Låna 600 000 kr utan säkerhet – jämför för lägre ränta

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Jämför 40 långivare
Hitta lägst ränta
Låna till samlingslånet
Jämför 40 långivare
Hitta lägst ränta
Låna till samlingslånet

När du lånar 600 000 genom oss behöver du inte tänka på att förhandla ner räntan själv med bankerna och långivarna. Vi fixar nämligen det åt dig – helt utan kostnad! Det gör vi genom att skicka i väg din ansökan till många långivare och banker samtidigt – för att du ska kunna vara säker på att du får det billigaste privatlånet när du lånar 600 000 kronor utan säkerhet.

Hur lånar jag 600 000 kronor till låg ränta?

Att låna pengar med bra villkor är enkelt hos oss – från att du påbörjar ansökan och jämför olika förslag från våra partners kan du ha pengarna på ditt konto inom ett par dagar. Du kan såklart välja helt själv vilket belopp du vill låna, där 600 000 kronor är det högsta beloppet du kan söka.

Jämför innan du lånar

Viktigt att tänka på är att alla långivare bedömer kunder på olika sätt när man ansöker om lån. Alltså är det i princip omöjligt att veta att en specifik långivare är bättre än någon annan på förhand. Därför är det alltid en klok idé att jämföra många olika långivare – vilket vi kan hjälpa dig med kostnadsfritt och med endast en kreditupplysning.

Så här går det till att låna 600 000 – steg för steg:

 1. Du klickar i hur mycket du vill låna och vilken lånetid som passar dig
 2. Fyll sedan i dina personuppgifter
 3. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och invänta långivarnas bud
 4. Inom 24 timmar har buden kommit in. Du erbjuds alltid hjälp av en av våra kunniga rådgivare, men du kan också välja att göra processen själv online
 5. Om du bestämmer dig för ett bud så signerar du det med BankID – eller skriftligt
 6. Inom ett par dagar har du sedan 600 000 kronor på ditt konto!

Vad innebär det att låna 600 000 utan säkerhet?

När vi förmedlar lån på 600 000 kronor – eller vilket annat belopp som helst för den delen – handlar det om privatlån.

Ett privatlån, även kallat blancolån, är ett lån utan säkerhet. Detta innebär att du kan använda de lånade pengarna till precis vad du vill – köpa en motorcykel, en båt eller baka ihop nuvarande skulder. Till skillnad från ett traditionellt billån eller ett bolån är inte pengarna bundna till något.

Genom oss kan du hitta ett blancolån med låg nominell ränta tack vare att vi jämför många långivare och banker. Om du vill kan du också låna 350 000 kronor eller mindre sedan välja en återbetalningstid som samspelar med din ekonomi.

Vad kan jag använda ett lån på 600 000 kronor till?

Som vi nämnde precis är det vanligt att våra kunder söker ett lån på 600 000 kronor för att samla sina redan befintliga lån och krediter till ett nytt samlingslån. Det gör ofta att du får bättre ränta eller villkor.

Men det finns också andra anledningar att låna 600 000. Här är några vanliga:

 • Till en renovering
 • Som ett företagslån utan säkerhet
 • Ett lån som rör bostadsköp – till exempel till en kontantinsats eller ett tomtköp.

Vad kostar det att låna 600 000 kronor?

Räntan på privatlån sätts alltid individuellt. Därför går det inte på förhand att säga vilken ränta du kommer att få på ditt lån. När långivaren får din ansökan gör de en bedömning på dig som kund efter bland annat dessa punkter:

 • Boendeform
 • Anställningsform och inkomst
 • Skulder
 • Betalningsanmärkningar

Eftersom olika banker riktar in sig på olika typer av kunder går det heller inte att säga att en enskild långivare är den som ger lägst ränta. Det är olika från fall till fall – och därför är det alltid bäst att jämföra.

Detta gäller speciellt vid större lån – som på 600 000 kronor.

Jämför lån gratis – med en kreditupplysning

Därför är det bästa sättet att hitta lånet med lägst ränta för just dig – att jämföra! Genom att skicka in en ansökan hos oss kommer över 40 långivare att få ta del av din ansökan och ge dig ett bud. Genom att låta långivarna konkurrera om att få dig som kund kan räntan pressas nedåt.

Vår tjänst är dessutom helt kostnadsfri för dig som kund – och vi tar bara en (1) kreditupplysning hos UC per ansökan. Hade du gjort processen på egen hand hade varje bank tagit var sin kreditupplysning på dig, vilket hade kunnat skada din kreditvärdighet.

Räkneexempel – lån på 600 000 kronor

Det kan vara lätt att tänka att små skillnader i räntan inte påverkar dig så mycket. Men med ett lån på 600 000 kronor gör minsta decimal i räntan stor skillnad i slutändan. I tabellen här kan du se hur mycket räntan påverkar både månads- och totalkostnaden för ett lån.

Lån Löptid Effektiv ränta Månadskostnad Totalkostnad
600 000 kr 12 år 6% 5 855 kr 843 137 kr
600 000 kr 12 år 7% 6 170 kr 888 523 kr
600 000 kr 12 år 8% 6 495 kr 935 241 kr
600 000 kr 12 år 10% 7 170 kr 1 032 546 kr

Här har vi jämfört den effektiva räntan – eftersom den bäst speglar vad du faktiskt får betala. Det är också den vi presenterar mot dig som kund när du jämför lån hos oss. Tänk också på att löptiden för lånet påverkar totalkostnaden – där en längre löptid på sikt gör lånet dyrare. Samtidigt innebär en kortare löptid en högre månadskostnad, så försök hitta en balans som passar din ekonomi.

Vem får låna 600 000 kronor?

För att söka ett lån hos Sambla ska du uppfylla en rad grundkrav. Du ska:

 • Vara minst 18 år gammal
 • Varit folkbokförd i Sverige i minst 12 månader
 • Ha en månadsinkomst på minst 8 400 kronor.
 • Vara skuldfri hos Kronofogden.

Uppfyller du dessa krav kan du söka ett lån genom oss. Det går att söka ett lån trots att du har betalningsanmärkningar – vissa av våra partners accepterar upp till tio stycken – men tänk på att dessa kan påverka dina chanser att få lägre ränta på ditt lån.

Baka ihop dina befintliga lån upp till 600 000 kronor

Som vi nämnt tidigare kan det vara en god idé att i samma veva som du söker ett lån på 600 000 kronor samla och baka ihop dina befintliga lån och krediter. Ofta ger ett större, samlat lån totalt en lägre ränta än när du har flera mindre. Speciellt med tanke på eventuella dolda kostnader som administrations- och aviavgifter.

Du kan såklart välja att även låna mindre belopp, det går till exempel även bra att låna 150 000 kronor.

Spara pengar varje månad

Att låna pengar för att spara pengar kan låta konstigt, men genom att samla lån kan våra kunder spara hundralappar – ibland tusenlappar – varje månad. Ett samlat lån kommer på sikt också att ge dig bättre kreditvärdighet, och chans till att ytterligare sänka dina räntor i framtiden.

Förutom de sakerna ger också ett samlat lån dig bättre överblick över din skuld – och risken för att du ska missa en räkning och dra på dig påminnelseavgifter minskar antagligen rejält.

Vill du samla dina lån samtidigt som du söker ett nytt lån ska du lägga till summan för dina skulder när du anger hur mycket du vill låna. Sedan fyller du i att du har lån som du vill byta ut i din ansökan.

Att samla dina lån kommer med stor sannolikhet också leda till att du förbättrar din kreditvärdighet i längden – och har möjlighet att låna 600 000 kronor till ännu lägre ränta i framtiden.

Frågor och svar

Hur fort får jag tillgång till mitt lån på 600 000 kronor?

Det beror lite på vilken långivare du väljer att gå vidare med. Vanligtvis har du ditt lån på kontot redan inom 1-2 dagar från det att du har accepterat ett bud.

Hur får jag bäst ränta på 600 000 kronor?

Sambla jämför över 40 banker och långivare när du ansöker om att låna 600 000 kronor. På så vis får du flera olika banker att jämföra mellan och kan välja det erbjudande som du gillar bäst.

Kan jag samla andra lån med 600 000 kronor?

Absolut! Det är väldigt populärt att låna 600 000 kronor för att samla ihop gamla lån och krediter. Du får ner räntan och slipper fler olika lån att hålla reda på.

Hur många UC tas på mig när jag lånar 600 000 kronor?

Det tas endast en (1) enda UC när du väljer att låna via Sambla!

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler