Varför välja Collector?

Tjänster Status
Ränta från: 4,90%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 2-15 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar

Collector

Collector är en bank som startades 1999 av Lena Apler och Johan Möller, som båda har en bred bakgrund i finansmarknaden. Collector Bank AB vill vara mycket mer än en bank. De driver tekniska frågor och lösningar, och brinner för att förverkliga båda sina egna och andras idéer.

Collector Bank har sitt huvudkontor i Göteborg, men de har även kontor i Stockholm, Oslo och Helsingfors. Företaget är sedan 2015 noterat på Nasdaq, och erbjuder många olika ekonomiska lösningar och tjänster. Collector arbetar till stor del med företag och olika finansieringslösningar.

Olika banktjänster hos Collector

För privatpersoner erbjuds sparkonto, kreditkortstjänster, lån samt Collector faktura och tjänster för delbetalning. Det finns två olika sparkonton. I det ena kan du ha fria uttag och insättningar till en rörlig ränta, och det andra erbjuder en högre, fast ränta om man låser ett engångsbelopp under ett eller två år.

Collector Bank erbjuder olika typer av kort, till exempel Easycard för dig som vill ha en extra buffert, eller Easyliving om du är på resande fot.

Till företag erbjuder Collector factoring, företagskrediter och inkassoverksamhet. Factoring innebär att banken köper ett företags fakturor, mot en avgift. Företaget får då betalt snabbare, och kan fokusera på det de gör bäst i stället för att vänta på betalning.

Vad Collector Bank erbjuder för lån

Hos Collector Bank kan du låna mellan 20 000 och 500 000 kronor, och du kan välja en återbetalningstid på mellan 2 och 15 år. Lånet måste vara betalt innan du fyller 79 år. Collectors banklån kan användas till vad du vill, till exempel att finansiera ett bilköp eller en renovering, eller att betala av andra lån.

Du kan söka om Collector lån om du är minst 20 år gammal och har varit folkbokförd i Sverige sedan minst 2 år tillbaka. Du kan inte har några betalningsanmärkningar för att ansöka om lån hos Collector Bank, och du måste ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor. Du har möjlighet att ha en medsökande, vilket ökar dina chanser till bra ränta och villkor.

När du ansöker om lånet görs en bedömning av din ekonomiska situation, och den ränta du får beror på dina förutsättningar.

Collector Bank lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 4,90% - 17,15%
Uppläggningsavgift: 285 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 29 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 29 kr
E-faktura: Ja
E-fakturaavgift: 0 kr
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID/Postalt
collector
 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7,18 %. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-18 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.

Varför välja Collector?

Tjänster Status
Ränta från: 4,90%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 2-15 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar