Låna 20 000 kronor utan säkerhet

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Över 40 långivare
Endast en enda UC
Signera med BankID, utbetalt samma dag
Över 40 långivare
Endast en enda UC
Signera med BankID, utbetalt samma dag

Hos Sambla kan du låna 20 000 kronor utan säkerhet. Du väljer helt och hållet själv vad du vill använda pengarna till – om det är till en resa, en ny cykel eller något helt annat, det bestämmer du själv.

Låna 20 000 kronor tryggt

Genom att låna via Sambla kan du känna dig trygg under hela låneprocessen. Vi jämför räntor med över 40 banker och långivare för att hitta den bästa räntan för ditt lån.

Vi är specialister på privatlån och är det något som är säkert, så är det klokt att låna 20 000 genom att ta in bud från flera olika långivare!

Så lånar du 20 000 snabbt

  1. Välj lånetid samt belopp som du vill låna i vårt formulär
  2. Fyll i dina uppgifter
  3. Invänta bud från våra samarbetspartners
  4. Inom ett dygn (24 h) har alla bud kommit in. Gå igenom och välj det som passar dig bäst
  5. Signera smidigt i mobilen med BankID
  6. Inom kort har du dina pengar på kontot

Du kan låna upp till 600 000 kronor via Sambla. Använd en medlåntagare för att öka dina chanser till bättre villkor och en lägre ränta.

Låna 20 000 med betalningsanmärkning

Har du betalningsanmärkning sedan tidigare? Det behöver inte hindra dig från att låna 20 000 kr idag. Vi samarbetar med flera långivare som accepterar att du har upp till 10 betalningsanmärkningar vid lån av 20 000 kronor.

Har du lån sedan tidigare kan det vara en bra idé att samla ihop dina gamla lån i ett nytt lån, det kan spara dig mycket pengar varje månad. Små lån kan ha en onödigt hög ränta och inte sällan finns det dolda kostnader, som exempelvis aviavgifter.

Samla istället ihop alla dina lån till ett enda lån. Du får en bättre överblick och endast en faktura att betala varje månad, till en bättre ränta!

Låna 20 000 utan UC

Det finns aktörer som lånar ut 20 000 utan UC, dessa rekommenderar vi dig att inte använda då det kan skada din ekonomi i längden.

En kreditupplysning görs hos UC (Upplysningscentralen) för att skydda dig från att hamna i en dålig situation, har du inte råd att ta ett lån bör du undvika.

Läs mer om att undvika lån utan UC här

Hos Sambla görs endast en enda kreditupplysning hos UC som våra samarbetspartners får dela på vid sin bedömning av din ekonomi. Du kan alltså jämföra flera olika räntor utan att det skadar din kreditvärdighet.

Andra populära belopp hos Sambla

Frågor och svar

Kan jag låna 20 000 kr med betalningsanmärkning?

Ja du kan låta trots tidigare betalningsanmärkning. Vi samarbetar med flera långivare som kan betala ut lån trots att du har upp till 10 st betalningsanmärkningar.

Hur kan Sambla ge mig den bästa räntan när jag lånar 20 000 kr?

När du vill låna pengar så skickas din ansökan till över 40 banker och långivare som alla får vara med och erbjuda dig ett lånebud. På så vis kan du tryggt välja det låneerbjudandet som passar din ekonomi bäst.

Kan jag få lånet på 20 000 utbetalt direkt?

Från det att du har signerat så har du dina pengar på kontot inom bara någon dag, ofta samma dag. Signera i mobilen med BankID för att skynda på processen.

Får jag använda pengarna till vad jag vill?

Ja! Lånet är utan säkerhet och du väljer helt fritt vad du vill använda dina pengar till.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler