter på ett ställe. I nästan alla fall så ger det dig en lägre månadskostnad och billigare lån. Det förbättrar också din kreditvärdighet så att du om ett år kan försöka förhandla om lånet igen, antingen hos samma bank eller en ny.

Hur snabbt får jag svar från långivarna?

De flesta svaren får du inom några minuter. Eftersom att vi jobbar med över 40 banker och långivare så kan det ta upp till 24 timmar innan alla långivare har svarat.

När betalas pengarna ut?

Alla långivare skiljer sig lite åt, men generellt får du pengarna inom 3 bankdagar från den dag då du signerat – vissa långivare redan samma dag! Vissa banker erbjuder sig samla lånen åt dig utan att du ens behöver få pengarna till ditt konto, smidigare blir det inte!

Hur stora lån kan jag samla?

Det största samlingslånet du kan få beviljat av oss är 600 000 kronor. Alltså kan du kan samla hur många lån du vill, bara det inte överstiger 600 000 kronor.

Kan jag samla mina lån trots betalningsanmärkningar?

Ja det är möjligt, så länge du har en fast månadslön på minst 8400 kronor och att du har varit skuldfri hos Kronofogden sedan 6 månader tillbaka.

Är det bara lån & krediter jag kan samla?

Nej, vi kan hjälpa att samla allt från SMS-lån, krediter, blancolån, privatlån, billån, båtlån, andra fordonslån, renoveringslån, reselån, avbetalningsköp, kreditkortsbetalningar, topplån och lån till kontantinsats. Om vi mot förmodan inte listade din lånekredit kan vi säkert hjälpa dig samla det ändå.

Är det bindande att samla lån med Sambla?

Nej! Det är helt kostnads- och bindningsfritt. Hittar du inget förslag på ett samlingslån har det inte kostat dig något alls. Lånet blir bindande först när du valt förslag och gått vidare med banken i fråga.

Vilken ränta får jag på mitt samlingslån?

Räntan sätts individuellt av de banker och långivare vi arbetar med efter en sedvanlig kreditupplysning hos UC. Genom Sambla kan du få ett samlingslån med en effektiv ränta från 3,06%-29.99%.

Kan jag lösa mitt samlade lån i förtid?

Ja, du kan alltid betala tillbaka ditt lån i förtid utan extra avgifter. Det du betalar är endast ränta fram tills det datum då du väljer att betala tillbaka hela lånebeloppet. Behöver du hjälp med detta kan du alltid kontakta våra medarbetare eller ringa till banken i fråga.

Hur mycket pengar kan jag spara genom ett samlingslån?

Samblas kunder sparar i snitt 17 500 kronor genom att ta ett samlingslån istället för att ha sina lån utspridda. Ansök helt kostnadsfritt och spara pengar du också!

Vad är ett samlingslån?

Ett samlingslån är ett privatlån där du samlar ihop dina onödigt dyra lån och krediter till ett lån. På så vi kan du få en bättre överblick på ditt lån och en lägre kostnad.

Hur många lån kan jag ha i ett samlingslån?

Du kan ha hur många lån och krediter som helst, så länge totalbeloppet inte överstiger 600 000 kronor.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler