Om Sambla

Vi är Sambla, den nya generationens låneförmedlare. Sedan starten har vår filosofi alltid varit densamma – att jämföra långivarnas erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga banklånet. Från våra kontor i Stockholm, Lund, Oslo och Helsingfors har vi fram till idag hjälpt över 320 000 kunder att jämföra sina lån.
Om Sambla

Tryggt

Din trygghet är viktig för oss. För att kunna erbjuda högsta möjliga säkerhetsnivå – SSL-certifierad med krypterad data, samarbete med UC och signering med BankID – har vi utvecklat vårt egna unika affärssystem. Systemet gör hela processen snabb och enkel, från din inledande jämförelse tills dess att pengarna finns på ditt konto. Pengarna sätts antingen in på ditt konto eller hos dina långivare, beroende på om det är ett nytt lån eller lån som ska lösas in.

Snabbt och enkelt

Alla långivare ger olika villkor till olika kunder. Med Sambla får du erbjudanden från upp till olika långivare när du söker om privatlån, blancolån, eller när du vill samla befintliga lån. Sedan väljer du det bud som passar dig bäst. Med ett betyg på över 4.8/5 vet vi att kunderna är nöjda med villkoren på de lån vi förmedlar.

Kostnadsfri ansökan - svar från långivare

Att använda sig av Sambla är helt kostnadsfritt. När du lånar via Sambla tas endast en kreditupplysning hos UC. Det tillkommer inga som helst räntepåslag eller extra kostnader genom vår tjänst jämfört med om du själv vänt dig till varje bank eller långivare. Läs mer om våra långivare.

Personlig hjälp

Sambla AB står under tillsyn av Finansinspektionen. Vi ställer höga utbildnings- och kunskapskrav på våra 140 medarbetare – så att du som kund alltid ska kunna känna dig trygg. Har du några frågor eller vill du ha hjälp med en ansökan? Ring oss på 0770-220180 . Det går även bra att kontakta oss via e-post på kundtjanst@sambla.se

Vi finns även i fler länder, 2015 lanserade vi Sambla Norge och 2017 Sambla Finland.

Vill du ansöka om lån idag?

Jämför lån!

banker och långivare

Låna upp till 600 000 kr, effektiv ränta 3,01–22,59 %

Du binder dig inte till något och det är helt gratis.

Säkert för dig

UC

UC - bara en kreditupplysning

Långivarna vi jämför

I dagsläget samarbetar vi med olika banker och långivare.

Effektiv ränta från 3,01%-22,59%

Ikano
Swedbank
Resurs bank
Ica banken
Coop MedMera bank
Santander
Forex bank
Wasa kredit
Lendify
Komplett
Spring Finance/Bluestep
Marginalen bank
Sevenday finans
SveaDirekt
KonsumentKredit
Lån & spar bank
Goodcash
Fellow finance
BYAX
Brocc
Collector bank
Euroloan
MoneyGo
Nordax
Avida bank
Nordnet
Remember bank
Moank
Instabank