Om Sambla

Vi är Sambla, den nya generationens låneförmedlare. Sedan starten har vår filosofi alltid varit densamma – att jämföra långivarnas erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga banklånet. Från våra kontor i Stockholm, Lund, Oslo och Helsingfors har vi fram till idag hjälpt över 390 000 kunder att jämföra sina lån.

Tryggt

Din trygghet är viktig för oss. För att kunna erbjuda högsta möjliga säkerhetsnivå – SSL-certifierad med krypterad data, samarbete med UC och signering med BankID – har vi utvecklat vårt egna unika affärssystem. Systemet gör hela processen snabb och enkel, från din inledande jämförelse tills dess att pengarna finns på ditt konto. Pengarna sätts antingen in på ditt konto eller hos dina långivare, beroende på om det är ett nytt lån eller lån som ska lösas in.

Snabbt och enkelt

Alla långivare ger olika villkor till olika kunder. Med Sambla får du erbjudanden från upp till 40 olika långivare när du söker om privatlån, blancolån, eller när du vill samla befintliga lån. Sedan väljer du det bud som passar dig bäst. Med ett betyg på över 4.8/5 vet vi att kunderna är nöjda med villkoren på de lån vi förmedlar.

Kostnadsfri ansökan – 40 samarbetspartners

Att använda sig av Sambla är helt kostnadsfritt. När du lånar via Sambla tas endast en kreditupplysning hos UC. Det tillkommer inga som helst räntepåslag eller extra kostnader genom vår tjänst jämfört med om du själv vänt dig till varje bank eller långivare. Läs mer om våra långivare.

Personlig hjälp

Sambla Group AB står under tillsyn av Finansinspektionen. Vi ställer höga utbildnings- och kunskapskrav på våra 140 medarbetare – så att du som kund alltid ska kunna känna dig trygg. Har du några frågor eller vill du ha hjälp med en ansökan? Ring oss på 0770-220180. Det går även bra att kontakta oss via e-post på kundtjanst@sambla.se

Alla kontaktuppgifter hittar du här

Vi finns även i fler länder, 2015 lanserade vi Sambla Norge, 2017 Sambla Finland och 2020 Sambla Danmark.

PR & Kommunikation

För pressmaterial, PR och kommunikationsfrågor se mer här.