0770 22 01 80

Lån & Spar Bank

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Tryggt och säkert
Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på {totalAmount} kr med {repaymentTimeYears} års löptid, nominell ränta {interestRate} % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan {apr} %. Totalt belopp att betala: {totalCost} kr. Månadskostnad: {monthlyCost} kr fördelat på {numPayments} betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Sambla arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

Lån & Spar, eller LSB som banken även kallas, har funnits i Danmark sedan 1880 och i Sverige sedan 2006. Lån & Spar Bank erbjuder tjänster till privatpersoner, samt till medlemmar i de organisationer banken samarbetar med. I dagsläget samarbetar de med Hyresgästföreningen och M Sverige där du som är medlem får extra bra erbjudanden på banktjänster.

image lån & spar bank logotype

Olika banktjänster hos Lån & Spar

Lån & Spar har som mål att göra bankärenden smidiga och enkla, och att erbjuda den bästa personliga servicen. De arbetar för att du ska få en så bra överblick som möjligt över din ekonomi, och hjälper till med rådgivning. För att få ett sparkonto hos Lån & Spar måste du antingen ha ett lån eller ett kreditkort hos dem. De har även en ekonomiskola, där man kan läsa enkla artiklar om hur saker som avbetalningar, låneskydd och BankID fungerar.

Vad Lån & Spar Bank erbjuder för lån

Lån & Spar Bank erbjuder ett lån utan krav på någon säkerhet, oavsett om du behöver låna pengar för att köpa en bil, resa eller renovera. Vad du än drömmer om eller planerar, har de lån som passar de flesta.

Du kan låna mellan 50 000 och 500 000 kronor, och välja en återbetalningstid på mellan 2 och 15 år. Om du vill låna mer än 500 000 kronor måste du ha en medsökande. Räntan du får beror på några olika saker: hur mycket pengar du vill låna, hur din ekonomiska situation ser ut, och om om du har en medsökande.

Kreditkort

Lån & Spar Bank erbjuder även kreditkort via MasterCard med upp till 55 dagars räntefri kredit. Maximalt kreditutrymme på kortet är 50 000 kr. För att kunna skaffa kreditkort ska du:

1. Vara minst 18 år gammal

2. Inte ha några registrerade betalningsanmärkningar

3. Ha en fast inkomst på minst 300 000 kr per år

4. Tillsvidareanställning

Privatlån

Banken erbjuder förhållandevis låg ränta på privatlån med ett räntespann på 3,95% – 9,95% med rörlig ränta.

Grundkrav

För att få ett lån hos LSB måste du vara över 18 år, ha en fast årsinkomst på minst 300 000 kronor, och inte ha några betalningsanmärkningar. Du kan lösa lånet när som helst utan någon extra kostnad, och du kan även göra extra amorteringar på ditt lån när du kan och vill.

Signera med BankID

Om du tar ett lån med LSB går det bra att signera lånet med hjälp av BankID. Det gör hela processen enkel och smidig!

Varför välja Lån & Spar Bank?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 600 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 2-15 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar

Lån & Spar Bank lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 3,95% – 9,95%
Uppläggningsavgift: 395 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 35 kr (0 kr vid digital avi)
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift:
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID

Lån & Spar Banks kontaktuppgifter

Adress: Lån & Spar Bank

Box 4114

203 12 Malmö

Telefon vardagar 08-17: 040 205 600

Telefon spärrtjänst kort: 040 205 698

E-post: info@lsb.se

Hemsida: www.lsb.se