GoodCash

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

GoodCash startade sin verksamhet i Sverige i mitten av 2015 och ägs av Prioritet Finans AB. De fokuserar på att snabbt hjälpa konsumenter med mindre lån på upp till 50 000 kr. GoodCash vill att de som lånar pengar ska känna full tillit och trygghet. De fokuserar på din ekonomiska framtid, istället för att se hur din ekonomi har sett ut tidigare. Därför kan de erbjuda lån trots betalningsanmärkningar.

GoodCash är ett av 24 företag i Sverige med högst kreditvärdighet, enligt Bisnodes kreditvärderingssystem. Eftersom de har haft högsta möjliga kreditvärdighet i mer än 20 år har de belönats med ett diamant-diplom. Genom att använda sig av den senaste tekniken har företaget optimerat låneprocessen.

image of goodcash logotype

Olika banktjänster hos GoodCash

Goodcash erbjuder enbart mindre lån utan säkerhet till privatpersoner, även till de som har en betalningsanmärkning. Prioritet Group som äger Goodcash är dock ett bekant namn för många företagare. De äger även Prioritet Finans, som är kända för sina fakturaköp.

Företag kan sälja eller belåna sina kundfakturor till Prioritet Finans, och på så sätt få betalt samma dag. Det innebär att företaget slipper ta kreditrisken, slipper administrationen och ökar sin likviditet. Företagen kan ägna tiden åt annat, och slipper vänta på att kunden ska betala fakturan. Prioritet Finans har som mål att bemöta företagens kunder som om de vore deras egna.

Vad GoodCash erbjuder för lån

GoodCash erbjuder lån utan säkerhet för dig som är mellan 20 och 62 år gammal. Du kan låna mellan 5 000 och 50 000 kronor, och välja en återbetalningstid på mellan 1 och 8 år. Du kan använda ditt lån till vad du vill, till exempel till att betala av andra skulder eller låna till en resa exempelvis.

Det finns några grundkrav för att du ska kunna ansöka om ett Goodcash lån. Du får inte ha något aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden, men du kan ha upp till 9 betalningsanmärkningar. Det krävs att du har inkomst av en tjänst eller som egenföretagare. Du måste ha ett svenskt personnummer och en svensk folkbokföringsadress, och du får inte ha skuldsanering, vara försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.

Det är ingen uppläggningsavgift på ett lån hos Goodcash, och inte några årsavgifter. Du kan när som helst betala in mer, eller helt lösa lånet.

Varför välja GoodCash?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 50 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-8 år
Anmärkning: GoodCash accepterar betalningsanmärkningar
Utbetalningstid: 1 dag

GoodCash lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 25,74%
Uppläggningsavgift: 0 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 60 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift:
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID/Postalt