Låna 350 000 kr – Slå ihop dina nuvarande lån!

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

40 långivare
Endast en UC
Slå ihop alla dina lån
40 långivare
Endast en UC
Slå ihop alla dina lån

Om du är intresserad av att låna 350 000 kronor har du kommit rätt! Vi på Sambla hjälper dig – kostnadsfritt – att hitta lånet med den lägsta ränta och de bästa villkoren. Att jämföra banker och långivare hos Sambla går snabbt och du har pengarna på ditt konto inom ett par dagar!

Vad kan jag låna pengar till?

Vi på Sambla förmedlar privatlån utan säkerhet, även ibland kallat blancolån. Ett lån med säkerhet kan vara för en bil eller bostad, men utan säkerhet betyder att du kan använda pengarna till vad du än vill. Många av våra kunder lånar 350 000 kronor för att samla tidigare lån, köpa bil eller renovera i hemmet. Vissa egenföretagare söker också den här typen av lån för att investera i sitt nystartade företag.

Så lånar du 350 000 kronor till så låg ränta som möjligt

Ett lån på 350 000 kronor är stort, och desto mer pengar du lånar ju viktigare blir det för dig som låntagare att få så låg ränta som möjligt. För att vara säker på att du hittar långivaren som ger just dig lägst ränta ska du alltid jämföra dem med varandra. När du söker ett lån genom oss skickas din förfrågan ut till alla våra 40 samarbetspartners, som får chansen att ge dig ett bud.

Jämför långivarna med varandra

Genom att långivarna får konkurrera om att få dig som kund pressas räntan och du kan hitta lånet med bäst villkor för dig. Hade du gjort detta själv hade det varit väldigt tidskrävande – för att inte tala om smällen som dig kreditvärdighet hade fått när alla banker skulle tagit varsin kreditupplysning på dig.

Genom vårt system behöver vi bara ta en kreditupplysning via UC, som alla långivare sedan får enas om. Självklart hanteras dina personuppgifter tryggt och säkert i detta.

Vår tjänst är dessutom helt kostnadsfri för dig som kund – och du betalar inget extra för att jämföra alla dessa långivare. En no-brainer, om du frågar oss!

Exempel – så stor blir skillnaden för totalkostnaden

Om du bara hade gått till ditt bankkontor och tagit ett lån är det sannolikt att du hade fått en högre ränta än om du jämfört först. På ett så stort lån som på 350 000 kronor kan några få procentenheter göra väldigt stor skillnad för din plånbok.

Lån Löptid Effektiv ränta Månadskostnad Totalkostnad
350 000 kr 10 år 6% 3 886 kr 466 288 kr
350 000 kr 10 år 8% 4 246 kr 509 573 kr
350 000 kr 10 år 10% 4 625 kr 555 032 kr

Här ser vi hur skillnaden i ränta på ett större lån med lång löptid kan påverka kostnaden markant. Både den totala kostnaden och månadskostnaden.

Varför har olika långivare olika ränta?

Banker och långivare använder sig av individuell räntesättning när privatpersoner ansöker om privatlån utan säkerhet. Den individuella räntan baseras på hur god kreditvärdighet du som sökande har enligt banken eller långivaren. Alla långivare gör dessutom sin kreditprövning på sitt eget sätt, vilket innebär att samma bank som gav din granne lägst ränta i går inte nödvändigtvis är densamma som ger dig lägst ränta i dag.

Kreditvärdighet kan låta krångligt, men egentligen är det ganska okomplicerat. Här är parametrarna långivaren tittar på, med hjälp av uppgifter från kreditupplysningsföretaget.

Långivaren väger samman din kreditrisk:

 • Anställningsform
 • Boende
 • Nuvarande skulder
 • Eventuella betalningsanmärkningar
 • Antal kreditupplysningar

Kreditrisken vägs ihop tillsammans med din betalningsförmåga:

 • Inkomst
 • Utgifter

Helhetsbedömningen kallas alltså för kreditvärdighet. Det går alltså inte att säga vilken ränta du kommer erbjudas på förhand. Men genom att låta Samblas banker och långivare tävla om dig kan du vara trygg med att du får ett lån med riktigt låg ränta!

Samla lån på 350 000 kronor – eller mer

Många av våra kunder som ska låna större belopp ser nyttan i att samla sina tidigare lån och krediter i ett större lån, vilket vi alltid rekommenderar. Ofta går det nämligen att spara tusenlappar över tid på att samla dina lån, eftersom ett större lån ofta ger en samlad, lägre ränta än många små. Speciellt om du tagit snabblån eller köpt varor på avbetalning kommer det att gynna dig att slå ihop lån.

Bättre överblick över din ekonomi

Förutom att det sparar dig pengar blir det dessutom lättare för dig att få överblick på din ekonomi, eftersom du bara har en räkning att betala varje månad och du enkelt kan se exakt hur stor skuld du har. Det minskar risken för att du ska glömma betala fakturor, vilket annars hade kunnat göra dina lån ännu dyrare.

Genom Sambla har du möjlighet att söka om att samla lån på 350 000 kronor – och ända upp till 600 000 kronor. Många väljer att samla sina tidigare lån samtidigt som man söker ett nytt lån.

Hur lånar jag 350 000 kronor?

Att låna pengar med billig ränta går snabbt – från det att du börjar jämföra Samblas långivares erbjudanden kan du ha dina pengar på kontot inom ett par dagar. Självklart kan du välja själv vilket belopp du vill låna, att sänka förfrågan och endast låna 100 000 går utmärkt.

Tänk på att alla långivare sätter en individuell ränta vid varje förfrågan om ett nytt lån, alltså går det inte att säga att en viss långivare är bättre än någon annan på förhand. Därför är det klokt att jämföra långivare kostnadsfritt med Sambla! Vi har över 40 samarbetspartners och det går snabbt att låna pengar!

Så här går det till:

 1. Du klickar i hur mycket du vill låna och vilken lånetid som passar dig.
 2. Fyll sedan i dina personuppgifter.
 3. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och invänta långivarnas bud.
 4. Inom 24 h har buden kommit in. Därefter kan du gå igenom buden
 5. Om du bestämmer dig för ett bud så signerar du det med penna eller BankID
 6. Inom ett par dagar har du pengarna på ditt konto!

Frågor och svar

Hur får jag bäst ränta på 350 000 kronor?

Använd en låneförmedlare som Sambla är för att jämföra olika räntor när du ska låna 350 000 kronor. På större belopp kan det handla om mycket pengar som du sparar varje månad!

Kan jag samla andra lån med lånet på 350 000 kronor?

Ja! Med ett lån på 350 000 kronor kan du samla flera gamla lån och byta ut dem mot ett nytt lån med lägre ränta. I praktiken används det nya lånet för att lösa de gamla skulderna. Detta kostar självklart inget extra!

Går det att på 350 000 kronor utbetalt snabbt?

Ja det går! Signerar du med Bank-ID kan du ha 350 000 kronor redan i eftermiddag, eller inom 1-2 dagar.

Vem får låna 350 000 kronor?

Du behöver vara 18 år gammal, ha en inkomst på 8400 kronor per månad, varit folkbokförd i Sverige minst 1 år och inte ha haft någon skuld hos kronofogden senaste 6 månaderna. Då är du välkommen att låna 350 000 kronor via Sambla!

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler