Varför välja Brocc?

Tjänster Status
Ränta från: 3,25%
Lånebelopp: Låna upp till 350 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 0,5-10 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar

Brocc

Brocc, som tidigare hette Sparlån, är ett svenskägt företag som lanserades 2016. Deras mål är att erbjuda en trygg, smart och enkel lösning som ger mer rättvisa villkor både till de som vill investera och till de som vill låna med bra villkor. Brocc, samt Lendify och Fellow Finance, använder sig av en tjänst som kallas P2P, peer to peer. Genom att flytta makten från storbankerna till kunderna, skapar man en mer rättvis finansbransch.

När tekniken har förbättrats har det blivit möjligt att ta bort onödiga mellanhänder, så även i finansbranschen. Detta medför flera fördelar för konsumenterna, och Brocc vill dela dessa fördelar med kunderna. Deras motto är att erbjuda smarta affärer till smarta personer.

Olika banktjänster hos Brocc

Brocc erbjuder P2P lån. Det betyder att privatpersoner kan investera genom att låna ut pengar till andra privatpersoner, utan mellanhänder, och få ränta varje månad. Det är precis detta som banker har gjort i alla tider. Fördelarna med peer 2 peer lån är att den som lånar får bra villkor, och att den som investerar får en stabil och förutsägbar avkastning.

De som investerar hos Brocc kan antingen välja att få sin avkastning utbetalad månadsvis, eller att investera räntan igen för att få ränta på ränta. Brocc sköter all administration och har trygga backup-avtal med Lowell (tidigare Lindorff).

Vad Brocc erbjuder för lån

Hos Brocc kan du låna mellan 10 000 och 350 000 kronor utan någon typ av säkerhet, och du kan välja en återbetalningstid på mellan 6 månader och 10 år. Brocc P2P lån är ett lån utan mellanhänder, vilket innebär bättre ränta. Det är även möjligt att få upp till 4 betalningsfria månader per år.

Med ett lån hos Brocc kan du använda pengarna till vad du vill. Du kan bland annat lösa andra lån för att få en mer stabil ekonomi och en lägre månadskostnad, eller använda pengarna till att köpa något.

För att ansöka om lån hos Brocc måste du vara minst 20 år gammal, inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden och ha en årsinkomst på minst 150 000 kronor. Du måste ha varit skriven i Sverige de senaste 3 åren, och du kan inte vara skriven på en boxadress. Den ränta du får beror på din förmåga att betala tillbaka lånet. Du kan förbättra dina möjligheter att få ett bra lån genom att ha en medsökande.

Brocc lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 3,25% - 18,99%
Uppläggningsavgift: Procentsats av lånet
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 0 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID/Postalt
brocc
 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7,18 %. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-18 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.

Varför välja Brocc?

Tjänster Status
Ränta från: 3,25%
Lånebelopp: Låna upp till 350 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 0,5-10 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar