Nordax Bank

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Nordax är en svensk bank som grundades år 2003. Den ingår i NOBA Bank Group, som ägs av Nordic Capital Fond VIII och Sampo. De har ungefär 185 000 privatkunder i Sverige, Finland, Norge och Tyskland, och verksamheten bedrivs från Stockholm. På Nordax Bank har man som motto att hjälpa människor att ta genomtänkta beslut för ett liv de har råd med. Nordax har ett bankkontor i Stockholm, men alla bankärenden kan göras på www.nordax.se.

Förutom att vara en ansvarsfull bank, lägger de stor vikt vid medarbetarnas välmående, god affärsetik och effektiv resursanvändning. Nordax Bank arbetar ständigt med hållbarhetsfrågor, och är medlem i FN:s Global Compact.

 

Olika banktjänster hos Nordax

Banken har specialiserat sig på ett fåtal produkter inom sparande och lån. De erbjuder Nordax bolån, där de anpassar lånet efter din situation istället för att bara se på din ekonomiska historik samt din kreditvärdighet. Nordax vill gärna ompröva storbankernas beslut, och erbjuda ett mer personligt erbjudande som passar dig bättre. De har dessutom ett särskilt lån för de som är över 60 år.

Hos Nordax kan du som kund få sparkonto med ränta. De erbjuder två sparkonton, båda med obegränsade uttag och utan dolda avgifter. Det vanliga sparkontot erbjuder samma ränta oavsett vilket belopp du har satt in. Det andra sparkontot ger en låg ränta på belopp under 10 000 kronor, men en betydligt högre ränta på belopp över 10 000 kronor.

Vad Nordax Bank erbjuder för lån

Hos Nordax kan du ansöka om att låna mellan 30 000 och 600 000 kronor. För att kunna ansöka måste du vara minst 20 år gammal och ha en fast anställning med en årsinkomst på minst 150 000 kronor. Du måste dessutom ha varit bosatt i Sverige i minst tre år.

Nordax lån är ett lån utan säkerhet, och du kan låna till precis vad du vill. Du kan till exempel använda pengarna till att renovera, samla ihop befintliga lån eller köpa en båt. Återbetalningstiden på Nordax Bank lån är mellan 1 och 20 år. Den ränta du får på ditt lån beror på din ekonomiska situation och vilken återbetalningstid du väljer. Du har möjlighet att få bättre lånevillkor om du har en medsökande.

Du har även möjlighet att få betalningsfria månader hos Nordax, så länge du betalar dina senaste tre månadsbetalningar i tid.

Varför välja Nordax?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 600 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-20 år
Utbetalningstid: 2-3 dagar

Nordax bank lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 6,90% – 19,90%
Uppläggningsavgift: 400 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 20 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 20 kr
E-faktura: Ja
E-fakturaavgift: 20 kr
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID/Postalt