Låna 50 000 kronor till bra villkor

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Låna 50 000 utan säkerhet
Jämför 40 långivare för lägre ränta
Smidig ansökan och snabbt svar
Låna 50 000 utan säkerhet
Jämför 40 långivare för lägre ränta
Smidig ansökan och snabbt svar

Med Sambla kan du ta ett privatlån utan säkerhet på 50 000 kronor. Vad du tänkt göra med pengarna är upp till dig – låna till ny bil, låna till en renovering eller något helt annat. Vi samarbetar med över 40 banker och långivare – som vi jämför när du söker ett lån. Därför kan du vara trygg med att du kan låna 50 000 kronor till så låg ränta som möjligt.

Så går det till att låna 50 000 till lägre ränta

Att söka ett lån på 50 000 kronor genom oss går snabbt. Sedan kan vi ta över för att hitta den lägsta möjliga räntan för dig till ditt lån. Så här går det till:

 1. För att lämna din ansökan fyller du i hur mycket du vill låna ihop med dina personuppgifter. Att göra en ansökan tar bara ett par minuter.
 2. Vi skickar sedan – kostnadsfritt med bara en kreditupplysning hos UC – ut din förfrågan till våra över 40 samarbetspartners, som alla får chansen att ge dig ett så bra och billigt bud som möjligt.
 3. När du jämfört och bestämt dig för vilket bud du vill ta återstår bara signering, vilket du gör smidigt med BankID. Sedan kan du ha pengarna på ditt konto inom bara ett par dagar. För lite lägre belopp som 50 000 kronor är det möjligt att du har pengarna redan dagen efter du skrivit på.

Skulle du ha några frågor på vägen erbjuds du alltid hjälp via telefon av våra kunniga rådgivare.

Vad kan jag låna 50 000 kronor till?

När du lånar pengar via oss  söker du ett privatlån utan säkerhet, även kallat blancolån. Det innebär att det inte finns någon säkerhet för lånet, till skillnad från till exempel ett traditionellt bil- eller bolån, där fordonet eller bostaden används som säkerhet.

Använd 50 000 till det du behöver

Det är ett friare sätt att låna pengar – eftersom du kan använda pengarna till vad du vill. Vill du köpa en bil för 50 000 kronor kan du sedan sälja den utan att bekymra dig över att först behöva lösa lånet.

Förutom att köpa en bil är vanliga anledningar till att låna 50 000 att renovera hemma, ta hand om en oväntad utgift eller köpa något annat fordon – till exempel motorcykel.

Låna 50 000 för att samla lån

Du kan också använda ett lån genom oss för att samla dina tidigare lån. Att låna pengar för att spara pengar kan låta knäppt. Men att samla dina smålån och krediter är alltid en bra idé – så bra att ett nytt privatlån med låg ränta kan spara dig flera tusen kronor varje månad.

Smålån och krediter har nämligen en hög ränta och ofta dolda kostnader och avgifter. Vill du samla lån på en högre summa än 50 000 så erbjuder vi även möjligheten att låna 500 000 kr.

Även bra för överblick och kreditvärdighet

Förutom att ett samlingslån är bra för din plånbok ger det också dig en bättre överblick över din ekonomi. Du kan enklare se hela din skuld och du har bara en räkning att betala i slutet av varje månad. Att samla dina lån ser också bättre ut i bankernas ögon och det kan ge dig bättre kreditvärdighet i framtiden.

Vad kostar det att låna 50 000 kronor?

Vad ett lån på 50 000 kronor kostar beror på ett par aspekter. Dels påverkar lånets ränta och avgifter – som ihopslaget kallas för effektiv ränta. Dels påverkar också lånets löptid – eftersom ett lån med längre återbetalningstid blir dyrare då du betalar ränta under en längre period.

Vad det skulle kosta för dig att låna 50 000 kronor går inte att säga på förhand. Det beror på att räntan alltid sätts individuellt beroende på dina ekonomiska förutsättningar.

Så kan du låna 50 000 billigare

Det säkraste sättet att hitta det billigaste lånet på 50 000 kronor för just dig är därför att jämföra. Olika långivare riktar sig nämligen till olika kunder och banken som är bäst för en person behöver inte vara bäst för en annan.

Ytterligare kan du påverka lånets kostnad genom att ha en kortare löptid. Det innebär dock att din månadskostnad blir högre – så se alltid till att göra avvägningen så att du alltid har råd att betala dina räkningar.

Andra tips för att få ett billigare lån när du jämför är:

 • Undvik många kreditupplysningar
 • Ta hjälp av en medsökande
 • Säg upp outnyttjade krediter.

Tjänar alltid på att jämföra lån på 50 000 kronor

Vi är specialister på lån utan säkerhet. Allt för att du ska kunna låna pengar snabbt och enkelt – från det att du börjar jämföra långivarnas erbjudanden med Sambla kan du ha dina pengar på kontot inom ett par dagar.

Om det är något som är säkert, så är det klokt att låna 50 000 genom att ta in bud från flera olika långivare. Behöver du inte låna 50 000 kr kan du ansöka om att låna 20 000 kr.

Vem får låna 50 000 kronor?

Du kan ansöka om att låna 50 000 kronor genom oss så länge du uppfyller våra grundkrav. Du ska vara:

 • Minst 18 år gammal
 • Folkbokförd i Sverige sedan 12 månader
 • Skuldfri hos Kronofogden
 • Ha en månadsinkomst på minst 8 400.

Uppfyller du dessa kraven är du välkommen att söka ett lån hos oss för att hitta lånet med lägst möjliga ränta för just dig. Har du betalningsanmärkningar kan du ändå söka ett lån, då vissa långviare accepterar upp till tio betalningsanmärkningar. Tänk bara på att dessa kan påverka dina chanser att få ett lån till låg ränta.

Går det att låna 50 000 med många förfrågningar?

Att ha många förfrågningar hos UC kan påverka din kreditvärdighet och därmed också dina chanser till att låna 50 000 till låg ränta. Men då olika banker gör sin bedömning olika är det bästa sättet att hitta ett bra lån med många förfrågningar att låta oss jämföra åt dig – för att hitta långivaren som passar dig bäst.

Vi tar också alltid bara en kreditupplysning via UC när du söker ett lån – för att din kreditvärdighet inte ska påverkas mer än nödvändigt.

Kom ihåg: Kreditupplysningar är som mest aktiva de första 3 månaderna. Har du möjlighet att vänta ut några av förfrågningarna innan du jämför lån kan det vara till din fördel.

Låna 50 000 utan UC?

Har du sämre kreditvärdighet hos UC kanske du tänker att det vore bättre att låna 50 000 utan UC. Men grejen är att lån utan UC oftast blir mycket dyrare än vanliga privatlån – på grund av höga räntor och avgifter.

Låt i stället oss jämföra lån för att hitta ett bra privatlån åt dig – med endast en kreditupplysning via UC.

Frågor och svar

Går det snabbt att låna 50 000 kronor?

Ja det gör det. Vanligtvis har du dina pengar på kontot inom 1-2 dagar från att du har signerat och godkänt.

Vad får jag använda mitt lån på 50 000 kronor till?

Ett lån på 50 000 kronor via Sambla är ett lån utan säkerhet, och det innebär att du får använda pengarna till vad du vill. Tar du exempelvis ett huslån eller billån så binder du pengarna till just det köpet.

Vad är räntan på lånet?

Räntan sätts av långivarna utifrån en kreditupplysning via UC. Därför kan vi inte på förhand säga vilken ränta du kommer att få.

Vad är kraven för att låna 50 000 kronor?

För att få låna 50 000 kronor behöver du uppfylla kraven:

 • Du måste vara minst 18 år.
 • Ha en månadsinkomst på minst 8400 kr.
 • Varit folkbokförd i Sverige i minst 1 år.
 • Inte ha haft något skuldsaldo hos Kronofogden de senaste 6 månaderna.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler