Re:member

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Re:member är ett varumärke som är registrerat av EnterCard Group AB, som i sin tur ägs av Swedbank och Barclays Bank. EnterCard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag, med över 1,7 miljoner kunder. Deras mål är att göra sina kunders vardag enklare genom att erbjuda smarta och flexibla lösningar för betalning och finansiering.

Re:member har inget kontor man kan besöka. Alla bankärenden sker online eller i bankens app. Re:member Card var det första kreditkortet i Europa som hade en tillhörande mobilapp där man kunde logga in med sitt fingeravtryck.

Olika banktjänster hos Re:member

Re:member erbjuder både kreditkort och privatlån med snabb utbetalning. En av deras mest populära produkter är Re:member Flex från Entercard, ett kreditkort som skiljer sig från konkurrenternas genom att ha ett stort belöningsprogram. När man använder Re:member Flex kan man få rabatter på upp till 25% i över 300 webbutiker. De har även ett kort som heter Re:member More. Det är dock på väg bort från marknaden, och det går inte längre att ansöka om Re:member More.

Re:member Card har inga avgifter, och man kan beställa extrakort till andra familjemedlemmar. Kortet är ett enkelt sätt att alltid ha en buffert tillgänglig, och man betalar bara för krediten när man utnyttjar den. Dessutom ingår reseförsäkring och avbeställningsskydd i Re:members kort, vilket gör det till en extra trygghet i vardagen.

Vad Re:member erbjuder för lån

Re:member erbjuder lån utan säkerhet på belopp från 10 000 till 500 000 kronor. För att få din ansökan beviljad behöver du ha en fast inkomst på minst 120 000 kronor om året, och du måste vara minst 18 år gammal. Beroende på din ekonomiska situation kan du få avslag på din ansökan om du har aktiva betalningsanmärkningar, men det är inte ett krav att vara helt anmärkningsfri. Du har som alltid, en bättre chans till att få bra villkor på ditt lån om du har en medsökande.

Om du samlar dina lån med ett Re:member lån, kan du minska dina utgifter varje månad. Du får pengar till att göra vad du vill, oavsett om det är att resa eller renovera sommarstugan. Det är ett lån utan säkerhet, och du kan välja en återbetalningstid på mellan 1 och 15 år.

Du kan när som helst betala mer än det avtalade månadsbeloppet på ditt lån hos Re:member, för att minska din skuld och därmed sänka den totala kostnaden. Skulle du vilja lösa ditt lån i förtid, kan du göra det utan extra kostnad.

Varför välja Re:member?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Anmärkning: Re:member accepterar betalningsanmärkningar
Utbetalningstid: 2-3 dagar

Re:member lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 5,65% – 20,65%
Uppläggningsavgift: 395 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 29 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 29 kr
E-faktura: Ja
E-fakturaavgift: 0 kr
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID