Varför välja Re:member?

Tjänster Status
Ränta från: 4,95%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Anmärkning: Remember accepterar betalningsanmärkningar
Utbetalningstid: 2-3 dagar

Remember

Re:member är ett varumärke som är registrerat av EnterCard Group AB, som i sin tur ägs av Swedbank och Barclays Bank. EnterCard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag, med över 1,7 miljoner kunder. Deras mål är att göra sina kunders vardag enklare genom att erbjuda smarta och flexibla lösningar för betalning och finansiering.

Remember har inget kontor man kan besöka. Alla bankärenden sker online eller i bankens app. Remember Card var det första kreditkortet i Europa som hade en tillhörande mobilapp där man kunde logga in med sitt fingeravtryck.

Olika banktjänster hos Remember

Remember erbjuder både kreditkort och privatlån med snabb utbetalning. En av deras mest populära produkter är Remember Flex från Entercard, ett kreditkort som skiljer sig från konkurrenternas genom att ha ett stort belöningsprogram. När man använder Remember Flex kan man få rabatter på upp till 25% i över 300 webbutiker. De har även ett kort som heter Remember More. Det är dock på väg bort från marknaden, och det går inte längre att ansöka om Remember More.

Remember Card har inga avgifter, och man kan beställa extrakort till andra familjemedlemmar. Kortet är ett enkelt sätt att alltid ha en buffert tillgänglig, och man betalar bara för krediten när man utnyttjar den. Dessutom ingår reseförsäkring och avbeställningsskydd i Remembers kort, vilket gör det till en extra trygghet i vardagen.

Vad Remember erbjuder för lån

Remember erbjuder lån utan säkerhet på belopp från 10 000 till 500 000 kronor. För att få din ansökan beviljad behöver du ha en fast inkomst på minst 120 000 kronor om året, och du måste vara minst 18 år gammal. Beroende på din ekonomiska situation kan du få avslag på din ansökan om du har aktiva betalningsanmärkningar, men det är inte ett krav att vara helt anmärkningsfri. Du har som alltid, en bättre chans till att få bra villkor på ditt lån om du har en medsökande.

Om du samlar dina lån med ett Remember lån, kan du minska dina utgifter varje månad. Du får pengar till att göra vad du vill, oavsett om det är att resa eller renovera sommarstugan. Det är ett lån utan säkerhet, och du kan välja en återbetalningstid på mellan 1 och 15 år.

Du kan när som helst betala mer än det avtalade månadsbeloppet på ditt lån hos Remember, för att minska din skuld och därmed sänka den totala kostnaden. Skulle du vilja lösa ditt lån i förtid, kan du göra det utan extra kostnad.

Re:member lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 4,95% - 19,95%
Uppläggningsavgift: 395 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 29 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 29 kr
E-faktura: Ja
E-fakturaavgift: 0 kr
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID
remember
 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7,18 %. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-18 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.

Varför välja Re:member?

Tjänster Status
Ränta från: 4,95%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Anmärkning: Remember accepterar betalningsanmärkningar
Utbetalningstid: 2-3 dagar