Ikano

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Ikano Bank ägs av familjen Kamprad, som även äger IKEA och Ikano Bostad. Banken öppnade 1995, och målet är att erbjuda enkla, rättvisa och bra banktjänster till alla. Ikano Bank finns i 9 länder i Europa. De erbjuder allt från finansiering för företag, till kreditkort och sparkonton för privatpersoner.

Ikanobanken är först och främst en bank med online- och telefontjänster. De har tre fysiska bankkontor runt om i landet, i Stockholm, Lund och Älmhult. Tanken är att det ska vara enkelt att göra sina bankärenden på Ikano bank. Det ska vara lätt att hitta alla funktioner och att använda alla tjänster, och det ska inte finnas några dolda avgifter eller krångliga formuleringar. Ikanos värderingar baseras på sunt förnuft, enkelhet, att arbeta tillsammans och att våga gå sin egen väg.

Image of Ikano bank logotype

Olika banktjänster hos Ikano

Ikano erbjuder ett brett utbud av tjänster. För företag erbjuder de bland annat finansiella tjänster till återförsäljare, samt säljstödjande tjänster. För privatpersoner erbjuder de olika typer av lån, kort, konton samt en ekonomi-blogg med nyttiga tips. De har även en smart ordlista där man får enkla förklaringar på ord och uttryck som ofta används i bank- och ekonomibranschen.

Är du intresserad av att läsa med om privatekonomi hittar du mycket på Sambla förklarar och i vår blogg.

Dessutom ingår olika typer av försäkringar i Ikanos kort; låneskydd, betalskydd och reseförsäkring. Med dessa typer av försäkringar kan man känna sig lite tryggare om det oväntade skulle hända, såsom arbetslöshet eller sjukdom.

Vad Ikano Bank erbjuder för lån

På Ikano Bank kan du låna mellan 10 000 och 350 000 kronor till vad du vill, eller till att lösa eller samla andra lån. Vilken ränta du får beror på hur mycket pengar du vill låna, hur din ekonomiska situation ser ut, och om du har en medsökande.

För att få ett lån hos Ikano bank måste man vara över 18 år, ha en fast årsinkomst på minst 125 000 kronor, och inte ha några betalningsanmärkningar.

Varför välja Ikano?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 350 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 3-12 år
Avgifter: Ingen uppläggningsavgift
Utbetalningstid: 1-3 dagar

Ikano lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 6,15% – 18,44%
Uppläggningsavgift: 0 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 20 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift:
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID/Postalt