Låna pengar till resa - hitta bästa reselånet här

Visst är det skönt att ibland släppa vardagen med alla måsten och krav. Det kan till och med räcka med ett par dagars miljöombyte för att få tillbaka styrkan att uthärda rusningstrafik, gnälliga chefer och regn och rusk. Kanske har du sparat ihop det mesta men det saknas lite pengar. Eller så vill du bara unna dig drömresan här och nu. Då kan du ta ett reselån.

Reselån med Sambla

Att ansöka om ett reselån via Sambla är väldigt smidigt och går på bara någon minut. Du fyller enkelt in dina uppgifter i formuläret och skickar i väg din ansökan till över 40 banker och långivare.

Fördelar med Sambla när du vill låna till en resa

  • Jämför över 40 banker & långivare med en ansökan
  • Låna från 5 000600 000 kronor
  • Få en konkurrenskraftig ränta

Vad är ett reselån?

Ett reselån är ett annat namn för privatlån utan säkerhet, vi kallar det även fritidslån. Det går att hitta sådana lån hos nästan alla banker och långivare. Men att bara välja en långivare slumpvis kan vara riskabelt.

Se alla våra fritidslån här.

Det finns nämligen alltid en risk att första bästa långivare och första bästa lån senare visar sig vara första dåliga långivare och första dåliga lån. Då kan det vara klokare att i stället använda sig av Sambla. Vi jämför helt kostnadsfritt över 40 olika banker och långivare så att just du, oavsett vem du är eller vad du gör, alltid ska få bästa möjliga ränta och hitta ett billigt lån.

Om du redan har ett reselån

Om du redan tagit ett reselån eller till och med någon typ av dyrt snabblån som du amorterar på, kan det vara klokt att använda Sambla för att undersöka om du kan sänka räntan på det lånet. Dessutom kan du få hjälp att samla lån tillsammans med reselånet för att spara pengar och få bättre koll på din ekonomi.

Resa inom Sveriges gränser

Om du istället för att åka på resa utomlands vill kunna resa inom Sveriges gränser så kan ett husvagnslån eller husbilslån vara för dig. Ett hus på hjul ger dig en frihet som är svår att jämföra med något annat.

Du kan enkelt ta med dig familj och vänner och åka iväg över helgen. Kanske är det exakt vad du behöver för att kunna släppa vardagen.

Jämför reselån med Sambla

Sambla är den nya generationens låneförmedlare. Med oss kan du låna upp till 600 000 kr till ett av marknadens bästa lånevillkor och du bestämmer själv din återbetalningstakt. Tjänsten är kostnadsfri och det görs bara en enda kreditupplysning hos UC. Vi låter över 40 olika banker och långivare se din ansökan och alla ger sitt bästa erbjudande för att få dig som kund. Inom 24 timmar har vi fått in alla bud. Sedan får du välja det bud som passar dig bäst. Pengarna betalas sedan ut till ditt konto inom ett par dagar.

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad 2 968 kr/mån
12 år
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Tryggt och säkert
Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på {totalAmount} kr med {repaymentTimeYears} års löptid, nominell ränta {interestRate} % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan {apr} %. Totalt belopp att betala: {totalCost} kr. Månadskostnad: {monthlyCost} kr fördelat på {numPayments} betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Sambla arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

Låna pengar till en resa
Jämför över 40 långivare
Ansök kostnadsfritt på 1 minut

Frågor och svar

Vad är ett reselån?
Ett reselån är ett annat namn för ett privatlån som du kan ansöka om för att komma iväg på en resa.
Hur lånar jag pengar till en resa?
Du fyller enkelt i lånebelopp och dina uppgifter och får svar redan samma dag om ditt reselån.
Måste hela beloppet gå till resan?
Nej. Reselån är ett privatlån utan säkerhet vilken innebär att du inte låser upp pengarna i något specifikt utan kan använda pengarna till vad du vill. Det är populärt att låna ett större belopp och samtidigt slå ihop dina gamla lån till en bättre ränta, på så vis har du inte massa utspridda dyra lån.
Hur stort kan ett reselån vara?
Hos Sambla kan du söka reselån från 5 000 till 600 000 kronor beroende på vart och hur du ska resa.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Nordea logotype
SEB logotype
Bank Norwegian logga
Ica banken logga
Remember logga
Nordax Bank logga
Visa fler