Lea Bank

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Lea Bank, tidigare BRAbank, är en helt digital bank som har haft banklicens sedan 2003 och grundades i Norge. 2019 etablerade sig Lea Bank i Sverige under det dåvarande namnet BRAbank, och banken finns också i flera andra länder i Europa.

Lea Banks fokusprodukter är lån utan säkerhet till privatpersoner, men även attraktiva inlåningsprodukter samt fakturaköp och lån till små och medelstora företag.

Som digital bank strävar Lea Bank efter att göra vardagen enklare för sina kunder. Norge ligger i världstoppen inom digitalisering och nordiska kunder har höga krav på enkla banktjänster. Lea Bank utvecklar nya tjänster baserade på modern bankteknik och kommersialiserar banbrytande produkter och tjänster tillsammans med befintliga och framtida partners. Med digitala låneprocesser och användarvänliga produkter har Lea Bank tagit en tydlig position på den nordiska marknaden som de varje dag arbetar för att upprätthålla.

Vad erbjuder Lea Bank för lån?

Lea Bank erbjuder dig som kund privatlån som ger dig frihet att använda lånet till vad du vill. Du kan låna från 10 000 till 500 000 kronor via Lea Bank och du har möjlighet att skicka in en icke-bindande ansökan för att se hur mycket just du kan låna och till vilka villkor. Skicka in ansökan direkt i vårt formulär för att säkerställa att du får bästa möjliga ränta.

När du har skickat in din ansökan om privatlån får du direkt svar på din ansökan och du får veta hur mycket du kan låna. Efter att din ansökan har mottagits och godkänts betalas pengarna normalt ut på ditt konto inom en till två bankdagar.

Dessutom kan du via Lea Bank samla dina lån för att få en tydligare översikt över din lånesituation. 

Grundkrav hos Lea Bank för privatlån

  • Du har inte några betalningsanmärkningar eller utmätningsskulder
  • Du måste vara över 23 år, men du får inte vara äldre än 70 år
  • Du måste ha bott i Sverige i minst tre år
  • Du har en lägsta årsinkomst på minst 180 000 kronor
  • Du måste ha tillräcklig återbetalningsförmåga för att kunna betala de månadsvisa avbetalningarna på ditt lån

Du har god kreditvärdighet. Din kreditvärdighet påverkas bland annat av betalningsanmärkningar samt av om du har flera aktiva krediter. Dessutom kan den påverkas av att du har sökt om flera krediter under det senaste året.

Varför välja Lea Bank?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar
Signering: BankID

Lea Bank privatlån specifikationer

Tjänster Status
Lånebelopp: 10 000 – 500 000 kr
Nominell ränta: 4,97 % – 12,97 %
Låneperiod: 1 – 15 år
Utbetalningstid: 1 – 2 bankdagar
Uppläggningsavgift: 149 kr
Aviavgift: 19 kr
Signering: BankID