Låna pengar

Sambla ger dig en smidig jämförelse av flera olika långivare, för att hitta det lån som passar dig allra bäst. Tjänsten passar dig som vill låna pengar direkt in på kontot snabbt, slippa lägga onödig tid samt energi på att ansöka hos varje enskild långivare. Alternativt få pengarna utbetalt hos dina nuvarande långivare om andra lån ska lösas in. Genom att använda dig av vår jämförelsetjänst kan du känna dig trygg med att du hittar det mest förmånliga lånet.

Lana pengar

Låna pengar till låg ränta

Att låna med onödigt hög ränta kanske inte syns så tydligt på ditt banksaldo i slutet av varje månad. Över tid kan det dock innebära att du betalar stora summor i onödan. Därför är det viktigt att låna pengar till så låg ränta som möjligt.

Att låna pengar utan säkerhet går snabbt. Från det att du börjar jämföra över 30 bankers erbjudanden med Sambla kan du ha dina pengar på kontot inom ett par dagar. Alternativt få pengarna utbetalt hos dina nuvarande långivare om andra lån ska lösas in.

Vad kommer jag att få för ränta?

Alla banker sätter en individuell ränta vid en låneansökan. Därför går det inte att säga att en viss bank är bättre än någon annan innan man faktiskt gjort en lånejämförelse. Eftersom du använder dig av Sambla görs bara en kreditupplysning samtidigt som du kan luta dig tillbaka och invänta buden från bankerna. Efter att du fått samtliga låneerbjudanden kan du i lugn och ro utvärdera förslagen tillsammans med en av våra personliga rådgivare. Om du bestämmer dig för ett erbjudande kan du signera budet med Bank-ID eller via fysiskt skuldebrev. Sedan finns pengarna på ditt eller dina långivares konto inom ett par dagar, beroende på om det är ett nytt lån eller om befinliga lån ska lösas in.

Låna pengar via Sambla

Så hur hittar vi det billigaste lånet för just dig? Jo, efter att du har fyllt i dina uppgifter (tar endast någon minut) och skickat in ansökan sköter vi jobbet. Vårt system är uppkopplat mot över 30 långivare och inom ett dygn har vi fått in alla låneerbjudanden. Sen väljer du bara det bästa lånet och du kan vara säker på att du slipper onödiga räntekostnader.

  • Du slipper betala onödigt hög ränta
  • Vi samarbetar med över 30 olika banker och långivare
  • Det är helt kostnadsfritt
  • Du binder dig inte till någonting
  • Det görs endast en kreditupplysning
  • Du får personlig rådgivning
  • Acceptera bud med hjälp av Bank-ID
  • Du kan låna pengar snabbt
  • Du kan även samla ihop befintliga lån och krediter

Låna pengar snabbt

Hos Sambla är det enkelt att låna pengar snabbt. Vi erbjuder så kallade blancolån och privatlån. Fördelen med denna lånetyp är att du själv bestämmer vad pengarna ska gå till. Lånet kan till exempel finansiera en husrenovering, en utlandsresa eller för att lösa befintliga lån. Eller så kanske du behöver ett billån.

När du lånar pengar genom Sambla innebär att du som låntagare inte behöver lämna någon tillgång som säkerhet för lånet. Detta skiljer sig från till exempel ett bolån där huset står som säkerhet för lånet. Detta innebär i praktiken att långivaren har rätt att beslagta bostaden om lånet inte betalas enligt utsatt tid.

Låna pengar till att lösa befintliga lån och krediter

Med Sambla är det enkelt att samla lån och krediter. Detta innebär en lägre räntekostnad och att du slipper avi- och fakturaavgifter från flera banker varje månad. På så sätt har vi hjälpt tusentals svenskar att göra stora besparingar på sina lån. Dessutom kan ett enda lån förbättra din kreditvärdighet, vilket ger dig bättre lånevillkor och lägre kostnader i framtiden.

Öka chanserna till bra bud

Nyckeln till ett lån med låg ränta är en hög kreditvärdighet. När bankerna sätter räntan på ditt lån väger de in din kreditrisk (exempelvis anställning, boende, antal lån och antal kreditupplysningar) samt din betalningsförmåga (inkomst och utgifter). Det är också klokt att samla alla dina skulder hos en och samma långivare, eftersom det kan ge dig en lägre kreditrisk.

Att på egen hand jämföra banker innebär att en kreditupplysning registreras hos varje enskild bank och påverkar din kreditvärdighet negativt. Då är det klokare att ansöka om att låna pengar genom Sambla, vilket innebär att endast en kreditupplysning registreras trots du får låneerbjudanden från minst 30 banker.

Låna pengar med betalningsanmärkning och utan inkomst

Mindre låneaktörer erbjuder ofta så kallade räntefria lån till personer med betalningsanmärkningar eller utan inkomst. Dessa aktörer kännetecknas ofta av att du kan låna pengar utan att en kreditupplysning registreras. Den effektiva räntan på denna typen av lån brukar dock vara väldigt hög på grund av dolda avgifter och snåriga villkor. Det kan göra att du får en onödigt hög kostnad på ditt lån.

Jämför bankerna redan idag och låna pengar för att samla dina lån på ett och samma ställe. Det är helt kostnadsfritt och tar inte lång tid alls. Ring till på oss på 0770-22 01 80 eller ansök direkt så berättar vi mer.

Låna pengar trots betalningsanmärkning

Det är inte ovanligt att mindre låneaktörer erbjuder att låna ut pengar utan ränta till människor med betalningsanmärkning. Med anledning av dolda kostnader som avi- och uppläggningsavgifter brukar dock den effektiva räntan på sådana lån vara extremt hög, vilket gör det till en dålig affär för de som nappar på erbjudandet.

Att istället ta ett privatlån trots betalningsanmärkning genom Sambla kan vara en lösning till lägre lånekostnader. Däremot beviljas du inte alltid ett lån med betalningsanmärkning eftersom många banker ser väldigt negativt på anmärkningen. Vi kommer alltid att göra ett försök så att alla, även du med betalningsanmärkning, ska kunna få ett rättvist lån utan säkerhet med en ränta som är hanterbar. Ett krav för att det ska kunna gå att låna med betalningsanmärkning är att du har en fast månadsinkomst på minst 10 000 kr och är skuldfri hos Kronofogden sedan minst 6 månader. Kontakta oss för mer information.

Hur ökar jag chanserna till att låna pengar med så bra bud som möjligt?

Nyckeln till att få en låg ränta när du lånar pengar är en hög kreditvärdighet. När en bank avgör vilken ränta du kommer att få väger de in din kreditrisk (anställningsform, boende, nuvarande lån, betalningsanmärkningar och antal kreditupplysningar) tillsammans med din betalningsförmåga (din inkomst och dina utgifter).

Har du exempelvis fått en högre lön på din arbetsplats kan det vara en god idé att undersöka vilken ränta du kan få nu när din betalningsförmåga förbättrats. Att samla dina lån och krediter hos samma långivare är också klokt då det generellt ger dig en bättre kreditrisk än om du har flera lån hos olika långivare.

Att på egen hand jämföra banker ger dig en kreditupplysning för varje bank du ansöker hos, vilket kan påverka din kreditvärdighet negativt. Då är det klokare att låna pengar snabbt och enkelt genom Sambla, vilket endast innebär en kreditupplysning trots upp till 30 låneerbjudanden. I vissa fall kan man även ansöka om ett lån utan UC. Kontakta oss så eller ansök direkt så berättar vi mer och vägleder dig genom din kostnadsfria låneansökan.

 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr över 9 år, nominell ränta 6,95% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir effektiv ränta 7,18%. Totalkostnad: 134 794 kr eller 1 248 kr/månad fördelat på 108 månader.

banker och långivare

Låna upp till 600 000 kr från 3,01%-22,59%

Gratis och aldrig bindande

Endast en kreditupplysning

Frågor och svar om att låna pengar


Vilka är grundkraven för att låna pengar?


Vilken ränta och månadskostnad får jag när jag lånar pengar?Hur snabbt går det att låna pengar via Sambla?


Görs det endast en (1) kreditupplysning?


Vad kostar det att låna pengar?


Visa fler frågor

Bankerna vi jämför

I dagsläget samarbetar vi med olika banker och långivare.

Effektiv ränta från 3,01%-22,59%

Ikano
Swedbank
Resurs bank
Ica banken
Coop MedMera bank
Santander
Forex bank
Wasa kredit
Lendify
Komplett
Spring Finance/Bluestep
Marginalen bank
Sevenday finans
SveaDirekt
KonsumentKredit
Lån & spar bank
Goodcash
Fellow finance
BYAX
Brocc
Collector bank
Euroloan
MoneyGo
Nordax
Avida bank
Nordnet
Remember bank
Moank
Instabank