0770 22 01 80

Vad kostar det att anlita flyttfirma? Priser och tips

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Tryggt och säkert
Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på {totalAmount} kr med {repaymentTimeYears} års löptid, nominell ränta {interestRate} % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan {apr} %. Totalt belopp att betala: {totalCost} kr. Månadskostnad: {monthlyCost} kr fördelat på {numPayments} betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Sambla arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

Kostnad för flyttfirma
Så blir det billigare
Det får du dra av
Kostnad för flyttfirma
Så blir det billigare
Det får du dra av

Kostnaden för en flyttfirma beror på många olika faktorer. Exempelvis mängden bohag, avstånd och om flytten kräver speciella extratjänster. Här går vi igenom allt du behöver veta när du ska anlita en flyttfirma.

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

Det korta svaret är att en normalstor flytt kostar någonstans mellan 5 000 och 15 000 kronor, men det är samtidigt bara en grov uppskattning. Eftersom priset beror på flera faktorer är det extra viktigt att jämföra flyttfirmor, då det kan vara stor skillnad på vad som ingår i flytten.

Räkna på flytten

Beräkningen av pris för flyttfirma brukar inkludera två flyttare och en lastbil. Många anger priset 120 kronor per kvadratmeter innan rutavdrag. Om din bostad är 50 kvadratmeter stor skulle flytten alltså kosta 6 000 kronor, eller 3 000 kronor efter rutavdrag på 50 %. Om flytten sker mellan olika orter eller städer tillkommer en kostnad på omkring 250 kronor per mil.

Separera pris för arbetskostnad och lastbil

För att få en klar överblick kan du också separera priset för lastbilen – som inte är avdragsgillt – med arbetskostnaden för flyttaren där du får 50 % rabatt med rutavdraget. En mindre lastbil kostar omkring 500 kronor per timme medan en flyttare har en timtaxa från 300 kronor och uppåt.

Priset för en flyttfirma påverkas bland annat av följande:

Flyttbil och transport

Hyran av lastbilen brukar ingå i den angivna totalkostnaden för flytten, medan transportkostnaden beror på avståndet mellan den gamla och den nya bostaden och på hur många vändor flytten kräver. Ju kortare avståndet är och ju mindre bränsle som går åt, desto billigare blir flytten.

Packning och montering av möbler

Många flyttfirmor erbjuder hjälp med packning till en extra kostnad. Ömtåliga möbler och föremål som kräver varsam hantering kan göra att priset blir högre. Om du behöver hjälp med demontering och montering av möbler kostar det också extra.

Trappor och hissar

Om det är svårt att bära upp eller ner stora saker, eller om huset saknar hiss, kan flytten ta längre tid och kosta mer.

Försäkringar

Om du flyttar värdefulla föremål kan du vilja teckna specialförsäkringar utöver det som normalt täcks av flyttfirman.

Förvaring

Om du flyttar ut ur din gamla bostad innan du får tillträde till din nya kan du behöva förvara ditt bohag någonstans under en tid. Då tillkommer en kostnad för hyra av förråd. Därefter måste du boka en flyttfirma igen. Två flyttar blir definitivt dyrare än en.

Hur kan flytten bli billigare?

Att anlita en flyttfirma kan ibland bli onödigt dyrt. Här är 10 tips på hur du kan få ner kostnaderna:

1. Jämför offerter

Genom att jämföra offerter från olika flyttfirmor hittar du enklare den som passar din plånbok och dina behov bäst.

2. Planera flytten i god tid

Genom att planera din flytt i god tid istället för i sista minuten kan du undvika extra kostnader för exempelvis förvaring och extra resor.

3. Be vänner och familj om hjälp

Att flytta med nära och kära kan vara en rolig och minnesvärd upplevelse. Det kanske tar lite längre tid än om du anlitar en flyttfirma, men du sparar oftast mycket pengar. Om det handlar om en större flytt där avstånden är långa, bör du dock räkna på transportkostnader och liknande för att vara säker på att det verkligen blir billigare.

Läs också: Checklista inför flytt

4. Sortera ut prylar

En flytt är ett utmärkt tillfälle att göra sig av med prylar och möbler som bara tar plats och aldrig används. Försök att sälja så mycket du kan för att finansiera flytten – som dessutom billigare när flyttfirman inte har lika mycket saker att flytta. Använd flyttkartonger till allt om du packar själv, eftersom det underlättar för flyttfirman och därmed sparar tid.

5. Se över vilka tjänster du behöver

En flyttfirma kan erbjuda olika typer av service, som packning, montering av möbler och försäkring. Genom att välja bort vissa tjänster eller göra vissa saker själv kan du minska priset på flytten.

6. Planera flytten på en vardag

Att planera flytten till en vardag istället för en helgdag kan vara smart eftersom efterfrågan och priserna oftast är högre på helgerna.

7. Hitta erbjudanden

När du hittat en flyttfirma som passar kan du undersöka om de har några speciella rabatter eller erbjudanden. Det är även bra att be om prisgaranti för att säkerställa att flytten inte blir dyrare än planerat.

8. Förhandla om priset

När du jämför flyttfirmor kan du alltid försöka förhandla och se om firman du vill använda kan matcha priset hos en billigare konkurrent.

9. Boka i tid

Att vara sent ute innebär vanligen ett högre pris. Inte minst för att det kan vara svårt att hitta en tillgänglig byggfirma nära inpå flytten.

10. Undvik extra kostnader

Har huset du ska flytta till en ovanligt trång trappuppgång? Finns det annat som kan försvåra för flyttfirman? Försök att ha så mycket information som möjligt tillgänglig redan när du tar in offerter.

Läs också: Flytta hemifrån

Hur fungerar det att anlita flyttfirma?

Genom att använda en jämförelsetjänst kan du enkelt få in offerter från flera flyttfirmor samtidigt. Under perioder med högt tryck kan mindre flyttfirmor vara fullbokade, så det är alltid bäst att boka i god tid före flytten – speciellt om du bor i en mindre stad med färre aktörer att välja på.

För att försäkra dig om att flyttfirman du anlitar är pålitlig och att du får vad du vill ha bör du titta noga på:

Omdömen och rekommendationer

Omdömen på nätet eller rekommendationer från vänner och bekanta brukar ge en bra indikation på hur tillförlitliga och kunniga firmans anställda är. Om en firma saknar omdömen kan det bero på att de är nya på marknaden – då brukar du kunna få ett bättre pris, men hur bra firman är kan vara mer osäkert.

Erfarenhet

Se till att flyttfirman har erfarenhet av att genomföra den typ av flytt du behöver. En firma som exempelvis specialiserar sig på kontorsflyttar kanske inte är det bästa valet för dig som flyttar från en lägenhet. Behöver du hjälp med montering och packning? Se till att det ingår i tjänsteutbudet!

Licenser och försäkringar

Kontrollera att flyttfirman har de nödvändiga licenserna och försäkringarna för att genomföra flytten. Det är viktigt att du är skyddad om något skulle gå fel.

Kostnad

Ta reda på vad priset inkluderar och inte. Be om en detaljerad offert och jämför gärna med andra firmor för att få en rimlig uppfattning om priset.

Personal

Ta reda på vem som kommer att utföra flytten, eftersom en välutbildad och pålitlig personal ger trygghet. Mindre flyttfirmor sköter det mesta själva och använder inga underleverantörer, vilket kan vara en fördel för dig som beställare.

Tillgänglighet

En flytt innebär ofta speciella önskemål. Om flyttfirman du tar in en offert från ger snabb respons på frågor och funderingar är det ett stort plus. Självklart måste de även vara tillgängliga för att flytta på det önskade datumet.

Kvalitetssäkring

När du anlitar en flyttfirma gäller generellt deras ansvarsförsäkring under flytten. Genomför du istället flytten själv gäller din hemförsäkring. Utöver flyttfirmans ansvarsförsäkring kan det vara bra att se över om de har någon form av kvalitetssäkringssystem samt hur deras policy för skador i samband med flytten ser ut.

Lokal eller nationell flyttfirma

Medan en lokal flyttfirma ofta har bra koll på omgivningen och kan erbjuda effektiv service, kan det vara en bra idé att anlita en större flyttfirma för långflytt. Med det sagt kan en flyttfirma i en närliggande stad ibland ha bättre priserbjudanden än lokala flyttfirmor, speciellt om du bor i en storstad som Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Vad kan jag dra av vid en flytt?

Sedan 2016 har du rätt att göra rutavdrag med 50 % av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor i samband med flytt. Exakt hur mycket du kan dra av beror på hur mycket rut du har kvar att utnyttja, vilket är bra att se över innan du anlitar en flyttfirma. Rutavdraget gäller arbetskostnader vid flytten – inte förpackningsmaterial och liknande.

Kom ihåg! Även flyttstädning går att dra av!

Är fast pris eller pris per timme bäst vid en flytt?

Fast pris

Att anlita en flyttfirma till ett fast pris innebär en viss trygghet eftersom du är garderad mot eventuella problem som kan uppstå. Även fasta priser kan dock vara villkorade, så du bör alltid läsa det finstilta. Kraven för det fasta priset kan exempelvis vara att hissen i huset är tillräckligt stor för att rymma alla slags möbler, eller att det går att parkera intill bostaden.

Timtaxa

Pris per timme kan vara förmånligt om du exempelvis bor i en stor bostad men har lite möbler och saker. Det innebär att flytten förmodligen kommer gå snabbare än vad flyttfirman räknar med utifrån antalet kvadratmeter. Väljer du timtaxa är det extra viktigt att ta in referenser för att försäkra att det handlar om en seriös flyttfirma. Se också till att ni kommer överens om ett maxpris för flytten, trots att taxan är löpande.

Så kan du finansiera din flytt

Bostadsaffärer och bostadsbyten kommer ofta med stora utgifter. Ett privatlån är ett smidigt sätt att finansiera flytten – om det behövs. Hos oss kan du jämföra privatlån från över 40 banker och långivare samtidigt för att vara säker på att få den bästa möjliga räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Kom ihåg att använda rutavdraget, så behöver du inte låna lika mycket!

Vanliga frågor och svar – Flyttfirma

Hur mycket kostar en flyttfirma?
Priserna för en flyttfirma varierar utifrån faktorer som avstånd mellan bostäderna, hur mycket saker du har och hur svår flytten är. En grov estimering är att en flyttfirma kostar 90 kronor per kvadratmeter efter rutavdrag.
Hur lång tid i förväg ska man boka flyttfirma?
Se till att boka flyttfirma så fort du vet när du ska flytta. Ju längre du väntar, desto svårare blir det att hitta en tillgänglig flyttfirma som matchar dina behov till ett förmånligt pris
När är det billigast att flytta?
Det är generellt billigast att flytta mellan klockan 08 och 18 på vardagar. Under helger, kvällar och obekväm arbetstid höjs taxan normalt med minst 20 %. Eftersom många får tillträde till sina bostäder i månadsskiften, är det även dyrare att flytta då.
Får jag dra av pengar för flyttfirman?
Du kan numera få RUT-avdrag för flytthjälp. Detta inkluderar packning, lastning och flytt av bohag mellan bostäder men inte kostnader för exempelvis kartonger, magasinering och flyttbil. Du kan alltså dra av kostnaden för jobbet men inte för materialet.

Läs mer om bolån och bostadsköp

Alternative Banknotes Of The World

Ever considered what countries’ banknotes would look like if the person depicted on them was chosen by their popularity? Se all the pictures...
Hund med hörlurar

14 ekonomipoddar du inte vill missa

Det finns många ekonomipoddar med tips och nyheter om sparande eller aktiemarkanden – här tipsar vi om våra 14 favoriter bland ekonomipoddar...

Bästa banken för bolån

Att hitta bästa banken för bolån handlar mer om bara den lägsta räntan. Se vilka som är de populäraste bolånebankerna här – och jämför bolån...

Vad kostar det att byta tak?

Dags för ett takbyte? Vilka plattor du använder kommer att påverka priset – här ser du alla olika kostnader för att byta tak på huset.

Hur ska jag tänka pengasmart på semestern?

Semestern närmar sig med stormsteg för de flesta. För att inte spendera för mycket, få smarta tips från vår vardagsekonom.

Vad händer med min ränta?

De flesta har märkt att ens räntekostnader ökat tre till fyra gånger eller mer på ett år. Hur ska man tänka framåt kring sina räntor och rän...

Kan man slå ihop två lån?

Att slå ihop två – eller fler – lån kan hjälpa dig att sänka din ränta och få dig att spara pengar. Läs här om hur det går till att slå ihop...

Vad kostar det att anlita flyttfirma? Priser och tips

Kostnaden för en flyttfirma beror på många olika faktorer. Här går vi igenom priser för flyttfirma och vad du ska tänka på inför anlitandet.

Vad krävs för att få ett bolån? Här är alla krav för att få bolån

Dags för dig att ta ditt första bolån? Det finns ofta en rad krav som du måste uppfylla för att bli beviljad ett bolån. Läs om allt här!
Man som ringer och försöker förbättra sin kreditvärdighet

Renovera lägenhet – kostnader och tips

Dags för att helrenovera lägenheten? Här är pris och kostnader ihop med viktiga tips inför att du ska renovera din lägenhet.

Förbättra ditt låneläge när räntorna stiger

Många svenskar har aldrig upplevt så höga räntor som vi har nu. Upplever du att räntekostnaderna tar en allt större del av dina inkomster? S...

Odla på balkong – här är 7 saker du enkelt kan odla hemma

Att odla kryddor och grönsaker hemma är både roligt och ekonomiskt. Här listar vi 7 saker som du enkelt kan odla på din balkong!

Att köpa bostadsrätt – steg för steg-guide

Funderar du på att köpa bostadsrätt? Kul! Här är vår guide med viktiga tips med allt från bolån till budgivning och kontraktskrivning.

Kostnad för att bygga ut huset

Ska du bygga ut huset? Så här mycket får du räkna med att det kostar – och detta bör du tänka på inför tillbyggnad av huset.

Tankat bensin i dieselbil? Så ska du göra vid feltankning

Att råka tanka bensin i en dieselbil är lätt hänt. Det kan dock innebära stora skador på bilen – läs här vad du ska göra vid feltankning.

Radon i hus – tänk på detta innan du köper hus med radon

Vill du köpa ett hus med radon? Det kan innebära en del kostnader. Här är allt du behöver veta om radonhus och radonsanering.
Man som renoverar med hjälp av sin sparade buffert

Köpa tomt och bygga hus – så går det till

Ska du köpa tomt för att bygga hus? Här våra bästa tips för tomtköp och husbygge – allt från att hitta en bra tomt till hur du gör med bolån...

Checklista flytt – här är allt du bör tänka på inför flytten

Boka flyttfirma, adressändra, packa och flytta bolån. Det finns mycket att tänka på inför en flytt – här är vår checklista med allt du inte ...

5 procent i kontantinsats – förslag om startlån för bostäder

Går det att köpa en bostad med endast 5 procent i kontantinsats? Så här ser upplägget för startlån för bostäder ut – och då kan det bli verk...

Stor guide – här är Sveriges bästa loppisar 2023

Sambla har genomfört en sammanställning över var i landet man är bäst på att samla sina lån och krediter – se resultatet här!

Förstagångsköpare? Detta är viktigt att veta om bolånet

Hur gör man med bolån som förstagångsköpare av bostad? Finns det ett särskilt startlån för förstagångsköpare? Läs allt du behöver veta här!

Mest prisvärda hundraserna att äga

Vill du köpa hund? Innan kan det vara värt att veta vad en hund kommer att kosta dig under dess livstid. Här är de dyraste och mest prisvärd...

Värdera din bostad online och med app

Vill du veta hur mycket din bostad är värd? Att värdera sin bostad går att göra online – här berättar vi hur det går till.
Man som renoverar med hjälp av sin sparade buffert

Bygga altan – kostnad och tips

Att bygga altan eller trädäck är ett härligt sätt att göra livet i trädgården härligare. Men vad kostar det? Vilket material ska man ha? Läs...

Flyttstädning – priser och checklista

Hur mycket kostar en fltytstädning? Vad ingår? Se allt här. Vill du flyttstäda själv har vi också en checklista med allt som ska ingå!

Matbutikerna prissänker varor – hela listan från priskriget 2023

ICA, Coop, Lidl och Willys alla sagt att de sänker priserna på många matvaror sedan priserna tidigare ökat kraftigt. Här är varorna som bliv...

Så klarar du av lågkonjunkturen

Vill du vara bättre rustad inför tuffare tider? Lågkonjunkturen är här och tuffare ekonomiska tider väntas. Här är bästa tipsen för att klar...

Inflation: Vad betyder det för mig?

Den senaste tiden pratar alla ekonomi och ett ord som vi hör särskilt ofta är inflation. Vad betyder det egentligen och vad betyder det för ...

Spara till kontantinsats

Att lyckas spara ihop till en kontantinsats är det första steget inför ditt bostadsköp. Du behöver ha sparat 15 % av bostadens värde – så hä...

The Most Expensive Dog Breeds of All Time

Do you want to get a dog, but you're not sure you can afford it? Here is the complete list of the 20 most expensive – and most afforable – d...

Köpekontrakt för bostadsrätt

Ska du köpa eller sälja en bostadsrätt? Det finns mycket att tänka på vad gäller köpekontrakt och överlåtelseavtal – här går vi igenom allt ...

Boendekostnad – här är allt som räknas in

Boendekostnad är alla de kostnader som uppstår i samband med att du hyr eller äger en bostad. Till exempel hyra, ränta och avgifter. Läs mer...

Gå på grannens visning – vad gäller?

Det är lätt att bli nyfiken och vilja gå på visning hos grannen. Det är ett vanligt fenomen, men vad gäller egentligen? Här går vi igenom hu...

Sälja hus och bostadsrätt privat – köpekontrakt

Funderar du på att sälja din bostad privat? Det kan ibland vara billigare. Läs vad som gäller när du säljer hus privat – och hur gör med köp...

Checklista inför tillträde

Inför tillträdet till nya huset eller lägenheten finns det mycket att tänka på. Här är en checklista på 12 saker du ska hinna med innan till...
Par i bil på väg till visning av lägenhet

Gå på visning – en checklista

Att gå på visning är spännande – men vad ska man tänka på och leta efter? Allt det och mycket anant har vi samlat ihop här. Samt en checklis...

Lån till jordbruksfastighet

Är du intresserad av ett lån för jordbruksfastigheter? Här är allt du behöver veta om denna typ lån, inklusive vad som räknas som en jordbru...

Tillträde för hus

Vad betyder tillträde och vad ska man tänka på som säljare och köpare? Allt det och mycket annat går vi igenom här - allt för att du ska var...

Bygga utekök – en guide

Vill du bygga ett utekök? Här är vår steg för steg-guide – inklusive viktiga tips för hur du kan bygga utekök billigare eller med lastpallar...

Byta fönster – kostnader och vad du bör tänka på

Fönsterbyte kan kosta olika beroende på vilken typ av fönster du vill byta till och hur mycket du kan göra själv. Läs mer om kostnaderna här...

Måla om huset – så mycket kostar det

Är det dags att måla om huset? Här går vi igenom kostnader och andra viktiga saker att tänka på inför en ommålning av husfasaden.
mamma och dotter försöjer elen i hemmet med solceller

5 Tips för en bättre vardagsekonomi

Har du också märkt att matpriserna stiger och elen blivit dyrare? Här är 5 knep på hur du kan spara pengar i vardagen och få en bättre ekono...

Undersökning visar – här är man bäst på att se över sin ekonomi

Sambla har genomfört en sammanställning över var i landet man är bäst på att samla sina lån och krediter – se resultatet här!

Bergvärme – så mycket kostar installation och drift

Funderar du på att installera bergvärme? Här kan du läsa om kostnad för både installation och drift – och räkna på hur mycket du kan spara.

Vad kostar dränering? Allt du behöver veta

Dränering kan vara en tråkig utgift – men det är ofta en bra investering för ditt hus. Här kan du läsa hur du kan räkna på kostnad för dräne...

Bästa länderna att arbeta i 2023

Drömmer du också om att flytta till ett annat land? Vi på Sambla har sammanställt vilka länder i världen som är bäst att flytta till för att...

Rutavdrag – så fungerar det

Rutavdrag är en skattereduktion du kan få för hushållstjänster som städning, tvätt och trädgårdsarbeten. Läs allt om rutavdraget här.

The best countries to work in the world in 2023

We’ve all thought about moving somewhere new. Here is Samblas study on the best countries to work in the world in 2023.

Renovera kök – hur mycket kostar det?

Går du i tankar på att renovera köket, och vill räkna på vad det kostar? Här kan du läsa allt om kostnader som tillkommer vid en köksrenover...

Det här lånade svenskarna till 2022

Vi på Sambla har sammanställt de vanligaste anledningarna till att folk sökte lån genom oss under 2022 – se resultatet här!

Rotavdrag – så fungerar det

Vad är rotavdrag? Hur fungerar det? Här kan du lära dig allt om rotavdraget och hur du räknar ut det med rätt procent och summor för 2023.

Prisskillnader mellan matvarukedjorna – här finns billigaste julmaten

Vart finns den billigaste julmaten? Vi har undersökt priserna hos fem matvarukedjor runt om i Sverige för att hitta det billigaste julbordet...

Det söker svenskarna efter på rean

Resväskor, Airpods eller Moccamasters. Listan görs lång när vi har tittat på vad svenskarna söker efter allra mest under rean.
Kvinna sitter med sin dator på sitt hemmakontor

8 tips på hur du skapar ett effektivt och bra hemmakontor

Om du jobbar hemifrån på heltid är det viktigt att skapa en bra arbetsplats och hålla sina rutiner. Här är våra 8 bästa tips för hemmakontor...

När är elen billigast?

Priset på el varierar kraftigt varje dag och många vill optimera sin förbrukning – men när är elen billigast? Och när är den dyrast? Läs här...

Bostadspriser

Dags att köpa bostad? Läs om vad som påverkar bostadspriserna, hur prisutvecklingen sett ut 2023 och hur prognosen framåt är.

Negativt elpris

Negativt elpris innebär att elen blir så billig att producenterna betalar dig för att använda el. Men varför händer det – och när? Läs allt ...
bil finansierad med billån

Bilfinansiering

Bilfinansiering med en månadskostnad som du klarar av. Vi hjälper dig att finansiera ditt bilköp och guidar dig till bra villkor.
Familj som nyss hämtat upp sin begagnade bil

Köpa begagnad bil tips

Ska du köpa en begagnad bil finns det stora möjligheter att göra en bra affär – om du vet vad du ska tänka på. Här är expertens viktigaste r...
nyrenoverat badrum

Pris för att renovera badrummet – vad kostar det?

Att renovera badrummet är ofta en bra investering – men hur mycket kostar det? Här är de bästa tipsen för att få ett bra och billigt badrum.
Mamma och barn leker med en lampa

Spara el

Hur kan man spara på el och således hålla nera elkostnaderna? Vi ger dig här våra 25 bästa tips för att spara på el 2023.
Familj som fikar

Anställningsformer och dess påverkan på din kreditvärdighet

En vanlig missuppfattning är att du måste ha en fast anställning för att få ett lån. Det stämmer inte! Men din anställningsform påverkar – l...
Man som renoverar med hjälp av sin sparade buffert

Därför är det viktigt att ha en buffert

I tider av ekonomisk osäkerhet är det viktigt att ha en buffert. En buffert gör dig bättre förberedd och trygg – läs våra bästa tips här.
Kvinna läser ekonomiböcker på mobilen

Ekonomiböcker du måste läsa

Vill du lära dig mer om privatekonomi? Här är våra bästa tips på ekonomiböcker – som är väldigt användbara för din vardag.
Man som ringer och försöker förbättra sin kreditvärdighet

Tips på hur du förbättrar din kreditvärdighet

Kreditvärdighet är ett mått på din förmåga att betala tillbaka pengar vid ett lån. Bättre kreditvärdighet ger lägre ränta – så här tar du di...

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

img
img
img
img
img
img
Visa fler