Billån - Låna till bilen utan säkerhet

Kanske är det dags för en ny bil och därmed ett nytt billån? Eller så har du redan en bil du är nöjd med men mindre nöjd med den höga räntan? Bilen är ofta ett av våra största inköp och de flesta av oss vill ha billiga billån när bilen ska inhandlas.

Billån

Hur hittar jag ett billigt billån?

Nyckeln till att få ett billån med låg ränta är en god kreditvärdighet, och att jämföra flera långivares erbjudanden. Vilken ränta du får baseras på varje enskild långivares kreditbedömning och som efter jämförelsen presenteras av oss. Alla långivare föredrar olika typer av kunder, därför är det klokt att jämföra billån hos så många långivare som möjligt.

Med Sambla kan du jämföra billån upp till 600 000 kronor. Utöver att det faktum att du jämför över 35 långivare med Sambla, så är det en fördel att vi endast förmedlar billån utan krav på kontantinsats.

Varför ska jag jämföra billån?

En sänkt ränta betyder att du får mer pengar över varje månad. Utslaget över tid blir det stora belopp. I genomsnitt sparar våra kunder 17 000 kronor, det räcker exempelvis till 1 300 liter bensin. Om du vill samla dina lån är det alltså bara kontakta oss eller skicka en ansökan genom formuläret. Jämför privatlån redan idag och se hur mycket pengar du kan spara!

Hitta det bästa billånet

När du har fyllt i formuläret är det bara att luta dig tillbaka. Inom 24 timmar får du alla låneerbjudanden. Sedan kan du i lugn och ro utvärdera dem. När du bestämt dig för det mest fördelaktiga lånet har du pengarna på ditt konto inom ett par dagar.

Fördelar med att ansöka om billån via Sambla:

  • Lägre räntekostnader för bilen
  • Helt utan kontantinsats
  • Bud från minst 35 olika långivare
  • Endast en kreditupplysning hos UC
  • Gratis & ej bindande ansökan

Räkna på billån hos Sambla

Vi på Sambla hjälper dig kostnadsfritt att räkna på och jämföra billån så att du får en låg ränta samt en månadskostnad som passar din ekonomi. Du kan beräkna din ungefärliga månadskostnad, och jämföra olika lånebelopp och löptider. Det krävs ingen kontantinsats, och du kan ansöka om upp till 600 000 kronor.

Billån utan säkerhet

Det går att låna hela till beloppet utan att behöva betala en stor kontantinsats. När man beräknar billån utan säkerhet oftast inte dyrare än att låna med bilen som säkerhet. Det är mycket smidigare, och du kan sälja bilen när du vill.

Finansiera bilen med ett privatlån

Om du sköter din bilfinansiering genom privatlån sker det helt utan kontantinsats samtidigt som du äger bilen helt själv. När du tar ett lån till din bil genom Sambla bestämmer du själv din amorteringstid. Eftersom vi jämför ränta på blancolån hos en mängd banker och långivare kan du vara trygg med att du får ett lån med så låg ränta på billånet som möjligt.

Sätt att finansiera bilköpet

Det finns såklart flera olika sätta att finansiera ett bilköp, dessa är de vanligaste:

Låna till bil

Det finns flera olika sätta att låna pengar till bil. De olika uppläggen har olika för- och nackdelar. Ett privat billån utan kontantinsats och säkerhet är oftast att föredra. Det finns ingen bra anledning att gå till en bilhandlare och ta ett lån med bilen som säkerhet.

Privatleasing

Privatleasing kan enklast förklaras som att du hyr din bil under en längre tid. Fördelen med det är att du slipper oroa dig för bilens andrahandsvärde, det så kallade restvärdet. En stor nackdel är att priset är högt. Det kan även bli extra kostnader om bilen skadas, eller om du kör fler mil än vad leasingkontraktet tillåter.

Billån med restvärde

Restvärde betyder att långivaren bedömer vad bilen förväntas vara värd efter en viss tid. Sedan görs en amorteringsplan där den kvarstående lånesumman är identisk med bilens värde när tidsperioden är över. Långivaren har bilen som säkerhet för lånet. Det är en dyr låneform, med hög månadsbetalning.

Om du redan har ett billån

Det finns fler nackdelar än fördelar med att ha bilen som säkerhet för lånet. Du måste betala hela 20% av bilens pris med en kontantinsats. Du får inte heller förfoga över bilen eller sälja den när du vill. Dessutom tillkommer det ofta aviseringsavgifter. Därför är det en bra idé att ersätta ditt befintliga lån, med ett nytt billån utan säkerhet.

Hitta det billigaste billånet utav 35 långivare

Alla långivare sätter en individuell ränta varje gång du ansöker om ett nytt lån till bil. Att göra en kalkyl på billån kan låta som ett stort och jobbigt projekt, men vi har gjort det så enkelt och smidigt det bara går.

Det är bara att fylla i formuläret, så låter vi 35 långivare tävla med varandra om att ge dig det bästa billånet. Trots att vi undersöker dina möjligheter hos alla långivare, så gör vi bara en kreditupplysning på dig hos UC. Du kan vara säker på att få det bästa erbjudandet när du vill låna pengar med låg ränta. Det är snabbt, enkelt och gratis.

 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7,18 %. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-18 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.

Billån upp till 600 000 kr

Över långivare

Gratis jämförelse

Endast en kreditupplysning hos UC

Frågor och svar - Billån


Jag vet inte om jag vill köpa bilen - är ansökan bindande?


Måste jag ha någon kontantinsats när jag lånar till bilen?


Är lånet bundet till bilen?


Får jag högre ränta på billånet om jag inte har bilen som säkerhet?


När betalas billånet ut till mitt konto?


Är det endast en kreditupplysning som görs?


Vad krävs för att ta ett billån med Sambla?


Visa fler frågor

Här är ett urval av våra 35 långivare

Effektiv ränta från 3,01%-22,59%

Ikano
Swedbank
Resurs bank
Ica banken
Coop MedMera bank
Santander
Forex bank
Wasa kredit
Lendify
Komplett
Spring Finance/Bluestep
Marginalen bank
Sevenday finans
SveaDirekt
KonsumentKredit
Lån & spar bank
Goodcash
Fellow finance
BYAX
Brocc
Collector bank
Euroloan
MoneyGo
Nordax
Avida bank
Nordnet
Remember bank
Moank
Instabank
Steg 1

Börja jämför

Fyll i din ansökan. Det tar runt 2 minuter och är helt kostnadsfritt.

Steg 2

Långivarna budar

Sambla sammanställer låneförslag från över 35 långivare. Första svaret har du oftast inom ett par minuter.

Steg 3

Välj låneförslag

Få det bästa låneförslaget skickat till din e-post (eller brevlåda).

Steg 4

Pengarna på kontot

Signera lånehandlingen med BankID (eller bläckpenna). Pengarna betalas sedan ut inom ett par dagar.