Låna pengar till resa - hitta bästa reselånet här

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Tryggt och säkert
Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på {totalAmount} kr med {repaymentTimeYears} års löptid, nominell ränta {interestRate} % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan {apr} %. Totalt belopp att betala: {totalCost} kr. Månadskostnad: {monthlyCost} kr fördelat på {numPayments} betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Sambla arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

Låna pengar till en resa
Jämför över 40 långivare
Ansök kostnadsfritt på 1 minut

Visst är det skönt att ibland släppa vardagen med alla måsten och krav. Det kan till och med räcka med ett par dagars miljöombyte för att få tillbaka styrkan att uthärda rusningstrafik, gnälliga chefer och regnrusk. Kanske har du sparat ihop det mesta men det saknas lite pengar. Eller så vill du bara unna dig drömresan här och nu. Då kan du ta ett reselån.

Reselån med Sambla

Att ansöka om ett reselån via Sambla är väldigt smidigt och går på bara någon minut. Du fyller enkelt in dina uppgifter i formuläret och skickar i väg din ansökan till över 40 banker och långivare.

Fördelar med Sambla när du vill låna till en resa

  • Jämför över 40 banker & långivare med en ansökan
  • Låna från 5 000600 000 kronor
  • Få en konkurrenskraftig ränta

Så lånar du pengar till resan – steg för steg

Att söka pengar till resan genom oss på Sambla gör du på samma sätt som när du söker ett privatlån. Så här går det till:

1. Ansökan

Du fyller i hur mycket du vill låna och kompletterar med dina uppgifter. Sedan tar vi över – och skickar ut din förfrågan till våra 40 partners med bara en kreditupplysning från UC. Inom bara någon dag har alla återkommit.

2. Jämför reselån och hitta lägst möjliga ränta

Nästa steg är att vi presenterar buden till dig så att du kan jämföra och hitta det med bäst villkor. Du erbjuds alltid hjälp med processen från en av våra kunniga rådgivare.

3. Signera lånet och njut av resan

När du bestämt dig för ett lån du vill gå vidare med återstår bara signering och utbetalning. Du signerar lånet smidigt med BankID för att sedan få pengarna in på kontot inom 2-3 bankdagar. Sedan återstår bara att njuta av resan. Eftersom du signerar lånet digitalt går det även att låna pengar utomlands, om du redan skulle vara på resande fot.

Vad är reselån – kan man ta lån för att resa?

Ett reselån är som sagt ett annat namn för ett privatlån utan säkerhet, vi kallar det även fritidslån. Att lånet är utan säkerhet innebär att du får använda pengarna till vad du vill – och det är av den anledning perfekt för en resa.

Det går att hitta sådana lån hos nästan alla banker och långivare. Men att bara välja en långivare slumpvis kan vara riskabelt.

Se alla våra fritidslån här.

Jämför för att få lägre ränta när du lånar till resa

Det finns nämligen alltid en risk att första bästa långivare och första bästa lån senare visar sig vara första dåliga långivare och första dåliga lån. Då kan det vara klokare att i stället använda sig av Sambla. Vi jämför helt kostnadsfritt över 40 olika banker och långivare så att just du, oavsett vem du är eller vad du gör, alltid ska få bästa möjliga ränta och hitta ett billigt lån.

Tänk på detta innan du tar ett reselån

Att låna pengar till en resa kan som sagt vara ett alternativ för dig som känner att du behöver komma i väg – men inte har tillräckligt med pengar på kontot just nu. Men med den här typen av fritidslån ska du alltid tänka på att inte låna mer än du klarar av.

Vi tycker att en bra grundregel för ett reselån ska vara att du kommer kunna betala tillbaka lånet inom 12 månader.

Om du redan har ett reselån

Om du redan tagit ett reselån eller till och med någon typ av dyrt snabblån som du amorterar på, kan det vara klokt att använda Sambla för att undersöka om du kan sänka räntan på det lånet. Dessutom kan du få hjälp att samla lån tillsammans med reselånet för att spara pengar och få bättre koll på din ekonomi.

Att samla dina lån kommer ofta sänka din ränta och göra att du sparar mycket pengar varje månad – som kanske kan gå till nästa utlandsresa?

Resa inom Sveriges gränser

Om du istället för att åka på resa utomlands vill kunna resa inom Sveriges gränser så kan ett husvagnslån eller husbilslån vara för dig. Ett hus på hjul ger dig en frihet som är svår att jämföra med något annat.

Du kan enkelt ta med dig familj och vänner och åka iväg över helgen. Kanske är det exakt vad du behöver för att kunna släppa vardagen.

Jämför reselån med Sambla

Sambla är den nya generationens låneförmedlare. Med oss kan du låna upp till 600 000 kr till ett av marknadens bästa lånevillkor och du bestämmer själv din återbetalningstakt.

Tjänsten är kostnadsfri och det görs bara en enda kreditupplysning hos UC. Vi låter över 40 olika banker och långivare se din ansökan och alla ger sitt bästa erbjudande för att få dig som kund. Inom 24 timmar har vi fått in alla bud. Sedan får du välja det bud som passar dig bäst. Pengarna betalas sedan ut till ditt konto inom ett par dagar.

Frågor och svar

Vad är ett reselån?
Ett reselån är ett annat namn för ett privatlån som du kan ansöka om för att komma iväg på en resa.
Hur lånar jag pengar till en resa?
Du fyller enkelt i lånebelopp och dina uppgifter och får svar redan samma dag om ditt reselån.
Måste hela beloppet gå till resan?
Nej. Reselån är ett privatlån utan säkerhet vilken innebär att du inte låser upp pengarna i något specifikt utan kan använda pengarna till vad du vill. Det är populärt att låna ett större belopp och samtidigt slå ihop dina gamla lån till en bättre ränta, på så vis har du inte massa utspridda dyra lån.
Hur stort kan ett reselån vara?
Hos Sambla kan du söka reselån från 5 000 till 600 000 kronor beroende på vart och hur du ska resa.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Nordea logotype
SEB logotype
Bank Norwegian logga
Ica banken logga
Remember logga
Nordax Bank logga
Visa fler