Låna 200 000 kr till vad du vill!

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

40 långivare
Svar inom 2 minuter
Låna till vad du vill
40 långivare
Svar inom 2 minuter
Låna till vad du vill

Är du i behov av att låna 200 000 kronor? Med Sambla kan du låna pengar från en av våra över 40 banker och långivare och du har pengarna på ditt konto redan inom ett par dagar!

Vad kan jag använda lånesumman till?

När du tar ett privatlån – med hjälp av Sambla – är det upp till dig. Om du väljer att låna 200 000 kr kan du använda pengarna till att finansiera en ny bil, låna till renovering eller kanske kontantinsatsen för ditt bolån. Privatlån är en låneform som ger dig stor frihet, och du kan använda dina lånade pengar där de behövs mest.

Spara pengar genom att samla lån för 200 000 kronor

Genom oss kan du även samla ihop gamla dyra smålån och krediter på 200 000 kronor eller mer. Att ta ett större samlat lån ger dig ofta lägre ränta än många mindre lån, och det är ett vanligt sätt vi kan hjälpa våra kunder att faktiskt spara pengar varje månad. Det går med fördel att samla dina tidigare lån samtidigt som du söker ett nytt lön, för att baka ihop alla lån till ett. Det sparar dig också tid att bara behöva tänka en faktura som ska betalas varje månad.

Vi hjälper dig kostnadsfritt att få lägsta möjliga räntan på ditt lån, oavsett om du vill samla lån eller ta ett nytt lån.

Samblas lån ska inte blandas ihop med ett snabblån. Det går snabbt att göra en ansökan, men vår tjänst kommer utan den höga räntan som ofta är förknippad med typiska snabblån du hittar på nätet.

Vad kostar det att låna 200 000 kronor?

Din framtida månadskostnad, för ett lån på 200 000 kr, går inte att bedöma innan man jämfört långivarna. Alla långivare använder sig av individuell räntesättning när privatpersoner ansöker privatlån utan säkerhet. Den individuella räntan baseras på hur god kreditvärdighet du som sökande har enligt långivaren. Självklart går det även bra att söka om att låna pengar med låg inkomst, om så skulle vara fallet.

Kreditvärdighet kan låta krångligt, men egentligen är det ganska okomplicerat. Långivaren väger samman din så kallade kreditrisk.

Det här vägs in och påverkar din kreditrisk:

 • Anställningsform
 • Boende
 • Nuvarande skulder
 • Eventuella betalningsanmärkningar
 • Antal kreditupplysningar

Kreditrisken vägs ihop tillsammans med din betalningsförmåga:

 • Inkomst
 • Utgifter

Helhetsbedömningen är din kreditvärdighet. Alla långivare gör sin bedömning individuellt och det går således inte att säga vilken ränta du kommer erbjudas på förhand. Men genom att låta Samblas banker och långivare konkurrera om dig kan du vara trygg med att du får ett blancolån med så låg ränta som möjligt.

Därför ska du jämföra för att hitta lägre ränta:

Här i vårt räkneexempel kan du se hur stor skillnad några procentenheter i ränta gör för totalkostnaden av lånet.

Lån Löptid Effektiv ränta Totalkostnad
200 000 kr 6 år 6% 238 653 kr
200 000 kr 6 år 8% 252 478 kr
200 000 kr 6 år 10% 266 776 kr
200 000 kr 5 år 10% 243 481 kr

Här har vi jämfört den effektiva räntan, eftersom den ger bäst bild av vad lånet faktiskt kommer kosta. Det gör vi också när vi presenterar låneförslag för dig som kund. På det sista exemplet kan du se hur en kortare löptid för lånet också gör lånet ganska mycket billigare – men tänk på att det också höjer din månadskostnad. Du ska aldrig ta ett lån med ett upplägg som gör att du inte har råd att betala räkningen.

Om du vill jämföra själv med olika belopp och räntor kan du ta hjälp av vår smidiga lånekalkylator.

Hur kan jag låna 200 000 kronor så billigt som möjligt?

Nu när du vet vad som påverkar din kreditvärdighet kanske du undrar hur du kan få låna pengar direkt så billigt som möjligt utefter dina förutsättningar. Här är våra 4 bästa tips:

 • Jämför lån. När varje långivare bedömer dig på olika sätt är det viktigt att jämföra alla för att hitta den som erbjuder dig lägst ränta. Det gör vi på Sambla åt dig när du ansöker.
 • Samla lån. Genom att samla tidigare lån och krediter städar du upp i din ekonomi, vilket ofta ser bättre ut i långivarnas ögon.
 • Vänta ut kreditupplysningar. Har du tagit många kreditupplysningar senaste 12 månaderna – se om du kan vänta ut några innan du söker lån igen.
 • Säg upp outnyttjade krediter. Dessa syns i din kreditupplysning även om de inte används, och det kan påverka din kreditvärdighet.

Hur lånar jag 200 000 kronor?

Att ta ett lån på 200 000 genom Sambla går snabbt – hela processen tar ofta bara några dagar.

Att fylla i en ansökan tar bara ett par minuter för dig, sedan tar vi över. Då låter vi alla våra samarbetspartners ta del av din ansökan och ge dig ett bud. Normalt har alla svarat inom 24 timmar. Efter du har signerat det bästa lånet för dig har du sedan vanligtvis pengarna på kontot inom ett par dagar.

När du söker ett lån erbjuds du alltid hjälp av en av våra kunniga rådgivare – men du kan också välja att genomföra hela processen själv på nätet.

Så här går det till – steg för steg:

 1. Du klickar i hur mycket du vill låna och vilken lånetid som passar dig
 2. Fyll sedan i dina personuppgifter
 3. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och invänta långivarnas bud
 4. Inom 24 h har buden kommit in. Därefter kan du gå igenom buden
 5. Om du bestämmer dig för ett bud så signerar du det med penna eller BankID
 6. Inom ett par dagar har du pengarna på ditt konto!

Alla långivare sätter en individuell ränta vid varje förfrågan om ett nytt lån, alltså går det inte att säga att en viss långivare är bättre än någon annan på förhand. Därför är det klokt att jämföra så många långivare som möjligt, helt kostnadsfritt med Sambla!

Frågor och svar

Hur lånar jag 200 000 kronor via Sambla?

Det tar inte mer än 2 minuter att söka ett lån på 200 000 kronor! Du fyller smidigt i beloppet och dina uppgifter i formuläret. Efter det har du ditt lån utbetalt inom några dagar.

När får jag mitt lån på 200 000 kronor utbetalt?

Från att du har accepterat ett bud tar det mellan 1-3 dagar, sen har du dina 200 000 kronor på kontot.

Går det att få utbetalt 200 000 kronor samma dag?

Ja det kan gå! Det beror på vilken långivare som du väljer att gå vidare med. När du pratar med oss på Sambla så var tydlig att du vill ha dina 200 000 kronor så snart som möjligt.

Kan jag låna utan UC?

Nej det går inte. Söker du ett lån på 200 000 kronor görs alltid en (1) enda UC, som sen långivarna delar på för att göra en kreditvärdighet på din ekonomi.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler