Jämför blancolån

Vad vill du låna till

Privatlån

Privatlån brukar även kallas för blancolån eller konsumtionslån. Det är kort och gott ett lån utan säkerhet. Det betyder att du kan använda pengarna till exakt vad du vill. Så länge som ”vad-du-vill” maximalt kostar 500 000 kr. Det är nämligen gränsen för ett privatlån.

Privatlån

Vad är det speciella med privatlån?

Du behöver inte sätta någon säkerhet i pant och kan därför använda privatlånet till precis det du vill och behöver till skillnad från exempelvis ett bolån där bostaden är pantsatt som säkerhet för lånet. Det är alltså upp till dig om du väljer att köpa en bil eller en båt eller en resa eller baka ihop gamla lån och krediter. När du lånar pengar utan säkerhet är det viktigt att välja ett lån som har en månadskostnad som passar just dig. Månadskostnaden är det totala beloppet när man räknar samman amortering, avi- och startavgifter och räntan. Utifrån dina förutsättningar – inkomst, ålder, bostad, antal barn, eventuella betalningsanmärkningar – erbjuder banken dig en ränta som de är bekväma med. Det är dock viktigt att tänka på att alla banker och långivare gör sina egna individuella bedömningar. Det är därför vi på Sambla jämför olika banker och långivare.

Jämför med Sambla

Sambla är den nya generationens låneförmedlare. Med oss kan du låna upp till 500 000 kr till ett av marknadens bästa lånevillkor (effektiv ränta varierar mellan 3,01–22,59 %) och du bestämmer själv din återbetalningstakt. Tjänsten är kostnadsfri och det görs bara en enda kreditupplysning hos UC. Vi låter olika banker och långivare se din ansökan och alla ger sitt bästa erbjudande för att få dig som kund. Inom 24 timmar har vi fått in alla bud. Sedan får du, tillsammans med en av våra personliga rådgivare, välja det bud som passar dig bäst. Pengarna betalas sedan ut till ditt konto inom ett par dagar.

Ansök och jämför idag

0 500 000 kr

1 159 kr

Säker jämförelse i samarbete med
Verisign Secured - UC

banker och långivare

Låna upp till 500 000 kr från 2,95% ränta

Du binder dig inte till något och det är helt gratis.

Frågor och svar


Vad är skillnaden mellan ett blancolån och ett privatlån?


Vilken ränta och månadskostnad får jag?


När kan räntan ändras för ett privatlån?


Vad krävs för att ansöka om ett privatlån med Sambla?


Hur mycket kan jag låna?När betalas pengarna ut till mitt konto?


Görs det bara en kreditupplysning?


Görs det bara en kreditupplysning?


Vilka banker samarbetar Sambla med?


Bankerna vi jämför

I dagsläget samarbetar vi med 18 olika banker och långivare. Exakt vilka banker som du får erbjudande från beror på hur mycket du vill låna samt dina ekonomiska förutsättningar. Alla banker och långivare har nämligen olika målgrupper. De lånar ut upp till 500 000 kr.

Effektiv
 ränta från
3,01 %

Varför ska jag jämföra många banker?

Räntan du erbjuds kan variera mycket mellan olika banker. Det finns tyvärr inget facit som säger vilken bank som kommer att ge just dig bäst erbjudande. Räntan sätts nämligen individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar och bankens upplevda risk.  Att jämföra många banker på egen hand när du ska låna pengar är tidskrävande och du kommer även att få många kreditupplysningar hos UC. Jämför du istället med Sambla görs bara en enda kreditupplysning samtidigt som du får erbjudanden från olika banker och långivare. Vi räknar sedan ut din exakta besparing. Allt för att du ska känna dig trygg och spara pengar.

banker och långivare

Låna upp till 500 000 kr

Effektiv ränta 3,01–22,59 %

Du binder dig inte till något och det är helt gratis.

step 1

Börja jämföra

Fyll i belopp, lånetid samt dina personuppgifter och klicka på ”nästa steg”. En enda kreditupplysning görs hos UC. Sedan kontaktar vi våra 18 utvalda banker och långivare, helt kostnadsfritt.

step 2

Bankernas bud

Bankerna och långivarna får dina uppgifter, önskat lånebelopp och lånetid. Bankerna kommer sedan ge sitt bästa erbjudande för att få dig som kund. Inom 24 h får vi deras bud.

step 4

Välja rätt

När alla bud inkommit går vi igenom dem tillsammans. Känner du att ett bud är extra intressant skickas det till din e-post (eller brevlåda). Om budet sedan inte känns bra är det helt okej att säga nej tack.

step 4

Pengarna på kontot

Känner du dig nöjd med budet signerar du lånehandlingen med BankID (eller bläckpenna). När banken eller långivaren mottagit din påskrivna lånehandling betalas pengarna ut inom ett par dagar.

Vad passar dig?

För att påbörja din jämförelse så kan du klicka nedan eller ringa oss. Du kan även fylla i ditt telefonummer så kontakar vi dig så  snart vi kan. Sambla har hjälpt över 150.000 kunder sedan starten 2014 och en kund sparar i genomsnitt 30 000 kr genom vår tjänst. Jämför bankerna!

Jag vill jämföra nu

Jag vill ringa direkt

...vill du att vi ringer dig?

Ring upp mig