Om Sambla

Vi är Sambla, den nya generationens låneförmedlare. Sedan starten 2014 har vår filosofi alltid varit densamma – att jämföra bankernas erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga banklånet. Tillsammans är vi över 140 medarbetare som älskar att göra skillnad på riktigt. Från våra kontor i Stockholm, Lund och Oslo har vi fram till idag hjälpt över  140 000 kunder. Med ett betyg på över 9 av 10 på Trustpilot vet vi att kunderna är nöjda med villkoren på de lån vi förmedlar från våra samarbetsbanker.

Om Sambla

Din trygghet är viktig för oss. För att kunna erbjuda högsta möjliga säkerhetsnivå – SSL-certifierad med krypterad data, samarbete med UC och signering med BankID – har vi utvecklat vårt egna unika affärssystem. Systemet gör hela processen snabb och enkel, från din inledande jämförelse tills dess att pengarna finns på ditt konto.

Alla banker ger olika villkor till olika kunder. Vilken bank som är perfekt för just dig är svårt att veta innan man faktiskt frågat. Med Sambla får du erbjudanden från upp till olika banker. Sedan väljer du, tillsammans med en av våra personliga rådgivare, det bud som passar dig bäst.

Att använda sig av Sambla är helt kostnadsfritt. När du lånar via Sambla tas endast en kreditupplysning. Sambla förmedlar privatlån från 5 000 kr till 500 000 kr. Eftersom det är privatlån så behöver du aldrig sätta någon egendom i pant när du lånar.

Sambla står under tillsyn av Finansinspektionen. Vi ställer höga utbildnings- och kunskapskrav på våra rådgivare – så att du som kund alltid ska kunna känna dig trygg. Har du några frågor eller vill du ha hjälp med en ansökan? Ring oss på 0770-220180. Det går även bra att kontakta oss via e-post på kundtjanst@sambla.se

Vill du ansöka om lån idag?

Börja jämföra!

banker och långivare

Låna upp till 500 000 kr, effektiv ränta 3,01–22,59 %

Du binder dig inte till något och det är helt gratis.

Säkert för dig

UC

UC - bara en kreditupplysning

FI

Finansinspektionen

Bankerna vi jämför

I dagsläget samarbetar vi med olika banker och långivare. Exakt vilka banker som du får erbjudande från beror på hur mycket du vill låna samt dina ekonomiska förutsättningar. Alla banker och långivare har nämligen olika målgrupper. De lånar ut upp till 500 000 kr.

Effektiv
 ränta från
3,01%-22,59%

Frågor och svar


Vad krävs för att ansöka om ett privatlån?


Hur kan det vara kostnadsfritt att jämföra med Sambla?


Hur mycket kan jag låna?


Binder jag upp mig till något om jag gör en jämförelse?


Görs det bara en kreditupplysning?Vilken ränta och månadskostnad får jag?


När betalas pengarna ut till mitt konto?


Kan jag betala av ett lån i förtid?


Vilka banker samarbetar Sambla med?