Varför välja ICA Banken?

Tjänster Status
Ränta från: 3,84%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 3-15 år
Avgifter: Ingen uppläggningsavgift
Utbetalningstid: 2 dagar

ICA Banken

ICA Banken är ett välkänt svenskt aktiebolag som har funnits sedan 2001, och det ägs av Ica Gruppen AB. Det är en av de största bankerna i Sverige, och den är inriktad på privatkunder. Varumärket är mest känt för kedjan av mataffärer. Man kan ta ut och sätta in pengar med sitt ICA kort i nästan alla ICA-butiker, men alla andra bankärenden görs på icabanken.se.

Ju fler av ICA:s olika tjänster man använder, desto bättre villkor och bonusar får man med sitt ICA kort. Både ica.se och www.icabanken.se fokuserar på konkurrenskraftiga priser, låga räntor, bra service och tydliga villkor.

Olika banktjänster hos ICA Banken

Som privatperson kan du göra de flesta bankärenden hos ICA Banken. De erbjuder bland annat lönekonto, sparkonton med sparränta, fonder, bankkort, lån och olika typer av försäkringar. Med ICAs försäkring kan du till exempel försäkra ditt hem, din bil eller ditt husdjur, och de erbjuder även reseförsäkring, hemförsäkring och olycksfallsförsäkring.

Hos ICA Banken vill man att det ska det vara enkelt att spara. Man kan spara i traditionella sparkonton, i ett månadssparande med autogiro, i ett pensionssparande, eller i ett fondsparande. Om du har en ICA försäkring eller sparar hos ICA bank, får du dubbel ICA bonus om du betalar med ditt icakort på ICA eller på www.ica.se.

Vad ICA Banken erbjuder för lån

Hos ICA Banken kan du ansöka om ett lån på mellan 20 000 och 500 000 kronor. För att ansöka behöver du vara minst 18 år gammal samt ha en fast inkomst från arbete eller pension. Du får inte ha några betalningsanmärkningar, och du kan ha medsökande för att på så sätt få bättre lånevillkor.

ICA lån är ett lån utan säkerhet, som du bland annat kan använda till att köpa en bil, till handpenningen på en bostad eller till att samla andra lån för att minska din månadskostnad.

Om du lånar upp till 40 000 kronor kan du välja en återbetalningstid på mellan 3 och 5 år. Lånar du mer än 40 000 kronor, kan du välja att betala tillbaka lånet på mellan 3 och 15 år. Om du har ett ICA lån får du dubbel bonus om du betalar med ett ICA kort på ICA.

ICA Banken lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 3,84% - 11,95%
Uppläggningsavgift: 0 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 25 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: Nej
Signering: BankID/Postalt
ica-banken
 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr över 9 år, nominell ränta 6,95% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir effektiv ränta 7,18%. Totalkostnad: 134 794 kr eller 1 248 kr/månad fördelat på 108 månader.

Varför välja ICA Banken?

Tjänster Status
Ränta från: 3,84%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 3-15 år
Avgifter: Ingen uppläggningsavgift
Utbetalningstid: 2 dagar