Brocc

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Brocc, som tidigare hette Sparlån, är ett svenskägt företag som lanserades 2016. Deras mål är att erbjuda en trygg, smart och enkel lösning som ger mer rättvisa villkor både till de som vill investera och till de som vill låna med bra villkor. Brocc, samt Lunar och Fellow Finance, använder sig av en tjänst som kallas P2P, peer to peer. Genom att flytta makten från storbankerna till kunderna, skapar man en mer rättvis finansbransch.

När tekniken har förbättrats har det blivit möjligt att ta bort onödiga mellanhänder, så även i finansbranschen. Detta medför flera fördelar för konsumenterna, och Brocc vill dela dessa fördelar med kunderna. Deras motto är att erbjuda smarta affärer till smarta personer.

Olika banktjänster hos Brocc

Brocc erbjuder P2P lån. Det betyder att privatpersoner kan investera genom att låna ut pengar till andra privatpersoner, utan mellanhänder, och få ränta varje månad. Det är precis detta som banker har gjort i alla tider. Fördelarna med peer 2 peer lån är att den som lånar får bra villkor, och att den som investerar får en stabil och förutsägbar avkastning.

De som investerar hos Brocc kan antingen välja att få sin avkastning utbetalad månadsvis, eller att investera räntan igen för att få ränta på ränta. Brocc sköter all administration och har trygga backup-avtal med Lowell (tidigare Lindorff).

Vad Brocc erbjuder för lån

Hos Brocc kan du låna mellan 25 000 och 350 000 kronor utan någon typ av säkerhet, och du kan välja en återbetalningstid på mellan 6 månader och 10 år. Brocc P2P lån är ett lån utan mellanhänder, vilket innebär bättre ränta. Det är även möjligt att få upp till 4 betalningsfria månader per år.

Med ett lån hos Brocc kan du använda pengarna till vad du vill. Du kan bland annat lösa andra lån för att få en mer stabil ekonomi och en lägre månadskostnad, eller använda pengarna till att köpa något.

För att ansöka om lån hos Brocc måste du vara minst 20 år gammal, inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden och ha en årsinkomst på minst 150 000 kronor. Du måste ha varit skriven i Sverige de senaste 3 åren, och du kan inte vara skriven på en boxadress. Den ränta du får beror på din förmåga att betala tillbaka lånet. Du kan förbättra dina möjligheter att få ett bra lån genom att ha en medsökande.

Varför välja Brocc?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 400 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 0,5-15 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar

Brocc lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 8,00% – 19,90%
Uppläggningsavgift: 195 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 0 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift:
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID/Postalt