Låna pengar snabbt

När du vill låna pengar snabbt finns det ett flertal aktörer på marknaden som erbjuder möjligheten till att låna pengar direkt. Genom att jämföra över 35 banker och långivare kan du enkelt få ett lån direkt och anpassat efter just ditt behov, utan att det kostar för mycket. Du som låntagare får pengarna insatta på kontot direkt och kan på så sätt tryggt låna pengar snabbt och enkelt.

Låna pengar snabbt

Låna pengar snabbt via Sambla

Med Sambla är det enkelt och säkert att låna pengar direkt på kontot. Du får svar inom en minut om ditt lån blivit beviljat, sedan trillar bankernas/långivarnas bud in. Det är helt upp till dig om du väljer att ta ett lån eller inte. Vår tjänst är kostnadsfri och ej bindande, allt för att du på bästa möjliga sätt ska få en översikt över de långivare som erbjuder lån direkt och till bäst villkor. Vi gör det enkelt att låna pengar snabbt och du får pengarna insatta på ditt eller din långivares konto.

Låna pengar direkt - Hur går det till?

Vare sig du ansöker om ett nytt lån eller för att samla befintliga lån och krediter är det enkelt att låna pengar snabbt. Vår tjänst jämför över 35 banker och långivarens erbjudande, så att du blir erbjuden lån direkt till bäst villkor. Det tar bara någon minut att fylla i och skicka in ansökan, sedan kan du luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet åt dig. Vi samlar långivarnas bud på en och samma plats så du kan välja den långivare som erbjuder dig att låna pengar snabbt med bäst villkor. Du slipper därmed leta runt själv efter en bank eller långivare som erbjuder lån direkt. När du ansöker om att låna pengar snabbt hos olika långivare självmant resulterar det i ett flertal kreditprövningar, vilket påverkar din kreditvärdighet negativt. Använd dig istället av Sambla och låt långivarna tävla om att ha dig som kund, på så sätt får du bästa möjliga villkor till att låna direkt. Vid ansökan om att låna pengar direkt görs endast en kreditupplysning hos UC. Att låna snabbt och enkelt har aldrig varit smidigare!

När är man i behov av att låna pengar snabbt?

Ibland har man otur och måste låna pengar snabbt. Kanske har dina inkomster tillfälligt blivit lägre samtidigt som bilen inte vill starta. Att låna pengar snabbt kan då vara en lösning för att komma på fötterna igen. Att ta första bästa snabblån kan verka lockande när din ekonomiska situation är kritisk, däremot är dessa typer av snabblån förknippade med höga kostnader. Det finns dock andra alternativ där du kan låna pengar snabbt, utan att det kostar för mycket.

Låna pengar snabbt med ett privatlån

Ett privatlån är oftast det billigare och bättre förslaget till att låna pengar snabbt. Privatlån är ett lån utan säkerhet, vilket innebär att du inte behöver redovisa vad pengarna ska gå till. Du är därmed fri att låna pengar snabbt och enkelt till exakt det du behöver pengarna till. Att låna pengar snabbt i form av ett privatlån behöver nödvändigtvis inte ta längre tid än vad ett snabblån tar sett till hur lång tid det tar att få in pengarna på kontot, gör du en ansökan idag kan du ha pengarna redan i eftermiddag! Ett privatlån via Sambla är därmed ett bättre val när du är i behov av att låna pengar snabbt och billigt.

Hur snabbt betalas pengarna ut?

Med Sambla kan du låna pengar snabbt och enkelt. Första svar får du inom en minut efter att du skickat in din ansökan om att låna snabbt. Sedan får 35 banker och långivare din ansökan så de kan återkomma med sitt bästa bud. Beroende på långivare och veckodag kan det skilja sig en aning på hur snabbt du får låna pengar direkt in på kontot. Men med hjälp av till exempel BankID, kan du acceptera bud direkt i mobilen, vilket hjälper till att snabba på processen med att få ett lån med direktutbetalning. Om du vill få hjälp och vägledning kring hur du får låna pengar snabbt, finns vår service till hands för att hjälpa dig hitta det val med bäst villkor så du kan låna pengar snabbt och billigt.

Låna pengar snabbt med anmärkning

Det är inte helt ovanligt att mindre låneaktörer erbjuder människor med betalningsanmärkningar att låna ut pengar snabbt utan ränta. Men med dolda kostnader som avi- och uppläggningsavgifter brukar den effektiva räntan på dessa lån vara extremt hög, vilket gör det till en dålig affär för de som nappar på erbjudandet. Via Sambla kan du ansöka om lån snabbt och få mer fördelaktiga förslag på lån direkt. Vi är medvetna om att det finns banker och långivare som inte erbjuder människor att låna pengar snabbt med anmärkning. Men i och med vår stora portfölj av samarbetspartners, har vi som ambition att kunna hjälpa alla som vill låna pengar snabbt och se till att de får bäst villkor på sina lån. Därför är det alltid fördelaktigt att jämföra ett flertal långivare via en låneförmedlare som Sambla innan man bestämmer sig för att låna pengar snabbt.

Låna snabbt - Vilken typ av långivare passar dig?

Att jämföra lån är ett enkelt sätt för dig att veta vilken långivare som passar dig bäst. Det är helt gratis att jämföra långivare och vi ser till att hitta lånet som erbjuder dig bäst villkor så du kan låna pengar snabbt och enkelt. En låneansökan är inte bindande och det är helt upp till dig om du väljer att ta budet eller inte. På så sätt kan du tryggt få bästa möjlighet till att låna pengar snabbt, enkelt och säkert.

Vad krävs för att kunna få lån snabbt?

För att få ansöka om att låna pengar direkt så måste du ha fyllt 18 år och varit folkbokförd i Sverige i minst ett år. Om du vill låna pengar snabbt med anmärkning så ska vi på Sambla göra vårt bästa för att hjälpa dig att hitta ett lån snabbt ändå.

Krav för att ansöka om att låna pengar snabbt:

  • Minst 18 år gammal
  • Minst 10 000 kr i månadsinkomst.
  • Max 10 st betalningsanmärkningar
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden de senaste 6 månaderna
  • Varit folkbokförd i Sverige i minst ett år
 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7,18 %. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-18 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.

banker och långivare

Låna upp till 600 000 kr

Gratis och aldrig bindande

Endast en kreditupplysning hos UC

Frågor och svar om att låna pengar snabbt


Hur snabbt går det att låna pengar via Sambla?


Hur snabbt har jag pengarna på mitt konto?


Vad får jag använda pengarna till?Är ansökan bindande?


Kan jag lösa in mitt lån i förtid?


Vad är grundkraven för att låna pengar snabbt med Sambla?


Visa fler frågor

Här är ett urval av våra 35 långivare

Ikano
Swedbank
Resurs bank
Ica banken
Coop MedMera bank
Santander
Forex bank
Wasa kredit
Lendify
Komplett
Spring Finance/Bluestep
Marginalen bank
Sevenday finans
SveaDirekt
KonsumentKredit
Lån & spar bank
Goodcash
Fellow finance
BYAX
Brocc
Collector bank
Euroloan
MoneyGo
Nordax
Avida bank
Nordnet
Remember bank
Moank
Instabank