Collector

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Collector är ett varumärke under Norion Bank AB (tidigare Collector Bank AB) som grundades 1999 av Lena Apler och Johan Möller, som båda har en bred bakgrund i finansmarknaden. Norion Bank AB vill vara mycket mer än en bank. De driver tekniska frågor och lösningar, och brinner för att förverkliga båda sina egna och andras idéer.

Norion Bank har sitt huvudkontor i Göteborg, men de har även kontor i Stockholm, Oslo, Helsingborg och Helsingfors. Företaget är sedan 2015 noterat på Nasdaq, och erbjuder många olika ekonomiska lösningar och tjänster. Förutom att erbjuda finansiella tjänster till privatpersoner genom varumärket Collector, så arbetar Norion Bank till stor del med företag och olika finansieringslösningar genom sina övriga varumärken.

Olika banktjänster hos Norion Bank

Collector, som är ett av varumärkena under Norion Bank AB, riktar sig mot privatpersoner och erbjuder sparkonto, kreditkortstjänster och lån. Norion Banks övriga varumärken, Norion Bank och Walley riktar sig mot företag, fastigheter och betallösningar. Collector erbjuder två olika sparkonton. I det ena kan du ha fria uttag och insättningar till en rörlig ränta, och det andra erbjuder en högre, fast ränta om man låser ett engångsbelopp under ett eller två år.

Collector erbjuder olika typer av kort, till exempel Easyliving om du är på resande fot.

Till företag erbjuder Norion Bank factoring, företagskrediter och inkassoverksamhet. Factoring innebär att banken köper ett företags fakturor, mot en avgift. Företaget får då betalt snabbare, och kan fokusera på det de gör bäst i stället för att vänta på betalning.

Vad Collector erbjuder för lån

Collector’s privatlån är ett lån utan säkerhet mellan 20 000 och 500 000 kronor, och du kan välja en återbetalningstid på mellan 2 och 18 år. Lånet måste vara betalt innan du fyller 79 år. Collectors banklån kan användas till vad du vill, till exempel att finansiera ett bilköp eller en renovering, eller att betala av andra lån.

Du kan söka privatlån hos Collector om du är minst 23 år gammal och har varit folkbokförd i Sverige sedan minst 2 år tillbaka. Du kan inte ha några betalningsanmärkningar för att ansöka om lån hos Collector, och du måste ha en årsinkomst på minst 200 000 kronor. Du har möjlighet att ha en medsökande, vilket ökar dina chanser till bra ränta och villkor.

När du ansöker om lånet görs en bedömning av din ekonomiska situation, och den ränta du får beror på dina förutsättningar.

Varför välja Collector?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 2-18 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar

Collector Bank lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 5,90% – 17,90%
Uppläggningsavgift: 375 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 35 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Ja
E-fakturaavgift: 0 kr
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID/Postalt