Låna pengar med snabb ansökan – jämför och få låg ränta

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Snabbt svar inom 2 minuter
Ansök snabbt – upp till 600 000 kronor
Signera snabbt med BankID
Snabbt svar inom 2 minuter
Ansök snabbt – upp till 600 000 kronor
Signera snabbt med BankID

Att låna pengar snabbt innebär att det går snabbt och smidigt att ansöka och att du kan få pengarna utbetalda till ditt konto omgående. Genom oss ansöker du snabbt på bara ett par minuter när du vill låna pengar – sedan kan du snabbt jämföra lån för att låna till lägsta möjliga ränta.

Vi erbjuder en snabb och kostnadsfri tjänst där du på under 2 minuter kan skicka iväg din ansökan till över 40 banker och långivare – genom endast en enda kreditupplysning hos UC. Det är vad vi anser vara en snabb och smidig låneansökan.

Efter din ansökan börjar du direkt få erbjudanden från våra samarbetspartners och kan snabbt och smidigt välja det erbjudandet som passar dig bäst, utan att det kostar onödigt mycket i ränta. Ansök i formuläret för att snabbt komma i gång med att låna pengar – en ansökan är alltid bindningsfri.

Ansök snabbt och enkelt om att låna pengar

Genom vår tjänst är det enkelt och tryggt att låna pengar. Du får svar inom en minut om ditt lån har blivit beviljat, sedan trillar långivarnas bud successivt in:

 • Det är helt upp till dig om du väljer att ta ett lån eller inte.
 • Vår tjänst är kostnadsfri och ej bindande, allt för att du på bästa möjliga sätt ska få en översikt över de långivare som erbjuder lån och till bäst villkor.
 • Genom en smidig process går låneansökan snabbt.
 • Snabb och säker signering via BankID

Läs också: Låna pengar utan BankID

Var går det snabbast att ansöka om ett lån?

Det snabbaste sättet att söka ett lån till låg ränta är att använda en låneförmedlingstjänst som oss. Att samtidigt söka lån hos 40 banker och långivare med en ansökan gör att du sparar mycket tid och snabbt kan hitta ett lån upp till 600 000 kronor till lägsta möjliga ränta.

Att själv söka lån hov varje långivare hade tagit mycket längre tid – samtidigt som det hade varit katastrof för din kreditvärdighet eftersom varje långivare tagit varsin kreditupplysning.

Vad innebär det att låna pengar snabbt?

Att låna pengar snabbt är för många en given sak att vilja göra i dagens digitala samhälle. Samtidigt handlar det om stora ekonomiska beslut och att låna pengar är inte något som bör gå för snabbt.

För oss är det viktiga att din process i ansökan går snabbt och smidigt – så att vi snabbt kan hjälpa dig att hitta ett lån med låg ränta för just dig.

Därför bör du undvika att låna pengar snabbt med direkt utbetalning

När vissa pratar om att låna pengar snabbt handlar det i stället om att få lånet utbetalt snabbt – och vissa långivare marknadsför sig till och med med att man kan låna pengar snabbt med direkt utbetalning hos dem.

Detta bör du dock se som en varningsflagga. Ofta handlar det då om SMS-lån eller andra snabblån som har väldigt hög effektiv ränta och kort löptid.

Processen för att låna pengar hos de flesta seriösa banker och långivare – som överlag har lägre ränta – tar ett par dagar. Det är delvis för din egen skull, så att du inte ska överbelåna dig.

Jämför i stället privatlån tryggt och säkert

Därför bör du jämföra privatlån genom oss där du kan vara säker på att du snabbt hittar ett lån utan säkerhet till låg ränta. Vi jämför alltid den effektiva räntan till dig som kund – så att du smidigt kan se vilket lån som är billigast för just dig.

Signerar du digitalt via BankID sker utbetalning dessutom oftast inom bara 2–3 arbetsdagar – ibland ännu snabbare.

Snabb och smidig låneansökan – så går det till att låna pengar

Vare sig du ansöker om ett nytt lån eller för att samla befintliga lån och krediter går det snabbt att ansöka hos oss. Så här ser låneprocessen ut:

1. Fyll snabbt i din ansökan

Det tar bara någon minut att fylla i och skicka in ansökan, sedan kan du luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet åt dig. Du fyller i hur mycket du vill låna – mellan 5 000 och 600 000 kronor – ihop med dina personuppgifter.

2. Vi jämför lån och hittar de lägsta räntorna

Vi samarbetar med över 40 banker och långivare, så att du blir erbjuden lån till bäst villkor snabbt. Vi samlar långivarnas bud på en och samma plats så du kan få en överblick och välja den långivare med bäst villkor. Du slipper därmed själv att leta runt efter den bästa räntan och månadskostnaden.

3. Signera och få pengarna till kontot

När du bestämt dig för vilket lån du vill gå vidare med återstår bara signering och utbetalning. Du kan signera lånet med BankID för snabbare behandling – och sedan betalas dina pengar ut till ditt konto inom några arbetsdagar.

Slipp flera kreditupplysningar

När du ansöker om att låna pengar hos olika långivare självmant resulterar det i ett flertal kreditprövningar, vilket påverkar din kreditvärdighet negativt.

Använd dig istället av Sambla och låt långivarna tävla om att ha dig som kund, på så sätt får du bästa möjliga villkor på ditt lån. Vid ansökan om att låna pengar online görs endast en kreditupplysning hos UC.

Att låna pengar har aldrig varit smidigare!

Vi hjälper dig komma på fötter snabbt – till låg ränta

Ibland bjuder livet på oönskade överraskningar och man är i behov av att ansöka om ett lån snabbt. Kanske har dina inkomster tillfälligt blivit lägre samtidigt som bilen inte vill starta eller så har taket börjat läcka in och det måste fixas redan imorgon. Ett lån kan då vara en lösning för att snabbt komma på fötter igen.

Se upp för snabba SMS-lån – de är dyrare

Att ta första bästa snabblån kan verka lockande när din ekonomiska situation är kritisk, däremot är dessa typer av snabblån förknippade med höga kostnader i form av räntor och avgifter. Det finns däremot andra alternativ där du kan göra en snabb jämförelse för att kunna låna pengar utan att det kostar för mycket.

Därför är privatlån ett bättre alternativ

Ett privatlån är, som vi nämnt tidigare, det billigare och bättre förslaget – utan att tumma på en snabb ansökan. Privatlån är ett lån utan säkerhet, vilket innebär att du är fri att låna pengar till exakt det du behöver pengarna till.

Till skillnad från till exempel ett bolån eller ett billån – där ett objekt sätts som säkerhet för lånet – är alltså ett privatlån helt fristående.

Låg ränta och trygghet behöver inte betyda långsamt

Att låna i form av ett privatlån behöver nödvändigtvis inte ta längre tid än vad ett snabblån tar sett till hur lång tid det tar att få in pengarna på kontot. Några av våra samarbetspartners kan i vissa fall erbjuda utbetalning omgående. Vi samarbetar med många olika sorters banker och långivare – där vissa är mer digitalt rotade och har en snabb och effektiv handläggningstid.

Du skickar in en enda ansökan och sen hjälper vi dig att jämföra villkor hos över 40 banker och långivare. Det går snabbt att ansöka – sen gör vi resten.

Ett privatlån via oss är därmed ett bättre val än SMS-lån eller snabblån om du skulle vara i behov av att snabbt ta ett lån.

Hur snabbt betalas pengarna ut?

Första svar får du inom en minut efter att du skickat in din ansökan. Inom 24 timmar har alla våra samarbetspartners hunnit ge ett bud, men du kan redan före det välja att signera med ett erbjudande du har fått.

Beroende på långivare och veckodag kan det skilja sig en aning på hur snabbt du får pengarna in på kontot. Men med hjälp av till exempel BankID kan du acceptera bud direkt i mobilen, vilket hjälper till att snabba på processen med att ta ett lån. Ibland kan storleken på lånet påverka hur snabb utbetalningen är. Hos oss kan du söka lån mellan 5 000 och 600 000 kronor.

Om du vill få hjälp och vägledning kring hur du får låna pengar snabbast möjligt, finns våra rådgivare bara ett samtal bort för att hjälpa dig hitta det val med bäst villkor. Här kan du också läsa mer om att låna pengar direkt.

Vilken typ av långivare passar mig?

Beroende på vilken bank du har så passar olika typer av långivare bättre eller sämre när du är ute efter att få ditt lån utbetalt så snabbt som möjligt. Vissa långivare kan betala ut snabbare till banker som de samarbetar med.

Har du exempelvis ICA Banken som bank så kan det gå snabbare för ICA Banken att betala ut ett lån än för andra banker eller långivare.

Genom att ansöka via oss kommer du få svar från upp till 40 banker och långivare. Var tydlig med att utbetalningstiden är viktig för dig, då kommer våra handläggare att göra allt de kan för att ta fram en långivare som kan betala ut pengarna så snabbt som möjligt till ditt konto.

Våra grundkrav för att låna pengar

För att få ansöka om att låna pengar så måste du ha fyllt 18 år och varit folkbokförd i Sverige i minst ett år.

 • Minst 18 år gammal
 • Minst 8 400 kronor i månadsinkomst
 • Max 10 betalningsanmärkningar
 • Inget skuldsaldo hos Kronofogden de senaste 6 månaderna
 • Varit folkbokförd i Sverige i minst ett år

Läs också: Enkla lån

Låna pengar snabbt utan ränta? Ofta för bra för att vara sant

Det är inte helt ovanligt att mindre låneaktörer erbjuder människor med betalningsanmärkningar att låna pengar snabbt utan ränta. Men med dolda kostnader som avi- och uppläggningsavgifter brukar den effektiva räntan på dessa lån vara extremt hög, vilket gör det till en dålig affär för de som nappar på erbjudandet.

När du jämför genom oss får du en ränta utifrån den kreditvärdering bankerna gör via en kreditupplysning hos UC. Därför kan vi inte på förhand säga exakt vilken ränta du kommer få, men vi kan garantera bästa möjliga villkor utifrån just din ekonomiska situation.

Ett alternativ som finns om du vill låna pengar snabbt utan ränta är att låna pengar privat av en vän eller släkting. Det skriver vi mer om lite längre ner på sidan.

Ansök snabbt trots betalningsanmärkning

Via Sambla kan du, trots att du har upp till 10 st betalningsanmärkningar, ansöka om lån och få mer fördelaktiga förslag som inte kommer skada din privatekonomi i längden.

Vi är medvetna om att det finns banker och långivare som inte erbjuder lån till folk med betalningsanmärkningar. Men i och med vår stora portfölj av samarbetspartners, har vi som ambition att kunna hjälpa alla som vill låna pengar och se till att de får bästa möjliga villkor på sina lån.

Därför är det alltid fördelaktigt att jämföra ett flertal långivare via en låneförmedlare som Sambla innan du bestämmer sig för vilket lån du ska ta.

Låna pengar snabbt utan UC? Försök att undvika

Vissa långivare marknadsför sig med att du kan låna pengar snabbt utan UC hos dem. Detta är dock också något som bör få dig att vara extra uppmärksam när du letar efter ett lån. Snabba lån utan UC är nämligen oftast i den stil som vi tidigare pratat om – de riktar sig till kunder som har svårt att få lån någon annanstans och räntan kan bli skyhög.

Alltid när du lånar pengar måste en kreditprövning ske. Lån utan UC innebär bara att kreditupplysningen sker genom ett annat företag. För en kreditprövning måste alltid ske.

Jämför och låt långivarna dela på 1 kreditupplysning från UC

När du ansöker om lån via Sambla sker alltid en (1) kreditupplysning via UC som våra samarbetspartners delar på för att göra en kreditvärdering.

Kreditupplysningen görs som en säkerhet för dig som låntagare. Med hjälp av den kan långivarna säkerställa att du har råd att låna pengar och klarar av att betala tillbaka lånet, utan att sätta dig i en dålig ekonomisk situation.

Att vi bara tar en upplysning gör att din kreditvärdighet påverkas så lite som möjligt när du vill låna.

Det finns några fåtal alternativ om du behöver låna pengar snabbt utan inkomst och UC – och samtidigt undvika SMS-lån. Dessa ser du nedan.

Pantbank lånar ut snabbt

Att pantsätta dina ägodelar hos en pantbank kan snabbt ge dig pengarna du behöver, helt utan att någon kreditupplysning görs via UC. Det finns inte heller några krav kring din inkomst när du går till en pantbank.

Inne på pantbanken värderas dina saker och du får dina pengar direkt i handen. Använder du däremot en pantbank online så kan det ta några dagar att få in pengarna på kontot.

Om du inte klarar av att lösa ut det du har pantsatt så kommer pantbanken att sälja av det för att kunna få in pengarna som de har betalt ut till dig. Det är bra att veta om att du riskerar att bli av med föremålet – så att du inte pantsätter ägodelar som betyder väldigt mycket för dig eller som du kommer att behöva inom en snar framtid.

Låna pengar privat

Att låna pengar av familj eller vänner brukar vi avråda ifrån eftersom att det kan förstöra även de starkaste relationer. Men ibland kanske det är den sista utvägen som finns om du är i snabbt behov av att låna pengar snabbt utan UC.

Genom att låna pengar privat sker ingen kreditupplysning och förmodligen kommer du inte heller att behöva betala någon ränta på lånet.

För din, och såklart för långivarens skull, är det viktigt att ta fram ett bra och tydligt dokument, ett så kallat skuldebrev, som visar på hur mycket pengar du har lånat och hur återbetalningen ska ske. Samt vad som händer om du inte betalar tillbaka pengarna inom bestämd tidsram.

Se detta som en absolut sista utväg då relationer kan vara svåra att reparera. Kontakta istället oss på så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig att hitta en långivare som snabbt kan ge dig ett låneerbjudande.

Går det att låna pengar snabbt trots skuld hos kronofogden?

Vi kan tyvärr inte hjälpa dig som senaste 6 månaderna har haft en aktiv skuld hos kronofogden. Har du precis haft en skuld hos kronofogden så vill vi att du får rätsida på din ekonomi innan du tar ett nytt lån. Det är för din egen skull, så att du inte riskera att överbelåna dig.

Sammanfattning om vår tjänst

 • Du ansöker snabbt och enkelt på under 2 minuter.
 • Kostnadsfritt och du binder inte dig till något.
 • Du kan låna upp till 600 000 kronor.
 • Vi jämför villkor och räntor hos över 40 banker och långivare.
 • Trots att flertalet banker och långivare erbjuder dig lån görs bara en (1) kreditupplysning hos UC.
 • Har du betalningsanmärkningar sedan tidigare kan vi förhoppningsvis hjälpa dig få lån ändå.
 • Saknar du en inkomst så finns det alternativ som pantbank och att låna privat.

Nedan finner du vanliga frågor och svar om att låna pengar snabbt, skulle du fortfarande undra något så tveka inte att kontakta oss på kundtjanst@sambla.se så får du mer hjälp.

Frågor och svar – Låna pengar snabbt

Hur snabbt går det att låna pengar genom Sambla?

Från att du skickat in ansökan så har samtliga långivare oftast svarat inom 24h. Därefter väljer du låneförslag. När ditt lån sedan betalas ut skiljer sig beroende på långivare. Snabbast är det generellt att signera skuldebrevet med Bank-ID. Då tar det oftast endast 1-2 dagar tills du har pengar på kontot.

Hur snabbt har jag pengarna på mitt konto?

Hur snabbt du kan få ditt lån utbetalt skiljer sig lite beroende på vilken bank eller långivare du väljer att gå vidare med. Om du signerar avtalet med Bank-ID kan du ha pengarna på kontot redan i eftermiddag eller inom 1-2 bankdagar.

Vad får jag använda pengarna till?

När du snabbt vill låna pengar via Sambla söker du ett “lån utan säkerhet” vilket betyder att du helt fritt kan använda pengarna till precis det du behöver. Det kan vara för en badrumsrenovering, bilen som gått sönder eller bara lite extra pengar till semestern.

Är ansökan om snabblån bindande?

Nej, alla ansökningar som sker på Sambla är helt bindningsfria fram till att du valt ett låneförslag. Då är du såklart skyldig till att betala tillbaka lånet till banken i fråga.

Kan jag lösa mitt snabblån i förtid?

Ja, du kan alltid betala tillbaka ditt lån i förtid utan extra avgifter. Det du betalar är endast ränta fram tills det datum då du väljer att betala tillbaka hela lånebeloppet. Behöver du hjälp med detta kan du alltid kontakta våra medarbetare eller ringa till banken i fråga.

Vad är grundkraven för att låna pengar snabbt med Sambla?

Är du intresserad av att låna pengar snabbt krävs följande:

 • Du måste vara minst 18 år.
 • Ha en månadsinkomst på minst 8400 kr.
 • Varit folkbokförd i Sverige i minst 1 år.
 • Inte ha haft något skuldsaldo hos Kronofogden de senaste 6 månaderna.
Vad är ett snabblån?

Ett snabblån är exakt vad det låter som – ett lån som betalas ut snabbt. Tyvärr tar många väldigt hög ränta för sina snabblån. Därför tycker vi att du ska använda en låneförmedlare för att jämföra olika räntor och villkor. Vi betalar ut ditt lån inom bara någon dag, till en lägre ränta!

Vilket snabblån är bäst för mig?

Vilket lån som är bäst för dig beror på hur din ekonomiska situation ser ut. Jämför långivare hos Sambla med endast en kreditupplysning hos UC och du kan få pengarna utbetalda redan samma dag.

Går det att låna pengar snabbt på helgen?

Sambla har alltid öppet och flera långivare kan ofta bevilja mindre lånebelopp även under helgen.

Kan jag låna pengar snabbt utan en fast inkomst?

Att låna pengar utan inkomst kan vara svårt. För att låna pengar hos Sambla så behöver du en månadsinkomst på minst 8400 kr. En medsökande kan förbättra dina chanser och snabba upp låneprocessen.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler