Låna pengar till resa – hitta bästa reselånet här

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Låna pengar till en resa
Jämför över 40 långivare
Ansök kostnadsfritt på 1 minut
Låna pengar till en resa
Jämför över 40 långivare
Ansök kostnadsfritt på 1 minut

Behöver du låna pengar till resa? Det förstår vi – ibland är det skönt att släppa vardagen med alla måsten och krav. Det kan till och med räcka med ett par dagars miljöombyte för att få tillbaka styrkan att uthärda rusningstrafik, gnälliga chefer och regnrusk. Kanske har du sparat ihop det mesta men det saknas lite pengar, eller så vill du bara unna dig drömresan här och nu. Då kan du ta ett reselån.

Så hittar du bästa reselånet

Att ansöka om ett reselån via oss är väldigt smidigt och går på bara någon minut. Du fyller enkelt in dina uppgifter i formuläret och skickar i väg din ansökan till över 40 banker och långivare. På så sätt kan vi kostnadsfritt jämföra dessa långivare och hitta reselånet med lägst ränta för just dig.

Fördelar med att använda Sambla när du vill låna till resa

  • Jämför över 40 banker & långivare med endast en ansökan och kreditupplysning
  • Låna 5 000 – 600 000 kronor till resan
  • Låna pengar till resan med lägst möjliga ränta.

Så lånar du pengar till resan – steg för steg

Att söka pengar till resan genom oss gör du på samma sätt som när du söker ett privatlån. Så här går det till:

1. Ansökan

Du fyller i hur mycket du vill låna och kompletterar med dina uppgifter. Sedan tar vi över – och skickar ut din förfrågan till våra 40 partners med bara en kreditupplysning från UC. Inom bara någon dag har alla återkommit.

2. Jämför reselån och hitta lägst möjliga ränta

Nästa steg är att vi presenterar buden till dig så att du kan jämföra och hitta det med bäst villkor. Du erbjuds alltid hjälp med processen från en av våra kunniga rådgivare.

3. Signera lånet och njut av resan

När du bestämt dig för ett lån du vill gå vidare med återstår bara signering och utbetalning. Du signerar lånet smidigt med BankID för att sedan få pengarna in på kontot inom 2-3 bankdagar. Sedan återstår bara att njuta av resan. Eftersom du signerar lånet digitalt går det även att låna pengar utomlands, om du redan skulle vara på resande fot.

Vad är reselån – kan man ta lån för att resa?

Ett reselån är som sagt ett annat namn för ett privatlån utan säkerhet, vi kallar det även fritidslån. Att lånet är utan säkerhet innebär att du får använda pengarna till vad du vill – och det är av den anledningen perfekt för en resa.

Det går att hitta sådana lån hos många banker och långivare. Men att bara välja en långivare slumpvis kan vara bli onödigt dyrt.

Jämför för att få lägre ränta när du lånar till resa

Det finns nämligen alltid en risk att första bästa långivare inte alls kommer erbjuda dig det bästa reselånet du kan få. Då kan det vara klokare att i stället ta hjälp av oss. Vi jämför helt kostnadsfritt över 40 olika banker och långivare så att just du, oavsett vem du är eller vad du gör, alltid ska få bästa möjliga effektiva ränta och hitta ett billigt lån till din resa.

Läs också: Billiga skidresor

Ränta på reselån

När du lånar till resa – eller vilket privatlån som helst – så sätts räntan alltid individuellt. Det innebär att vi på förhand inte kan säga vilken ränta du får på ditt lån. Räntan baseras i stället på dina ekonomiska förutsättningar – men när alla långivare gör bedömningen olika tjänar du alltid på att jämföra reselån.

Så får du billigare reselån

Förutom att jämföra innan du lånar till resa kan du också försöka se till att vänta ut kreditupplysningar eller säga upp krediter som du inte använder. Det kommer att stärka din kreditvärdighet och ge dig ett billigare reselån.

Är ni två som reser ihop? Att söka reselånet tillsammans kan ofta ge en lägre ränta.

Se också:

Tänk på detta innan du tar ett reselån

Att låna pengar till en resa kan som sagt vara ett alternativ för dig som känner att du behöver komma i väg – men inte har tillräckligt med pengar på kontot just nu. Men med den här typen av fritidslån ska du alltid tänka på att inte låna mer än du klarar av.

Vi tycker att en bra grundregel för ett reselån ska vara att du kommer kunna betala tillbaka lånet inom 12 månader. Kan du inte detta bör du kanske i stället fundera på om du kan spara ihop till resan.

Om du redan har ett reselån

Om du redan tagit ett reselån eller till och med någon typ av dyrt snabblån som du amorterar på, kan det vara klokt att låta oss undersöka om du kan sänka räntan på det lånet. Dessutom kan du få hjälp att samla lån tillsammans med reselånet för att spara pengar och få bättre koll på din ekonomi.

Att samla dina lån kommer ofta sänka din ränta och göra att du sparar mycket pengar varje månad. Sparpengar som kanske kan gå till nästa utlandsresa?

Flera typer av lån för resan

Om du istället för att åka på resa utomlands vill kunna resa inom Sveriges gränser så kan ett husvagnslån eller husbilslån vara för dig. Ett hus på hjul ger dig en frihet som är svår att jämföra med något annat.

Du kan enkelt ta med dig familj och vänner och åka iväg över helgen. Kanske är det exakt vad du behöver för att kunna släppa vardagen.

Jämför reselån med Sambla för lägre ränta

Sambla är den nya generationens låneförmedlare. Med oss kan du låna upp till 600 000 kronor till ett av marknadens bästa lånevillkor och du bestämmer själv din återbetalningstakt.

Vår tjänst är kostnadsfri och det görs bara en enda kreditupplysning hos UC. Vi låter över 40 olika banker och långivare se din ansökan och alla ger sitt bästa erbjudande för att få dig som kund. Inom 24 timmar har vi fått in alla bud. Sedan får du välja det bud som passar dig bäst. Pengarna betalas sedan ut till ditt konto inom ett par dagar.

Frågor och svar

Vad är ett reselån?

Ett reselån är ett annat namn för ett privatlån som du kan ansöka om för att komma iväg på en resa.

Hur lånar jag pengar till en resa?

Du fyller enkelt i lånebelopp och dina uppgifter och får svar redan samma dag om ditt reselån.

Måste hela beloppet gå till resan?

Nej. Reselån är ett privatlån utan säkerhet vilken innebär att du inte låser upp pengarna i något specifikt utan kan använda pengarna till vad du vill. Det är populärt att låna ett större belopp och samtidigt slå ihop dina gamla lån till en bättre ränta, på så vis har du inte massa utspridda dyra lån.

Hur stort kan ett reselån vara?

Hos Sambla kan du söka reselån från 5 000 till 600 000 kronor beroende på vart och hur du ska resa.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler