Låna 250 000 kr

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Endast en UC
Svar inom 2 minuter
Marknadens lägsta ränta
Endast en UC
Svar inom 2 minuter
Marknadens lägsta ränta

När du lånar pengar vill du självfallet inte betala en krona mer i ränta än vad som är absolut nödvändigt. Speciellt inte om du ska ta ett större lån på 250 000 kronor. Därför är det smart att låta långivarna tävla om dig med hjälp av Sambla – på så vis kan du vara säker på att du får ett lån med låg ränta. 

Vad kostar det att låna 250 000 kronor?

Månadskostnaden för ett lån på 250 000 kronor är olika från person till person. Långivarna sätter nämligen räntan individuellt baserat på din kreditvärdighet. När du söker ett lån hos oss kommer långivarna bland annat att titta på:

 • Din inkomst
 • Dina skulder
 • Din anställningsform
 • Hur du bor
 • Hur många kreditupplysningar du har det senaste året.

Långivarna väger sedan ihop det för att göra en uppskattning om din betalningsförmåga. Räntan på ditt lån sätts utefter den bedömningen.

Alla långivare specialiserar sig även på olika typer av kunder. Det gör att det är omöjligt att säga vilken långivare som kommer ge dig det billigaste privatlånet innan du jämfört alla Samblas banker och långivare. Eftersom alla långivare gör bedömningen olika är det säkraste sättet att jämföra många samtidigt.

Det gör du kostnadsfritt hos oss med bara en kreditupplysning via UC.

Så jämför du kostnaden för ett lån på 250 000 kronor

För att kunna jämföra lån på rätt sätt och hitta det billigaste lånet är det viktigt att du vet vad du letar efter. Det finns tre faktorer som är avgörande i kostnaden för ett lån:

 • Lånebeloppet
 • Den effektiva räntan
 • Löptiden

Ett högre lånebelopp, en högre ränta och en längre löptid kommer totalt sett göra lånet dyrare, på samma sätt som ett mindre lån med lägre ränta som kan betalas av fortare kommer bli billigare.

Månadskostnad kontra totalkostnad

Det kan också vara relevant att skilja på totalkostnaden och månadskostnaden när vi diskuterar om ett lån är billigt eller inte. Att ha längre löptid kommer ge dig en lägre månadskostnad – men det kommer göra så att totalkostnaden för lånet blir längre. Här kan du anpassa lånet efter din situation och vad som passar bäst för dig.

Räkneexempel – lån på 250 000 kronor

Lån Löptid Effektiv ränta Månadskostnad Totalkostnad
250 000 kr 10 år 6% 2 776 kr 333 063 kr
250 000 kr 8 år 6% 3 285 kr 315 400 kr
250 000 kr 10 år 8% 3 033 kr 363 980 kr
250 000 kr 10 år 10% 3 304 kr 396 448 kr
250 000 kr 8 år 10% 3 794 kr 364 181 kr

Här ser vi att månadskostnaden faktiskt kan bli lägre trots en högre ränta – om du väljer en längre löptid. Men det gör också totalkostnaden för lånet markant dyrare. Där gäller det att göra avvägningen så att du alltid har råd att betala räkningarna – för det blir alltid som dyrast om du börjar missa dem.

När du söker ett lån genom oss kan våra kunniga rådgivare hjälpa dig med hur du ska lägga upp lånet så att det passar dig så bra som möjligt.

Vad kan jag låna pengar till?

När du tar ett privatlån utan säkerhet – med hjälp av Sambla – är det helt upp till dig. Om du väljer att låna 250 000 kr kan du använda pengarna till att finansiera en ny bil, en renovering, låna till en båt eller kontantinsatsen för ditt bolån. Vissa av våra kunder använder också ett lån för att få fart på deras nystartade företag. Med ett privatlån är det upp till dig hur du vill använda pengarna.

Spara pengar på att låna – genom att samla lånen

Du kan även samla ihop gamla dyra smålån och krediter. Att låna pengar för att spara pengar kan låta konstigt. Men att samla dina smålån och krediter är alltid en bra idé – så bra att ett nytt privatlån med låg ränta i vissa fall kan spara dig flera tusen kronor varje månad.

För även om smålån och krediter kan locka med lån utan ränta så har sådana lån nästan alltid en hög ränta och dolda kostnader som avi- och avgifter. Jämför därför den effektiva räntan för att låna pengar billigt, annars riskerar du istället att betala mer för lånen i slutändan.

När du söker ett lån hos oss kan du välja att samla tidigare lån, söka ett “nytt” lån, eller göra både och samtidigt. Vill du låna pengar direkt och samtidigt dras med äldre smålån är det en bra idé att passa på att samla ihop dem.

Läs också: Låna 60 000

Hur lånar jag 250 000 kronor?

Att söka ett lån genom Sambla går snabbt – från det att du börjar jämföra erbjudanden med Sambla kan du ha dina pengar på kontot inom ett par dagar. Ansökan tar bara ett par minuter att göra, och du har sedan fått svar från våra samarbetspartners inom 24 timmar.

Självklart går det bra om du istället till exempel vill låna 400 000. Alla långivare sätter en individuell ränta vid varje förfrågan om ett nytt lån, därför går det inte att säga att en viss långivare är bättre än någon annan på förhand.

Så här går det till:

 1. Du klickar i hur mycket du vill låna och vilken lånetid som passar dig
 2. Fyll sedan i dina personuppgifter
 3. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och invänta långivarnas bud
 4. Inom 24 timmar har buden kommit in. Därefter kan du gå igenom buden
 5. Om du bestämmer dig för ett bud så signerar du det med penna eller BankID
 6. Inom ett par dagar har du 250 000 kronor på ditt konto!

Frågor och svar

Kan jag låna 250 000 kronor online?

Ja du kan låna 250 000 online via Sambla! Du söker smidigt på under 2 minuter i vårt formulär.

Hur får jag bäst ränta på mitt lån?

När du söker ett lån på 250 000 kronor via Sambla skickas din ansökan ut till över 40 banker och långivare. På så vis får du flera olika förslag på räntor och du kan tacka ja till den du vill gå vidare med.

Kan jag samla andra lån med 250 000 kronor?

Självklart! Välj “samla lån” i formuläret när du skickar in din ansökan så hjälper vi dig samla ihop dina gamla lån och ge dig en bättre ränta. Du kan samla lån upp till 600 000 kronor.

Kan jag låna 250 000 kronor med en medsökande?

Ja det kan du! Vår statistik visar att du i genomsnitt får 2.09% lägre ränta och får 17% fler låneförslag. I många fall dubblas även din chans att bli beviljad ett lån med en medsökande.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler