Moank

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Moank är en relativt ny långivare. Den registrerades år 2015, och kom till ur en tanke om att det borde finnas en bank som gör mer för dig som kund. Moank hjälper sina kunder att förbättra sin kreditvärdighet, vilket ger många fördelar när du behöver låna med låg ränta. Ju bättre du sköter din ekonomi, desto bättre villkor får du.

Moank satsar med hjälp av innovation och ny teknik på att hitta nya lösningar som ännu inte finns på marknaden. De jobbar för att bankärenden ska vara enkla att utföra, och lätta att förstå. Banken vill ge alla samma möjligheter till att ha en bra ekonomi, och hjälper till med utbildning, tips, råd och funktioner som underlättar för dig i vardagen.

Olika banktjänster hos Moank

Moank erbjuder flera smarta guider, tips och verktyg som kan hjälpa dig att hantera din ekonomi bättre. Du kan bland annat lära dig skapa en budget, samt lära dig hur du kan förbättra din kreditvärdighet. Dessutom kan arbetsgivare vara med i Moanks partnerprogram. Moank har stöd för de flesta vanliga löneprogrammen.

Moank har en kontokredit med bra villkor. Du samlar poäng genom att utföra olika aktiviteter, som att betala din amortering i tid varje månad. Du kan byta in poängen mot lägre ränta, eftersom din kreditvärdighet då har ökat.

Vad Moank erbjuder för lån

Med Moank kontokredit kan du låna mellan 5 000 och 50 000 kronor. Du betalar bara ränta när du utnyttjar krediten, så det är ett bra alternativ för dig som har ojämna inkomster.

Moank har även ett lån på mellan 25 000 och 400 000 kronor. Du behöver ingen säkerhet på lånet, och du kan använda pengarna till vad du vill. Du kan även använda pengarna till att betala av smålån, för att få en bättre ekonomi. Du kan välja en återbetalningstid på mellan 1 och 12 år.

Du kan ansöka om lån hos Moank om du är minst 20 år gammal, folkbokförd i Sverige och har en inkomst på minst 150 000 kronor per år. Du får inte ha fler än 2 betalningsanmärkningar, och ingen skuld hos Kronofogden de senaste 12 månaderna.

Om din arbetsgivare är ansluten till Moank, dras din månadskostnad för lånet från din lön. Det innebär att risken är låg att du missar en återbetalning, och de kan därmed ge dig en bättre ränta. Du kan ansöka med en medsökande, för att få bättre villkor, och du kan när som helst lösa din skuld utan extra kostnader.

Varför välja Moank?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 400 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-12 år
Anmärkning: Moank accepterar betalningsanmärkningar
Utbetalningstid: 1 dag

Moank privatlån

Tjänster Status
Ränta: 4,90% – 14,95%
Uppläggningsavgift: 395 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 39 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 39 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift:
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID

Moank kontokredit

Tjänster Status
Ränta: 3,75% – 18,95%
Uppläggningsavgift: 0 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 39 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 39 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift:
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID