Låna pengar – direkt in på kontot

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Ansök direkt hos över 40 långivare
Få svar direkt
Signera med BankID – pengarna direkt in på kontot
Ansök direkt hos över 40 långivare
Få svar direkt
Signera med BankID – pengarna direkt in på kontot

Är du i behov av att låna pengar direkt? Det bästa sättet är att jämföra lån genom oss. Då söker du samtidigt lån hos 40 och hittar direkt lägst ränta på lån upp till 600 000 kronor. Du signerar sedan smidigt med BankID och får sedan pengarna direkt in på kontot. Ansök direkt i formuläret för att komma i gång!

Låna pengar direkt med Sambla

Det kan finnas flera olika situationer i livet där du behöver pengar direkt in på kontot. Kanske har din ekonomi blivit lite sämre samtidigt som taket behöver lagas? Då kan extra kapital i form av ett lån behövas för att lösa problemet snabbt.

Men innan du tar första bästa SMS-lån rekommenderar vi att du jämför privatlån från flera olika långivare. Genom att jämföra lån genom oss undviker du onödigt höga kostnader som på sikt kan komma att försämra din situation.

 • Ansök om att låna pengar direkt i vårt formulär
 • Få svar inom 24 timmar
 • Jämför upp till 40 långivare för lägre ränta
 • Signera online och få pengarna direkt på kontot

Hitta det bästa lånet inom 24 timmar

Med hjälp av vår smarta tjänst för att jämföra lån kan du direkt få svar på vilka långivare som beviljar dig lån – det tar bara 24 timmar innan alla har svarat. Vi rekommenderar att du väntar till alla banker och långivare har fått komma med sina villkor innan du gör ett val. Väljer du första bästa riskerar du att missa bättre villkor från en annan långivare.

Signera sedan direkt med mobilt BankID så har du dina pengar på kontot inom bara någon dag – till lägsta möjliga ränta för just dig. Att få pengarna utbetalda till kontot direkt efter ansökan är ofta förknippat med högre räntor, och de privatlån vi förmedlar ger dig i regel bättre villkor.

Vår tjänst är dessutom kostnadsfri, och du binder inte upp till något genom en ansökan.

Låna pengar direkt med ett privatlån

Man kan säga att det finns två sätt att låna pengar och få de direkt in på kontot. Det ena är ett privatlån, även kallat blancolån, och det andra är snabblån och SMS-lån.

Vi på Sambla förmedlar privatlån – ett mycket bättre och billigare alternativ än snabb- och SMS-lån.

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, vilket innebär att du får direkt utbetalning till ditt konto och sedan är fri att använda pengarna till vad du vill. Det är en låneform som kommer med stor frihet.

Skillnaden mellan privatlån och snabblån när du vill låna direkt

Den stora skillnaden mellan privatlån och så kallade snabblån är villkoren på lånet. Snabblån kommer ofta med väldigt höga effektiva räntor och en avbetalningsplan som är svår att klara av – speciellt vid en redan pressad ekonomisk situation.

Det kan lätt leda till att du tvingas att ta ytterligare snabblån för att kunna betala av andra krediter, vilket självklart bör undvikas då det direkt leder till en ännu svårare situation.

En annan skillnaden är storleken, snabblån är ofta lån under 50 000 kronor. Hos oss har du möjlighet att ansöka om ett lån på upp till 600 000 kronor.

Snabbt sätt att få ett bättre lån direkt

Söker du ett lån via Sambla så hjälper vi dig att jämföra över 40 banker och långivare för att få ett så fördelaktigt lån som möjligt. Avbetalningsplanen kommer du och långivaren överens om så att den passar din ekonomiska situation.

Från det att du har signerat och godkänt ditt privatlån så tar det ungefär lika lång tid att få det utbetalt som ett snabblån. Du är fri att använda pengarna direkt, kanske redan samma dag, och som längst inom ett par dagar.

Genom oss kan du alltså jämföra lån snabbt och låna pengar direkt in på kontot!

Låna pengar – direkt in på kontot

Att låna pengar online genom oss gör att du nästan direkt kan få pengarna in på ditt konto. Istället för att gå till ett bankkontor kan du direkt fylla i en ansökan hemifrån och jämföra flera olika långivare på en och samma gång. Eftersom du signerar digitalt med BankID kan du även låna pengar utomlands genom oss.

Genom att göra en ansökan hos en låneförmedlare skickas din ansökan direkt till alla de banker och långivare som vi arbetar med. Det görs endast en enda kreditupplysning hos UC som alla partners sen får dela på i sin bedömning av din ekonomi och återbetalningsförmåga.

Så kan du få låna pengar direkt

Det finns en del saker som du själv kan göra för att få pengarna utbetalda så direkt som möjligt:

 1. Summan på lånet – Mindre summor brukar oftast kunna betalas ut mer direkt än större summor.
 2. Kreditupplysningar – Undvik kreditupplysningar tiden före du vill låna. En kreditupplysning kan påverka din kreditvärdighet negativt.
 3. Medlåntagare – Använd en medsökande för att skapa en starkare ansökan.
 4. Låneförmedlare – Använd en låneförmedlare för att skicka din ansökan till flera långivare. Vissa kan betala ut direkt.
 5. BankID – Använd Mobilt BankID för att signera ditt lån.

Hur fungerar direkt utbetalning?

När man pratar om att “låna pengar direkt” så pratar man ofta om lån där du som låntagare får svar direkt på din ansökan, och inte att du får pengarna på kontot direkt.

Direkt när du skickat din låneansökan genom oss kommer du börja få erbjudanden som du kan gå vidare med om du vill. Lånet betalas ofta ut inom 1-3 dagar från det att du har signerat.

När du ansöker om lån via oss så får du alltid hjälp av en av våra fantastiska handläggare. Du kan då nämna att det är av stor vikt att få en så direkt utbetalning som möjligt, så kan vi undersöka vad vi kan göra för att hjälpa dig låna pengar direkt.

Låna pengar direkt med betalningsanmärkning

För att få pengarna utbetalda så direkt som möjligt är det viktigt att du har en stabil ekonomi och inte har några tidigare betalningsanmärkningar.

Vi samarbetar med långivare som kan ge dig ett lån trots tidigare betalningsanmärkningar. Det kan dock ta lite längre tid att få lånet utbetalt.

Medlåntagare hjälper dig med betalningsanmärkningar att kunna låna direkt

Vill du låna pengar direkt och vet du om att du har betalningsanmärkningar sedan tidigare så kan en medlåntagare vara bra att ha med i din ansökan. Med en medsökande kan din återbetalningsförmåga stärkas i långivarens ögon och det kan gå snabbare att få lånet utbetalt. Det kan också hjälpa dig att få bättre ränta på lånet, eftersom långivaren nu har en extra trygghet för lånet.

I formuläret väljer du direkt att du har en medsökande med i processen och fyller då i den personens uppgifter. Även din medsökande behöva signera lånet, det görs direkt i mobilen med BankID.

Att tänka på när du vill ha pengar direkt

Viktigt att tänka på när du är i behov av pengar direkt är att inte göra förhastade beslut som på sikt kan skada din privatekonomi. Det finns många aktörer på marknaden som har hutlösa räntesatser på sina lån, som med en redan ansträngd ekonomi blir svåra att betala av.

Bli inte lurad av räntefria snabblån. Ofta finns andra kostnader kopplade till lånet som gör att den effektiva räntan kan bli flera hundra procent.

Jämför effektiv ränta innan du lånar direkt

Konsumentverket rekommenderar att du jämför den effektiva räntan hos flera bolag innan du signerar ett lån. Du kan själv göra research för att hitta banker och långivare som kan erbjuda lån till bra villkor, eller så låter du en låneförmedlare göra det jobbet åt dig.

Har du sedan tidigare flera lån utspridda och behöver mer pengar direkt så kan det vara en bra idé att samla lånen till ett.

Direkt utbetalning på helg – bra eller dåligt?

En ekonomisk knipa kommer sällan med bra tajming, och kanske är det helg när du känner att du behöver låna pengar direkt. Då är de flesta bankerna stängda, och det är få långivare som erbjuder lån direkt på kontot under helger. Långivare som erbjuder det är oftast av den typen som vi pratat om tidigare i texten – snabblångivare som tar ut skyhög effektiv ränta.

Därför tycker vi att du ska vänta om du kan tills det blir vardag igen och du kan söka och få ett lån till bättre ränta. Självklart går det att ansöka om ett lån hos oss även under en helg för att snabbare påbörja din låneförfrågan.

Få svar direkt på din låneansökan

Med dagens teknik går allt snabbare och många vill kunna få svar direkt när de söker om ett lån. När du fyllt i din ansökan på ett par minuter hos oss skickar vi ut den till alla våra 40 partners – varpå beskedet om du blivit beviljat ett lån kommer till dig direkt. Alla långivare kommer sedan med svar i olika takt – men efter 24 timmar har samtliga av dem svarat och vi kan återkomma till dig med de olika buden.

Låna inte pengar för att betala lån eller krediter – samla lånen i stället

Antagligen har du någon gång sett tv-programmet Lyxfällan, och att ta nya lån för att ha råd att betala av gamla lån är som du säkert vet en riktigt dålig idé. Räntor kommer att byggas på varandra och det kan ganska direkt bli en ohållbar ekonomisk situation som är svår att klara av.

Vad du istället bör göra om du har tidigare lån är att se om du kan få hjälp av en bank att ta alla dina lån och slå ihop dessa till ett enda lån. Räkna ut hur mycket lån du har sedan tidigare och ansök sen om ett lån genom Sambla, glöm inte välja att du vill samla dina lån i din ansökan.

Fördelar med att samla dina lån direkt

 1. Du slipper flera olika fakturor – Istället för att ha två eller fler fakturor varje månad så behöver du endast betala en enda.
 2. Lägre ränta – När du samlar ihop dina lån och krediter kan du få en bättre ränta och lägre månadskostnad. Framförallt om du sedan tidigare har onödigt höga räntekostnader.
 3. En bra amorteringstid – Snabblån är dyra och har ofta en väldigt kort återbetalningsperiod. Genom att samla dina lån kan du välja en amorteringstid som passar din ekonomi.
 4. Endast en kreditupplysning hos UC – När du vill samla dina lån skickar vi din ansökan till över 40 långivare för att du ska få så bra villkor som möjligt. Detta med endast en enda UC.
 5. Mer pengar över varje månad – Lägre månadskostnad ger dig mer pengar över i plånboken varje månad. Använd dessa för att betala av mer av lånet när tillfälle ges.
 6. Det är kostnadsfritt – Det kostar dig ingenting att få hjälp av Sambla att lösa dina gamla lån och krediter. Ansök direkt och spara pengar!

Grundkrav för att låna pengar direkt

Oavsett om du behöver pengar direkt eller inte har lika bråttom så har vi några grundkrav för att kunna låna ut pengar:

 • Du måste vara minst 18 år.
 • Ha en månadsinkomst på minst 8 400 kr.
 • Varit folkbokförd i Sverige i minst 1 år.
 • Inget skuldsaldo hos Kronofogden senaste halvåret.

Vi gör alltid en (1) kreditupplysning när du vill ta ett lån. Kreditupplysningen görs via UC och den är en säkerhet för dig som låntagare. Med hjälp av kreditupplysningen vet bankerna att du klarar av att betala lånet och inte hamnar i en dålig situation ekonomiskt.

Frågor och svar om direktlån

Kan jag få pengarna direkt till kontot?

Hur snabbt du får pengarna på kontot beror lite på när du ansöker (vardag/helg), hur stort beloppet är och vilken bank du väljer att gå vidare med. Oftast har du pengarna på kontot inom 1-3 dagar från att du har signerat.

Går det att låna pengar direkt med betalningsanmärkningar?

Vi samarbetar med flera långivare som erbjuder lån trots att du har upp till 10 betalningsanmärkningar.

Vad är kraven för att låna pengar direkt?
 • Du måste vara minst 18 år.
 • Ha en månadsinkomst på 8400 kr.
 • Varit folkbokförd i Sverige i 1 år.
 • Inget skuldsaldo hos Kronofogden senaste 6 månaderna.
Är det bara SMS-lån som går att få utbetalda direkt?

När man pratar om direkt utbetalning så kommer så kallade SMS-lån eller snabblån upp. Dessa har ofta en hög ränta och dåliga villkor. Hos Sambla får du istället hjälp att hitta ett privatlån som har en snabb utbetalning och till bättre villkor.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler