Låna 500 000 kr utan säkerhet – till lägre ränta

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Låna 500 000 kr utan säkerhet til lägre ränta
Jämför 40 långivare
Endast en kreditupplysning via UC
Låna 500 000 kr utan säkerhet til lägre ränta
Jämför 40 långivare
Endast en kreditupplysning via UC

Genom oss på Sambla kan du låna 500 000 kronor utan säkerhet. Vi förmedlar privatlån, även kallat blancolån, genom samarbeten med över 40 banker och långivare. Vi jämför bankerna och långivarna så att du ska vara säker på att du får en låg ränta och bra villkor. När du jämför lån är processen både snabb och enkel – och du har pengarna på ditt konto inom ett par dagar!

Hur lånar jag 500 000 kronor?

Om du är i behov av att låna pengar nu så har du hittat rätt – från det att du börjar jämföra Samblas långivares erbjudanden kan du ha dina pengar på kontot redan inom ett par dagar. Att lämna en ansökan tar dessutom bara ett par minuter – efter det tar vi över jobbet. Allt för att göra processen så smidig för dig som möjligt.

Så här går det till att låna 500 000 – steg för steg:

 1. Du klickar i hur mycket du vill låna och vilken lånetid som passar dig
 2. Fyll sedan i dina personuppgifter
 3. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och invänta långivarnas bud
 4. Inom 24 timmar har buden kommit in. Därefter kan du gå igenom buden
 5. Om du bestämmer dig för ett bud så signerar du det smidigt med BankID
 6. Inom ett par dagar har du sedan en halv miljon kronor på ditt konto!

Vad kan jag låna 500 000 kr till?

När du lånar pengar genom ett privatlån är det upp till dig vad du vill använda pengarna till. Många av våra kunder lånar för att renovera i hemmet, köpa en ny bil eller för att ha råd med kontantinsats för ett bolån. Lånet är inte bundet till något specifikt ändamål, och vi kan alltså hjälpa dig oavsett vad du vill köpa eller göra för pengarna.

Vad innebär det att låna 500 000 utan säkerhet?

Som vi nyligen beskrev innebär ett privatlån på 500 000 att du lånar pengarna utan säkerhet – och att du kan använda pengarna där de behövs bäst. Det innebär att det inte finns någon specifik pant eller säkerhet för lånet – som till exempel vid billån eller bolån.

Det är en låneform som innebär större frihet eftersom att privatlånet inte är bundet till något. Har du till exempel köpt en bil med hjälp av ett privatlån kan du sedan sälja vidare bilen utan att behöva bry dig om att först lösa lånet. Samtidigt har du tvärtom alltid möjlighet att lösa ditt privatlån på 500 000 kr när du önskar.

Samla nuvarande lån – och spara pengar

En vanlig anledning till att låna 500 000 kronor genom oss är att samla alla lån och krediter. Att ha flera lån betyder flera olika räntor där vissa oftast är onödigt höga, men också dolda kostnader som avi- och fakturaavgifter.

Att samla ihop dina smålån i ett så kallat omstartslån kan därför vara ett sätt för dig att spara hundralappar – i vissa fall till och med tusenlappar – varje månad. Det är nämligen vanligt att du kan få en samlad, lägre ränta på ett större lån jämfört med att ha många små.

Om du vill låna 500 000 kr kan du använda hela eller delar av beloppet till att samla dina nuvarande lån. Du har också möjligheten att söka lån ända upp till 600 000 om det behövs.

Så får du ett privatlån med låg ränta

Vårt mål är att du ska få så låg ränta som möjligt, och det gör vi genom att låta banker och långivare konkurrera om att få dig som kund. När du söker ett lån genom oss skickar vi nämligen ut din ansökan till alla våra samarbetspartners – idag har vi över 40 stycken. När budet går ut till så pass många banker och långivare kan du vara trygg med att vi hittar lånet med så låg ränta som möjligt för just dig.

Bara en kreditupplysning

Det bästa med allt är dessutom att vår tjänst är helt kostnadsfri för dig som kund – och att vi bara tar en (1) kreditupplysning via UC för varje ansökan. Hade du velat jämföra alla dessa långivare på egen hand hade alla tagit var sin kreditupplysning, vilket hade skadat din kreditvärdighet.

Förutom det hade det också tagit en massa tid – som du också sparar genom en snabb ansökan hos oss på Sambla.

Vad kostar ett lån på 500 000 kronor?

Eftersom att alla banker och långivare gör en individuell bedömning på dig som kund går det inte att på förhand säga vilken effektiv ränta du kommer få på ditt lån. När du skickar in en ansökan kollar långivaren på din livssituation och dina ekonomiska förutsättningar och gör en bedömning på din betalningsförmåga utifrån det.

Saker som påverkar hur låg ränta du kan få på ett lån på 500 000:

 • Hur du bor
 • Din anställningsform och din inkomst
 • Dina nuvarande skulder
 • Eventuella betalningsanmärkningar
 • Hur många kreditupplysningar som ligger på dig

De här sakerna är – ihop med flera andra – det som påverkar hur billiga lån du kan få. Här kan du läsa mer om kreditvärdighet.

Räntan sätts alltid individuellt efter ansökan

På samma sätt som det inte går att säga vilken ränta du kommer att få när du lånar 500 000, går det heller inte att säga vilken långivare som ger de billigaste lånen. Olika banker riktar in sig på olika typer av kunder – samtidigt som de gör en individuell bedömning vid varje ansökan. Därför är det sannolikt att långivaren som gav din granne det billigaste lånet i går inte behöver vara den som ger dig det billigaste lånet i dag.

Vilket blir därför det säkraste sättet att hitta lägst ränta på ditt nya lån? Just det, att jämföra så många långivare som möjligt.

Så kan ett privatlån på 500 000 kronor förbättra din kreditvärdighet

Är du intresserad av att låna 500 000 för att samla dina nuvarande lån, så som vi beskrev tidigare? Förutom att det kan spara dig pengar kan det också hjälpa din kreditvärdighet.

Att ha ett stort och samlat lån ser nämligen bättre ut i bankernas ögon än om du har många mindre lån och krediter. Att samla lånen kan därför vara ett steg mot att förbättra din privatekonomi ytterligare i framtiden. Det ger också dig bättre överblick över din skuld – och minskar risken för att du ska missa att betala någon räkning.

Ska du ta ett större lån på 500 000 kronor tycker vi därför att du ska undersöka möjligheten att samtidigt samla dina lån. Då gör du en ansökan för din totala skuld och anger att du vill byta ut dina tidigare lån.

Är du intresserad av ett mindre lånebelopp, till exempel om du endast vill låna 300 000, går det självklart också bra. Tänk på att alla långivare sätter en individuell ränta vid varje förfrågan om ett nytt lån, därför går det inte att säga att en viss långivare är bättre än någon annan på förhand.

Frågor och svar – Låna 500 000

Kan jag samla andra lån med ett nytt lån?

Absolut! Om du har tidigare lån och krediter kan du samla ihop de till ett enda lån med hjälp av ett lån på 500 000 kronor. Du får du en lägre ränta och slipper ha flera utspridda lån!

Vad får jag använda mitt lån på 500 000 kronor till?

Ett lån på 500 000 kronor genom Sambla får du använda till vad du vill. Det är ett så kallat “lån utan säkerhet” som innebär att du inte pantsätter något i säkerhet, som du annars gör vid exempelvis bil- och bolån.

Vilken ränta får jag på 500 000 kronor?

Räntan sätts av långivarna utifrån en kreditupplysning via UC. Därför kan vi inte på förhand säga vilken ränta du kommer att få när du lånar 500 000 kronor.

Kostar det något att låna 500 000 kronor via Sambla?

Nej! Att jämföra lån via Sambla kostar dig ingenting extra.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler