Northmill Bank

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Northmill Bank är ett svenskt fintechbolag som grundades i Stockholm 2006. De har svensk banklicens och är en långivare som strävar mot att hjälpa kunders privatekonomi med hjälp av modern teknik.

Northmill Banks uttalade mål är att genom ny teknik skapa en modern bankupplevelse som utgår från människors faktiska behov och önskemål. Förutom att erbjuda privatlån i form av kontokredit kan du också öppna ett konto och få Northmills betalkort, starta ett sparkonto med ränta samt teckna låneskydd.

Lån via Northmill Bank

Northmill Bank är en av Samblas 40 samarbetspartners och en av de banker som du jämför när du söker ett privatlån med lägre effektiv ränta hos oss. Genom Northmill Bank kan du få lån genom kontokredit mellan 1 000 och 50 000 kronor. För att kunna bli beviljad ett lån hos Northmill krävs det att du är:

  • folkbokförd i Sverige
  • att du är över 20 år gammal
  • att du har ett giltigt BankID

Förutom att uppfylla dessa krav ska du också genomgå bankens kreditprövning, som sker när du gör din ansökan.

Ränta på privatlån hos Northmill Bank

Räntan du får på ett privatlån genom Northmill sätts individuellt och baseras på din kreditprövning. Den nominella räntan är mellan 7,9 % och 25,9 % och den effektiva räntan är mellan 9,22 % och 32,74 % . Du kan bli beviljad ett lån trots att du har betalningsanmärkningar, men det går att få avslag på grund av låg kreditvärdighet.

I vissa fall kan Northmill behöva komplettering till din ansökan. Det kan vara underlag på din senaste lönespecifikationen eller identifiering via din nuvarande bank.

Easycredit numera en del av Northmill

Easycredit var ett bolag som erbjöd samlingslån samt lån till privatpersoner i form av kontokredit. Sedan 2020 har Easycredit upphört och företaget är nu en del av Northmill AB. Namnbytet innebär ingen förändring för dig som låntagare hos Easycredit.

Även Credway är en del av Northmill

Credway lanserades 2015 och är ännu ett varumärke som ägs av Northmill. Sedan 2021 går även Credway under namnet Northmill – som en del av Northmill Bank.

Credway erbjöd tidigare kontokredit, med en kreditprövning hos Creditsafe. det var alltså ett lån utan UC.

Varför välja Northmill Bank?

Tjänster Status
Lånebelopp: 1 000-50 000 kronor
Låneperiod: Mellan 1 och 15 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar.

Northmill Bank specifikationer

Tjänster Status
Nominell ränta: 7,9-25,9%
Uppläggningsavgift: 195 kronor
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 19 kr
Autogiro: Ja
E-faktura: Ja
Signering: BankID/Postalt

Northmill Banks andra tjänster

Förutom att erbjuda privatlån upp till 50 000 kronor kan du också söka om ett samlingslån upp till 300 000 kronor via Northmill Banks tjänst Reduce. Det kan du söka på Northmills egen hemsida. Du kan också söka om att samla lån här direkt hos oss på Sambla, då jämför du 40 långivare samtidigt och kan samla lån på upp till 600 000 kronor.

Northmill erbjuder också kontokredit på 50 000 kronor. Det kan ses som en alternativ buffert när du behöver pengar, och du betalar 195 kronor varje gång du vill göra ett uttag på din kredit. Du kan alltså max ta ut 50 000 kronor och du får sedan tillbaka krediten när du betalar tillbaka pengar till banken.

Läs också: Så fungerar Bynk