Låna 60 000 kronor? Ansök snabbt här

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Jämför över 40 långivare
Snabb ansökan och snabbt svar
Signera enkelt med BankID
Jämför över 40 långivare
Snabb ansökan och snabbt svar
Signera enkelt med BankID

Ska du renovera badrummet? Köpa en ny bil? Oavsett vad du behöver pengarna till kan du hos Sambla söka om att låna 60 000 kronor utan säkerhet. Vi hjälper dig att få lägsta möjliga ränta genom att jämföra över 40 banker och långivare som konkurrerar om att få dig som kund.

Låna 60 000 kronor genom ett privatlån

60 000 kronor är mycket pengar och inget man sparar i en handvändning. Ibland behöver man pengarna snabbt och då kan ett lån vara den bästa lösningen.

Hos Sambla kan du söka om ett privatlån på 60 000 kronor. Det innebär att lånet inte kräver någon kontantinsats och att du inte behöver ha något som säkerhet för lånet, som vid bil- eller bolån.

Om du redan har ett lån

Har du sedan tidigare lån eller krediter rekommenderar vi dig att samtidigt se över dessa. Istället för att ta ett nytt lån på 60 000 kronor så kan du baka ihop alla dina lån till ett enda. Det ger dig en lägre ränta och en tydligare överblick över din ekonomi.

Intresserad? Klicka i att du vill samla lån i formuläret och så är du igång.

Fördelar med att låna 60 000 genom Sambla

Vi på Sambla tycker det är smartare att låta bankerna konkurrera om att få dig som kund i stället för att du ska behöva gå till varje bank med mössan i handen och be om ett bra lån.

Att söka ett lån genom Sambla ger dig bland annat följande fördelar:

  • Jämför kostnadsfritt bud från över 40 långivare för att få lägsta möjliga ränta
  • Smidig ansökan och snabbt svar
  • Personlig rådgivning hela vägen
  • Endast en kreditupplysning via UC
  • Pengarna in på kontot inom 2-3 dagar
  • Möjlighet att samla lån

Så kan du låna 60 000 med låg ränta

Alla vill vi såklart få ett billigt lån som möjligt. Att låna pengar genom Sambla är ett smidigt sätt att hitta den lägsta räntan på ditt lån. Räntan sätts nämligen individuellt vid varje förfrågan och man kan därför inte på förhand säga att en långivare är billigare än en annan. Det bästa sättet att hitta den lägsta räntan vid varje lån är därför att jämföra långivare med varandra.

Låna 60 000 med Sambla – steg för steg:

Hos Sambla är din låneansökan alltid smidig och snabb. Varför krångla, liksom? Så här går hela processen till, från ax till den berömda limpan!

Fyll i låneansökan i vårt formulär

Vårt formulär fyller du enkelt i på bara ett par minuter. Du anger hur mycket du vill låna, hur mycket du vill betala varje månad (din amorteringstid) och matar in dina personuppgifter. Du kan enkelt söka om att låna 60 000 kronor, men också mer eller mindre! Sambla förmedlar lån mellan 5 000 och 600 000. När du skickat in din ansökan kan du luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet!

Din ansökan skickas ut till alla våra samarbetspartners

Med endast en kreditupplysning via UC kan nu 40 långivare se din förfrågan och skicka dig deras bästa bud.

Jämför dina erbjudanden

När långivarna skickat sina bud, oftast inom en dag, kan du sedan i lugn och ro se över dem och hitta det med lägst effektiv ränta. Vill du kan du göra hela processen själv online, men här erbjuds du också personlig rådgivning så att du kan få svar på alla dina frågor och göra det bästa valet.

Signering och utbetalning

När du sedan bestämt dig för vilket privatlån du vill ta kan du smidigt signera direkt med BankID. Sedan kan du ha dina 60 000 kronor på kontot inom 2-3 dagar.

Vad kan jag använda mina 60 000 kronor till?

När du ansöker om ett lån på 60 000 kronor genom Sambla behöver du ingen säkerhet för lånet. Det innebär att du kan använda pengarna till vad du vill. Samma lån kan också gå till flera olika saker. Många tar hjälp av Sambla för att låna 60 000 kronor till saker som renovering, ett nytt fordon eller till och med en drömresa.

Samla dina lån på 60 000 – eller mer

Hos Sambla kan du också få hjälp med att samla dina nuvarande lån och krediter. Förutom att det blir enklare för dig med endast en faktura så lär du också spara pengar på det varje månad. Det är för att du kan sänka din totala ränta genom att jämföra samlingslån från flera långivare.

Du kan söka om ett samlingslån på 60 000 kronor – men också mer. Hos Sambla har du möjlighet att söka lån upp till 600 000 kronor.

Vanliga frågor och svar – Låna 60 000

Vilken ränta kan jag få om jag lånar 60 000 kronor?

Räntan sätts alltid individuellt beroende på din ekonomiska situation och kreditvärdighet. Skicka in en bindningsfri ansökan för att få redan på vilken ränta just du kan få. 

Kan jag låna 60 000 kronor utan UC?

När Sambla förmedlar lån gör vi alltid kreditupplysningen via UC. De är anförtrodda och marknadsledande i Sverige. Men vid varje ansökan tas endast en (1) kreditupplysning, så att din kreditvärdighet inte ska försämras.

Hur får jag ett lån på 60 000 kronor billigt?

Genom att jämföra flera långivare hittar du det billigaste lånet med lägst ränta. Med Sambla skickas din ansökan ut till över 40 banker och långivare.

Kan jag låna 60 000 kronor trots betalningsanmärkningar?

Ja, hos Sambla finns det vissa långivare som kan låna ut pengar till dig trots att du har upp till tio betalningsanmärkningar. Men det kommer påverka räntan för lånet, och kan du vänta tills dina anmärkningar gått ut innan du söker lånet är det alltid bäst. Kontakta oss om du behöver hjälp.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler