Allt som Sambla erbjuder på ett och samma ställe!

Här kan du enkelt få tillgång till ditt Sambla Score och på så sätt få en översikt över din ekonomi. Utöver det ger vi dig matnyttiga tips på hur du kan förbättra din ekonomiska situation. Skulle du vilja skapa en låneansökan så går även det att göra direkt från appen.

app store

Välkommen till vår app!

Med vår app så vill vi hjälpa dig med din lånesituation, ge dig insikt med din Sambla Score och delar användbara råd om lån och privatekonomi. För dig som har försäkringar via oss, finns även möjligheten att få information om den direkt i appen.

Sambla strävar efter att demokratisera och förbättra lånmöjligheterna för alla. Vi är här för att hjälpa dig att välja det mest fördelaktiga erbjudandet, minska dina kostnader och stärka din privatekonomi.

Vi är medvetna om att den finansiella världen kan vara lite komplicerad ibland, och därför har vi inkluderat en snabbkurs i appen för att försöka förenkla allt kring lån.

Att samla sina lån är en viktig del i att få bättre kontroll över sin ekonomi, och det är något som bör ses över regelbundet. För att veta ifall det dags så kan du alltid ta tempen på din ekonomi med hjälp av Sambla Score och så ger vi dig en hint om dina förutsättningar för en låneansökan.