0770 22 01 80

Låna 50 000 kronor till bra villkor

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Tryggt och säkert
Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på {totalAmount} kr med {repaymentTimeYears} års löptid, nominell ränta {interestRate} % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan {apr} %. Totalt belopp att betala: {totalCost} kr. Månadskostnad: {monthlyCost} kr fördelat på {numPayments} betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Sambla arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

40 långivare
Svar inom 2 minuter
Signera med BankID, utbetalt samma dag

Med Sambla kan du ta ett privatlån utan säkerhet på 50 000 kronor. Vad du tänkt göra med pengarna är upp till dig – låna till ny bil, låna till en renovering eller något helt annat. Sambla samarbetar med över 40 banker och långivare. Därför kan du vara trygg med att du får ett bra lån med låg ränta.

Att söka ett lån går snabbt

Att söka ett lån på 50 000 kronor genom oss går snabbt. För att lämna din ansökan fyller du i hur mycket du vill låna ihop med lite personuppgifter – och sedan kan vi ta över. Att göra en ansökan tar bara ett par minuter.

Vi skickar sedan – kostnadsfritt med bara en kreditupplysning – ut din förfrågan till våra över 40 samarbetspartners, som alla får chansen att ge dig ett så bra och billigt bud som möjligt.

När du sedan accepterat ett lånebud, kan du ha pengarna på ditt konto inom bara ett par dagar! På belopp under 100 000 kr är det möjligt att du har pengarna redan dagen efter du skriver på.

Vad kan jag låna 50 000 kronor till?

När du lånar pengar via oss på Sambla söker du ett privatlån utan säkerhet, även kallat blancolån. Det innebär att det inte finns någon säkerhet för lånet, till skillnad från till exempel ett traditionellt bil- eller bolån, där fordonet eller bostaden används som säkerhet.

Det är ett friare sätt att låna pengar – eftersom du kan använda pengarna till vad du vill. Vill du köpa en bil för 50 000 kronor kan du sedan sälja den utan att bekymra dig över att först behöva lösa lånet.

Låna 50 000 för att samla lån

Du kan också använda ett lån genom oss för att samla dina tidigare lån. Att låna pengar för att spara pengar kan låta knäppt. Men att samla dina smålån och krediter är alltid en bra idé – så bra att ett nytt privatlån med låg ränta kan spara dig flera tusen kronor varje månad. Smålån och krediter har nämligen en hög ränta och ofta dolda kostnader och avgifter. Vill du samla lån på en högre summa än 50 000 så erbjuder Sambla möjligheten att låna 500 000 kr.

Även bra för överblick och kreditvärdighet

Förutom att ett samlingslån är bra för din plånbok ger det också dig en bättre överblick över din ekonomi. Du kan enklare se hela din skuld och du har bara en räkning att betala i slutet av varje månad. Att samla dina lån ser också bättre ut i bankernas ögon och det kan ge dig bättre kreditvärdighet i framtiden.

Hur lånar jag 50 000 kronor?

På Sambla är vi specialister på lån utan säkerhet, allt för att du ska kunna låna pengar snabbt och enkelt – från det att du börjar jämföra långivarnas erbjudanden med Sambla kan du ha dina pengar på kontot inom ett par dagar. Eftersom att Sambla samarbetar med över 40 långivare kan du känna dig trygg med att du får de bästa förslagen.

Om det är något som är säkert, så är det klokt att låna 50 000 genom att ta in bud från flera olika långivare! Behöver du inte låna 50 000 kr kan du ansöka om att låna 20 000 kr.

Så här går det till:

 1. Du klickar i hur mycket du vill låna och vilken lånetid som passar dig
 2. Fyll sedan i dina personuppgifter
 3. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och invänta långivarnas bud
 4. Inom 24 h har buden kommit in. Därefter kan du gå igenom buden
 5. Om du bestämmer dig för ett bud så signerar du det med penna eller BankID
 6. Inom ett par dagar har du 50 000 kronor på ditt konto!

Vem får låna 50 000 kronor?

Du kan ansöka om att låna 50 000 kronor genom oss så länge du uppfyller våra grundkrav. Du ska vara:

 • Minst 18 år gammal
 • Folkbokförd i Sverige sedan 12 månader
 • Skuldfri hos Kronofogden
 • Ha en månadsinkomst på minst 8 400.

Uppfyller du dessa kraven är du välkommen att söka ett lån hos oss för att hitta lånet med lägst möjliga ränta för just dig. Har du betalningsanmärkningar kan du ändå söka ett lån, då vissa långviare accepterar upp till tio betalningsanmärkningar. Tänk bara på att dessa kan påverka dina chanser att få ett lån till låg ränta.

Frågor och svar

Går det snabbt att låna 50 000 kronor?
Ja det gör det. Vanligtvis har du dina pengar på kontot inom 1-2 dagar från att du har signerat och godkänt.
Vad får jag använda mitt lån på 50 000 kronor till?
Ett lån på 50 000 kronor via Sambla är ett lån utan säkerhet, och det innebär att du får använda pengarna till vad du vill. Tar du exempelvis ett huslån eller billån så binder du pengarna till just det köpet.
Vad är räntan på lånet?
Räntan sätts av långivarna utifrån en kreditupplysning via UC. Därför kan vi inte på förhand säga vilken ränta du kommer att få.
Vad är kraven för att låna 50 000 kronor?
För att få låna 50 000 kronor behöver du uppfylla kraven:
 • Du måste vara minst 18 år.
 • Ha en månadsinkomst på minst 8400 kr.
 • Varit folkbokförd i Sverige i minst 1 år.
 • Inte ha haft något skuldsaldo hos Kronofogden de senaste 6 månaderna.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Nordea logotype
SEB logotype
Ica banken logga
Remember logga
Nordax Bank logga
Ikano bank logga
Visa fler