Morrow bank

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Morrow bank hette tidigare Komplett Bank och är en norsk bank som grundades år 2014, och bankens största delägare är Canica Invest. Morrow bank samarbetar med Komplett Group, som äger flera ledande nätbutiker i hela Skandinavien, bland annat komplett.se och Webhallen. Morrow bank strävar efter att ha nöjda kunder och att kunna erbjuda bäst villkor på marknaden.

Komplett bank logo

Morrow Bank – tidigare Komplett bank

Efter 10 år som Komplett bank bytte långivaren i maj 2023 namn till Morrow bank. Förutom ett nytt namn förnyade man även logotypen samt design på hemsidan och på kreditkorten.

Vad innebär namnbytet för kunder hos Komplett bank?

När Komplett bank blivit Morrow bank uppger banken att det inte är mycket som påverkas för de befintliga kunderna. Alla avtal, villkor och konton är det samma. Har du kreditkort hos Komplett ersätts de av kreditkort från Morrow bank i stället.

Du som kund kan även logga in på mina sidor med samma uppgifter som du tidigare hade för Komplett bank.

Om Morrow bank

En sak som särskiljer Morrow bank från övriga långivare är att de erbjuder flexibla lån, där man själv väljer hur länge man vill låna pengarna. Man ansöker om ett belopp, vilket de kallar för lånets ram. Sedan kan man när som helst ta ut pengar, inom gränsen för lånets ram, och man betalar bara ränta på pengarna man har använt. Lån hos Morrow bank blir alltså som en typ av kreditkonto.

Olika banktjänster hos Morrow bank

Morrow bank erbjuder lån, olika typer av finansieringstjänster samt ett kreditkort som ger dig rabatt när du använder det.

Morrow bank kreditkort

Morrow banks kreditkort är ett kostnadsfritt Mastercard med bonus på alla köp. Du får 4 % i bonus på alla köp du gör hos Komplett.se. Enskilda köp på över 20 000 kronor ger dig 1 % i bonus. Alla andra inköp, både online och i fysiska butiker, ger 0,5% bonus. Bonuspoängen du samlar kan sedan förvandlas till cashback – alltså pengar tillbaka.

Kontokredit hos Morrow bank

Morrow bank kallar sitt lån för flexibelt – vilket egentligen innebär, som vi tidigare nämnde, att det är en kontokredit. Med ett Morrow bank-konto kan man enkelt handla online. Om man använder Morrow banks konto som betalningsmetod, kan du välja avbetalningstid efter att du har mottagit varorna.

Vad Morrow bank erbjuder för lån

Ett Morrow bank lån är ett flexibelt lån utan säkerhet. Du kan låna mellan 10 000 och 500 000 kronor till vad du vill, till exempel som ett konsumtionslån, båtlån eller till att lösa gamla krediter.

Eftersom det är ett flexibelt lån kan du när som helst ta ut och använda pengar inom ramen för hur mycket du får låna, och du kan betala tillbaka det när du kan. Du måste dock alltid minst betala ränta och avgifter varje månad, och det rekommenderas att du gör upp en förnuftig avbetalningsplan. För att räkna ut en rimlig månadskostnad inkluderat med amortering kan du använda dig av vår lånekalkylator.

För att låna pengar hos Morrow bank måste du vara minst 20 år gammal, vara folkbokförd i Sverige och ha en e-postadress. Du får inte ha några registrerade betalningsanmärkningar eller skulder hos inkasso. Ett sätt att öka dina chanser att bli beviljad ett lån är att ansöka tillsammans med en medsökande.

Varför välja Morrow bank?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Du kan själv välja vilken återbetalningstid
Utbetalningstid: 0-1 dagar

Morrow banks lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 6,5% – 15,5%
Uppläggningsavgift: 495 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift:
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 35 kr
E-faktura: Ja
E-fakturaavgift: 35 kr
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID