Varför välja Ikano?

Tjänster Status
Ränta från: 3,95%
Lånebelopp: Låna upp till 350 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 3-12 år
Avgifter: Ingen uppläggningsavgift
Utbetalningstid: 1-2 dagar

Ikano

Ikano Bank ägs av familjen Kamprad, som även äger IKEA och Ikano Bostad. Banken öppnade 1995, och målet är att erbjuda enkla, rättvisa och bra banktjänster till alla. Ikano Bank finns i 9 länder i Europa. De erbjuder allt från finansiering för företag, till kreditkort och sparkonton för privatpersoner.

Ikanobanken är först och främst en bank med online- och telefontjänster. De har tre fysiska bankkontor runt om i landet, i Stockholm, Lund och Älmhult. Tanken är att det ska vara enkelt att göra sina bankärenden på Ikano bank. Det ska vara lätt att hitta alla funktioner och att använda alla tjänster, och det ska inte finnas några dolda avgifter eller krångliga formuleringar. Ikanos värderingar baseras på sunt förnuft, enkelhet, att arbeta tillsammans och att våga gå sin egen väg.

Olika banktjänster hos Ikano

Ikano erbjuder ett brett utbud av tjänster. För företag erbjuder de bland annat finansiella tjänster till återförsäljare, samt säljstödjande tjänster. För privatpersoner erbjuder de olika typer av lån, kort, konton samt en ekonomi-blogg med nyttiga tips. De har även en smart ordlista där man får enkla förklaringar på ord och uttryck som ofta används i bank- och ekonomibranschen.

Dessutom ingår olika typer av försäkringar i Ikanos kort; låneskydd, betalskydd och reseförsäkring. Med dessa typer av försäkringar kan man känna sig lite tryggare om det oväntade skulle hända, såsom arbetslöshet eller sjukdom.

Vad Ikano Bank erbjuder för lån

På Ikano Bank kan du låna mellan 10 000 och 350 000 kronor till vad du vill, eller till att lösa eller samla andra lån. För att ansöka om ett lån större än 200 000 kronor måste du ha en medsökande, men du kan även ha en medsökande på mindre lån. Vilken ränta du får beror på hur mycket pengar du vill låna, hur din ekonomiska situation ser ut, och om du har en medsökande.

För att få ett lån hos Ikano bank måste man vara över 18 år, ha en fast årsinkomst på minst 125 000 kronor, och inte ha några betalningsanmärkningar.

Ikano lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 3,95% - 12,15%
Uppläggningsavgift: 0 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 20 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID/Postalt
ikano
 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7,18 %. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-18 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.

Varför välja Ikano?

Tjänster Status
Ränta från: 3,95%
Lånebelopp: Låna upp till 350 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 3-12 år
Avgifter: Ingen uppläggningsavgift
Utbetalningstid: 1-2 dagar