0770 22 01 80

Flyttstädning – priser och checklista

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Tryggt och säkert
Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på {totalAmount} kr med {repaymentTimeYears} års löptid, nominell ränta {interestRate} % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan {apr} %. Totalt belopp att betala: {totalCost} kr. Månadskostnad: {monthlyCost} kr fördelat på {numPayments} betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Sambla arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

Kostnad för flyttstädning
Så blir det billigare
Så flyttstädar du själv
Kostnad för flyttstädning
Så blir det billigare
Så flyttstädar du själv

När du säljer en bostad är det väldigt viktigt att flyttstäda innan köparens tillträdesdag. Här går vi igenom vad flyttstädning innebär, vad det kostar och vad du behöver för att städa på egen hand.

Ska du flyttstäda själv? Hoppa direkt till vår checklista!

Vad är flyttstädning?

Flyttstädning är den sista stora städningen som utförs innan en flytt – och en tjänst som erbjuds av de flesta städföretag. Det handlar alltså inte om en vanlig städning, utan om en rengöring och desinficering av bostaden. Många väljer att hyra en städfirma, men det går även att flyttstäda själv.

Se också vår kompletta checklista inför flytt!

Vad kostar flyttstädning?

Flyttstädning är vanligtvis en mycket prisvärd tjänst för den som vill slippa städa själv. Det finns extremt många städföretag att välja bland. Vissa erbjuder städning till fast pris, andra per timme.

För en enrummare kan priset för en flyttstädning bli omkring 1 000 kronor, medan en standardvilla på 150 kvadratmeter kostar omkring 5 000 kronor att städa efter rutavdrag.

Vad avgör hur mycket flyttstädningen kostar?

Det som avgör vad din flyttstädning kostar är framför allt storleken på bostaden, antal rum och badrum samt hur smutsig den är. Mer städning innebär helt enkelt fler arbetstimmar. Dessutom kan tilläggstjänster som fönsterputsning, städning av vitvaror och rengöring av balkong eller altan öka priset.

Liknande priser landet runt

Till skillnad från andra tjänster inom flytt där priserna kan variera kraftigt mellan större och mindre städer, är priserna för flyttstädning ungefär desamma oberoende av var du bor. Det går i princip alltid att hitta ett städföretag som erbjuder väldigt förmånliga priser, men då handlar det oftast om firmor som ännu inte hunnit etablera sig på marknaden.

Om du vill vara på den säkra sidan ska du alltid anlita en erfaren städfirma med gott om kundrekommendationer och referenser. Många ger prisexempel på omkring 2 000 kronor för en bostad på 70 kvadratmeter.

Läs också: Checklista inför tillträde

Jämför alltid erbjudanden för att hitta rätt städföretag

När du ska välja städfirma för flyttstädning är det bra att tänka på vad som ingår i priset och vad som är tilläggstjänster. Om ett pris verkar för bra för att vara sant, kanske viktiga inslag som tvätt av tak och väggar måste köpas till.

Du kan med fördel välja en firma som erbjuder garanti. Det betyder att de kommer tillbaka och städar igen om du inte skulle bli nöjd med resultatet.

Använd en jämförelsetjänst för att ta in offerter och få en direkt estimering av det skulle kosta att flyttstäda just din bostad.

Rutavdrag för flyttstädning

Många väljer att använda rutavdraget för hushållsnära tjänster vid flyttstädning. Skattereduktionen är hela 50 % av arbetskostnaden, medan du endast får göra 30 % avdrag på arbetskostnaden för rottjänster. Exakt hur stort rutavdrag du har att nyttja beror på hur mycket du betalat i skatt. Maxtaket för rutavdrag per person i ett hushåll är 75 000 kronor per år.

Varför är det viktigt att flyttstäda?

Flyttstädning är inget formellt krav när du säljer en bostad, utan brukar nämnas som en rekommendation i avtalet. Men om du inte flyttstädar, eller om städningen inte är tillräckligt bra utförd, är det vanligt att köparen kräver dig på pengar.

Om du inte flyttstädar en hyresrätt ordentligt är det vanligt att hyresvärden behåller depositionen för att täcka kostnaderna för en städfirma.

Sammanfattningsvis är en flyttstädning en investering för att undvika problem vid flytten.

Läs också: Sälja bostad privat

Måste jag spackla igen hål inför en flyttstädning?

Om du bor i hus eller bostadsrätt säljs bostaden i befintligt skick. Om du skulle ha gjort förändringar efter besiktningen eller det att avtalet skrivits under, måste du åtgärda detta innan du flyttar ut för att inte riskera att bli betalningsskyldig.

Om du bor i hyresrätt är det standard att spackla igen hål och liknande som du gjort under tiden du bodde där. Hör alltid med din hyresvärd vad som gäller innan du flyttar ut!

Flyttstädning inför en försäljning

Det är även en god idé att anlita en firma för flyttstädning – trots att dina saker står kvar i bostaden – inför en försäljning eller uthyrning. Ett välstädat och rent hem ger ett betydligt bättre intryck hos spekulanterna än en bostad med tio år gammal ingrodd smuts i väggarna. Det kan alltså vara en mycket god investering för att driva upp försäljningspriset. Dessutom kommer den riktiga flyttstädningen när du väl sålt att gå mycket snabbare eftersom mycket redan är åtgärdat på förhand!

Läs också: Pris för att anlita flyttfirma

Vad ingår i en flyttstädning?

De som köper en flyttstädning för första gången blir nog förvånade över hur många städmoment som faktiskt ingår och hur grundligt arbetet är. Här är en lista på 8 av de vanligaste städmomenten:

1. Avdamning av bostaden

Samtliga ytor, inklusive väggar, golv och tak, torkas av med en fuktig trasa för att avlägsna smuts och damm.

2. Rengöring av kök

Alla köksytor som diskbänk, mikrovågsugn, kylskåp, skåp och spis rengörs från grunden. Dessutom rengörs ventilationshål, köksfläktar och liknande där mycket smuts och fett samlas.

3. Rengöring av badrum

Badkar, duschkabin, speglar, badrumsskåp och väggar rengörs grundligt. Många gånger ingår även rengöring av kalk och borttagning av mögel.

4. Rengöring av fönster

Såväl fönster som fönsterkarmar rengörs in- och utvändigt.

5. Rengöring av golv

Golven rengörs med antingen dammsugare och mopp eller en fuktig trasa.

6. Rengöring av skåp och garderober

Alla förvaringsutrymmen rengörs både in- och utvändigt.

7. Rengöring av vitvaror

Många gånger ingår även rengöring av exempelvis tvättmaskin och tumlare. Om inte kan dessa tjänster köpas till.

8. Rengöring av balkong

Vanligtvis ingår endast städning inne i själva bostaden, men många väljer också att köpa till rengöring av altan eller balkong.

Det behöver du förbereda vid en flyttstädning

För att underlätta arbetet och säkerställa en grundlig städning kan du göra vissa förberedelser. Ibland är dessa saker också ett krav från städfirmans sida. Här är några exempel på vad du bör göra inför din flyttstädning:

1. Tömma bostaden

För att optimera flyttstädningen bör din bostad vara helt tom från personliga tillhörigheter och möbler. Det allra vanligaste är att boka flyttstädning till dagen innan eller på tillträdesdagen och då är det ett absolut måste att du redan flyttat ut. Om du låter saker vara kvar efter tillträdet har köparen rätt att kräva dig på pengar för bortforsling.

2. Frosta av frysen

Förvaringsskåp samt kyl och frys måste också tömmas för att städfirman ska kunna göra sitt jobb. En god idé är att frosta av frysen innan flyttstädningen, eftersom det tar flera timmar för isen att smälta.

3. Se till att elen är på

Städfirman brukar vanligtvis ta med egna städprodukter, vilket ingår i priset för flyttstädningen, men däremot måste du se till att de har tillgång till vatten och el. Det är alltså viktigt att du inte avslutar ditt elabonnemang förrän städningen är utförd.

4. Lämna instruktioner

Du känner din bostad bäst. Om du har specifika önskemål eller instruktioner för städningen bör du lämna dessa i förväg.

Läs också: Boendekostnad

Flyttstäda själv – det ska du tänka på

Även om professionell flyttstädning är en relativt liten utgift i flyttsammanhang, blir det så klart ännu billigare om du gör det själv. Detta förutsätter dock att du genomför alla nödvändiga moment noggrant så att köparen inte kräver ersättning för kompletterande städning.

Flyttstädning checklista:

Samtliga rum

 •   Dammsug samtliga golv och mattor. Skura även golven.
 •   Tvätta väggar och tak
 •   Torka av dörrar, lister, radiatorer och fönsterbrädor
 •   Rengör och putsa fönster på både in- och utsidan
 •   Rengör samtliga skåp och garderober – kom ihåg att damma av ovanpå!
 •   Skrubba bort alla märken från väggar, tak och golv i den mån det går
 •   Rengör strömbrytare och eluttag
 •   Rengör trappor och putsa dörrhandtag

Kök

 •   Rengör spisplattor och ugn in- och utvändigt
 •   Rengör filter och spisfläkt
 •   Rengör kyl och frys in- och utvändigt
 •   Torka av och putsa alla köksytor
 •   Rensa och rengör diskmaskinen

Badrum

 •   Rengör toalett, handfat, badkar och duschkabin
 •   Avlägsna kalk och mögel från fogar, väggar, golv och tak
 •   Torka av och putsa speglar

Sovrum

 •   Förutom att dammsuga och svabba bör du rengöra eventuella kvarstående garderober

Har du möblerna kvar och ska flyttstäda inför en uthyrning? Tänk då på att tvätta alla sängkläder, täcken och kuddar samt att rengöra alla utrymmen i den mån det är möjligt.

Nödvändiga redskap

När du ska utföra flyttstädning på egen hand gäller det att ha rätt utrustning och städmedel. Du behöver följande:

 • En rejäl och kraftfull dammsugare
 • Allrengöringsmedel för diverse ytor
 • Mopp och hink till golven
 • Trasa och svamp till ytor som hyllor, speglar och diskbänkar
 • Starkt skurmedel för extra smutsiga ytor och för ingrodda fläckar
 • Hushållspapper eller diskduk för rengöring av toalett
 • Skyddshandskar mot smuts och rengöringsmedel
 • Stege för att kunna nå upp till tak och garderober
 • Sopsäckar

Kom ihåg att du även kan behöva andra verktyg beroende på hur din bostad ser ut!

Lån till flytten?

Har du stora utgifter inför flytten? Allra bäst är det om du kan använda dina sparpengar, men behöver du låna kan vi hjälpa dig få lägsta möjliga ränta. Via oss kan du jämföra privatlån från över 40 banker och långivare med en och samma ansökan. Det gör att du alltid kan hitta ett bra erbjudande utifrån dina individuella ekonomiska förutsättningar.

Behöver du hjälp med nytt bolån till din nya bostad kan vi också hjälpa dig att jämföra boånebanker för att hitta det bästa för just dig. Fyll i formuläret högst på sidan så hör vi av oss.

Vanliga frågor och svar – Flyttstädning

Vad kostar flyttstädning?
Grovt uppskattat kostar en normalstor lägenhet på 70 kvadratmeter omkring 2 000 kronor att flyttstäda efter rutavdrag. Du kan dock hitta billigare städfirmor än så på marknaden. Se bara till att alla nödvändiga städmoment ingår!
Är det stor skillnad på vanlig städning och flyttstädning?
Ja, det är stor skillnad. En väl genomförd flyttstädning kan liknas vid en sanering av bostaden – vilket är precis vad den som flyttar in önskar.
Vad händer om en bostadsrätt inte flyttstädas?
Köparen av din bostadsrätt har rätt till en noggrant städad bostad vid tillträdet. Om städningen är undermålig är det praxis att säljaren åtgärdar problemet. Det behöver dock inte betyda att en städfirma anlitas för att göra jobbet.
Är det svårt att flyttstäda själv?
Om du inte är van att städa och rengöra din bostad extremt noggrant rekommenderas det ofta att du anlitar en städfirma. Är städningen bristfällig brukar det ändå sluta med att du som säljare måste betala för flyttstädning.

Mer om bolån och bostadsköp

Alternative Banknotes Of The World

Ever considered what countries’ banknotes would look like if the person depicted on them was chosen by their popularity? Se all the pictures...
Hund med hörlurar

14 ekonomipoddar du inte vill missa

Det finns många ekonomipoddar med tips och nyheter om sparande eller aktiemarkanden – här tipsar vi om våra 14 favoriter bland ekonomipoddar...

Bästa banken för bolån

Att hitta bästa banken för bolån handlar mer om bara den lägsta räntan. Se vilka som är de populäraste bolånebankerna här – och jämför bolån...

Vad kostar det att byta tak?

Dags för ett takbyte? Vilka plattor du använder kommer att påverka priset – här ser du alla olika kostnader för att byta tak på huset.

Hur ska jag tänka pengasmart på semestern?

Semestern närmar sig med stormsteg för de flesta. För att inte spendera för mycket, få smarta tips från vår vardagsekonom.

Vad händer med min ränta?

De flesta har märkt att ens räntekostnader ökat tre till fyra gånger eller mer på ett år. Hur ska man tänka framåt kring sina räntor och rän...

Kan man slå ihop två lån?

Att slå ihop två – eller fler – lån kan hjälpa dig att sänka din ränta och få dig att spara pengar. Läs här om hur det går till att slå ihop...

Vad kostar det att anlita flyttfirma? Priser och tips

Kostnaden för en flyttfirma beror på många olika faktorer. Här går vi igenom priser för flyttfirma och vad du ska tänka på inför anlitandet.

Vad krävs för att få ett bolån? Här är alla krav för att få bolån

Dags för dig att ta ditt första bolån? Det finns ofta en rad krav som du måste uppfylla för att bli beviljad ett bolån. Läs om allt här!
Man som ringer och försöker förbättra sin kreditvärdighet

Renovera lägenhet – kostnader och tips

Dags för att helrenovera lägenheten? Här är pris och kostnader ihop med viktiga tips inför att du ska renovera din lägenhet.

Förbättra ditt låneläge när räntorna stiger

Många svenskar har aldrig upplevt så höga räntor som vi har nu. Upplever du att räntekostnaderna tar en allt större del av dina inkomster? S...

Odla på balkong – här är 7 saker du enkelt kan odla hemma

Att odla kryddor och grönsaker hemma är både roligt och ekonomiskt. Här listar vi 7 saker som du enkelt kan odla på din balkong!

Att köpa bostadsrätt – steg för steg-guide

Funderar du på att köpa bostadsrätt? Kul! Här är vår guide med viktiga tips med allt från bolån till budgivning och kontraktskrivning.

Kostnad för att bygga ut huset

Ska du bygga ut huset? Så här mycket får du räkna med att det kostar – och detta bör du tänka på inför tillbyggnad av huset.

Tankat bensin i dieselbil? Så ska du göra vid feltankning

Att råka tanka bensin i en dieselbil är lätt hänt. Det kan dock innebära stora skador på bilen – läs här vad du ska göra vid feltankning.

Radon i hus – tänk på detta innan du köper hus med radon

Vill du köpa ett hus med radon? Det kan innebära en del kostnader. Här är allt du behöver veta om radonhus och radonsanering.
Man som renoverar med hjälp av sin sparade buffert

Köpa tomt och bygga hus – så går det till

Ska du köpa tomt för att bygga hus? Här våra bästa tips för tomtköp och husbygge – allt från att hitta en bra tomt till hur du gör med bolån...

Checklista flytt – här är allt du bör tänka på inför flytten

Boka flyttfirma, adressändra, packa och flytta bolån. Det finns mycket att tänka på inför en flytt – här är vår checklista med allt du inte ...

5 procent i kontantinsats – förslag om startlån för bostäder

Går det att köpa en bostad med endast 5 procent i kontantinsats? Så här ser upplägget för startlån för bostäder ut – och då kan det bli verk...

Stor guide – här är Sveriges bästa loppisar 2023

Sambla har genomfört en sammanställning över var i landet man är bäst på att samla sina lån och krediter – se resultatet här!

Förstagångsköpare? Detta är viktigt att veta om bolånet

Hur gör man med bolån som förstagångsköpare av bostad? Finns det ett särskilt startlån för förstagångsköpare? Läs allt du behöver veta här!

Mest prisvärda hundraserna att äga

Vill du köpa hund? Innan kan det vara värt att veta vad en hund kommer att kosta dig under dess livstid. Här är de dyraste och mest prisvärd...

Värdera din bostad online och med app

Vill du veta hur mycket din bostad är värd? Att värdera sin bostad går att göra online – här berättar vi hur det går till.
Man som renoverar med hjälp av sin sparade buffert

Bygga altan – kostnad och tips

Att bygga altan eller trädäck är ett härligt sätt att göra livet i trädgården härligare. Men vad kostar det? Vilket material ska man ha? Läs...

Flyttstädning – priser och checklista

Hur mycket kostar en fltytstädning? Vad ingår? Se allt här. Vill du flyttstäda själv har vi också en checklista med allt som ska ingå!

Matbutikerna prissänker varor – hela listan från priskriget 2023

ICA, Coop, Lidl och Willys alla sagt att de sänker priserna på många matvaror sedan priserna tidigare ökat kraftigt. Här är varorna som bliv...

Så klarar du av lågkonjunkturen

Vill du vara bättre rustad inför tuffare tider? Lågkonjunkturen är här och tuffare ekonomiska tider väntas. Här är bästa tipsen för att klar...

Inflation: Vad betyder det för mig?

Den senaste tiden pratar alla ekonomi och ett ord som vi hör särskilt ofta är inflation. Vad betyder det egentligen och vad betyder det för ...

Spara till kontantinsats

Att lyckas spara ihop till en kontantinsats är det första steget inför ditt bostadsköp. Du behöver ha sparat 15 % av bostadens värde – så hä...

The Most Expensive Dog Breeds of All Time

Do you want to get a dog, but you're not sure you can afford it? Here is the complete list of the 20 most expensive – and most afforable – d...

Köpekontrakt för bostadsrätt

Ska du köpa eller sälja en bostadsrätt? Det finns mycket att tänka på vad gäller köpekontrakt och överlåtelseavtal – här går vi igenom allt ...

Boendekostnad – här är allt som räknas in

Boendekostnad är alla de kostnader som uppstår i samband med att du hyr eller äger en bostad. Till exempel hyra, ränta och avgifter. Läs mer...

Gå på grannens visning – vad gäller?

Det är lätt att bli nyfiken och vilja gå på visning hos grannen. Det är ett vanligt fenomen, men vad gäller egentligen? Här går vi igenom hu...

Sälja hus och bostadsrätt privat – köpekontrakt

Funderar du på att sälja din bostad privat? Det kan ibland vara billigare. Läs vad som gäller när du säljer hus privat – och hur gör med köp...

Checklista inför tillträde

Inför tillträdet till nya huset eller lägenheten finns det mycket att tänka på. Här är en checklista på 12 saker du ska hinna med innan till...
Par i bil på väg till visning av lägenhet

Gå på visning – en checklista

Att gå på visning är spännande – men vad ska man tänka på och leta efter? Allt det och mycket anant har vi samlat ihop här. Samt en checklis...

Lån till jordbruksfastighet

Är du intresserad av ett lån för jordbruksfastigheter? Här är allt du behöver veta om denna typ lån, inklusive vad som räknas som en jordbru...

Tillträde för hus

Vad betyder tillträde och vad ska man tänka på som säljare och köpare? Allt det och mycket annat går vi igenom här - allt för att du ska var...

Bygga utekök – en guide

Vill du bygga ett utekök? Här är vår steg för steg-guide – inklusive viktiga tips för hur du kan bygga utekök billigare eller med lastpallar...

Byta fönster – kostnader och vad du bör tänka på

Fönsterbyte kan kosta olika beroende på vilken typ av fönster du vill byta till och hur mycket du kan göra själv. Läs mer om kostnaderna här...

Måla om huset – så mycket kostar det

Är det dags att måla om huset? Här går vi igenom kostnader och andra viktiga saker att tänka på inför en ommålning av husfasaden.
mamma och dotter försöjer elen i hemmet med solceller

5 Tips för en bättre vardagsekonomi

Har du också märkt att matpriserna stiger och elen blivit dyrare? Här är 5 knep på hur du kan spara pengar i vardagen och få en bättre ekono...

Undersökning visar – här är man bäst på att se över sin ekonomi

Sambla har genomfört en sammanställning över var i landet man är bäst på att samla sina lån och krediter – se resultatet här!

Bergvärme – så mycket kostar installation och drift

Funderar du på att installera bergvärme? Här kan du läsa om kostnad för både installation och drift – och räkna på hur mycket du kan spara.

Vad kostar dränering? Allt du behöver veta

Dränering kan vara en tråkig utgift – men det är ofta en bra investering för ditt hus. Här kan du läsa hur du kan räkna på kostnad för dräne...

Bästa länderna att arbeta i 2023

Drömmer du också om att flytta till ett annat land? Vi på Sambla har sammanställt vilka länder i världen som är bäst att flytta till för att...

Rutavdrag – så fungerar det

Rutavdrag är en skattereduktion du kan få för hushållstjänster som städning, tvätt och trädgårdsarbeten. Läs allt om rutavdraget här.

The best countries to work in the world in 2023

We’ve all thought about moving somewhere new. Here is Samblas study on the best countries to work in the world in 2023.

Renovera kök – hur mycket kostar det?

Går du i tankar på att renovera köket, och vill räkna på vad det kostar? Här kan du läsa allt om kostnader som tillkommer vid en köksrenover...

Det här lånade svenskarna till 2022

Vi på Sambla har sammanställt de vanligaste anledningarna till att folk sökte lån genom oss under 2022 – se resultatet här!

Rotavdrag – så fungerar det

Vad är rotavdrag? Hur fungerar det? Här kan du lära dig allt om rotavdraget och hur du räknar ut det med rätt procent och summor för 2023.

Prisskillnader mellan matvarukedjorna – här finns billigaste julmaten

Vart finns den billigaste julmaten? Vi har undersökt priserna hos fem matvarukedjor runt om i Sverige för att hitta det billigaste julbordet...

Det söker svenskarna efter på rean

Resväskor, Airpods eller Moccamasters. Listan görs lång när vi har tittat på vad svenskarna söker efter allra mest under rean.
Kvinna sitter med sin dator på sitt hemmakontor

8 tips på hur du skapar ett effektivt och bra hemmakontor

Om du jobbar hemifrån på heltid är det viktigt att skapa en bra arbetsplats och hålla sina rutiner. Här är våra 8 bästa tips för hemmakontor...

När är elen billigast?

Priset på el varierar kraftigt varje dag och många vill optimera sin förbrukning – men när är elen billigast? Och när är den dyrast? Läs här...

Bostadspriser

Dags att köpa bostad? Läs om vad som påverkar bostadspriserna, hur prisutvecklingen sett ut 2023 och hur prognosen framåt är.

Negativt elpris

Negativt elpris innebär att elen blir så billig att producenterna betalar dig för att använda el. Men varför händer det – och när? Läs allt ...
bil finansierad med billån

Bilfinansiering

Bilfinansiering med en månadskostnad som du klarar av. Vi hjälper dig att finansiera ditt bilköp och guidar dig till bra villkor.
Familj som nyss hämtat upp sin begagnade bil

Köpa begagnad bil tips

Ska du köpa en begagnad bil finns det stora möjligheter att göra en bra affär – om du vet vad du ska tänka på. Här är expertens viktigaste r...
nyrenoverat badrum

Pris för att renovera badrummet – vad kostar det?

Att renovera badrummet är ofta en bra investering – men hur mycket kostar det? Här är de bästa tipsen för att få ett bra och billigt badrum.
Mamma och barn leker med en lampa

Spara el

Hur kan man spara på el och således hålla nera elkostnaderna? Vi ger dig här våra 25 bästa tips för att spara på el 2023.
Familj som fikar

Anställningsformer och dess påverkan på din kreditvärdighet

En vanlig missuppfattning är att du måste ha en fast anställning för att få ett lån. Det stämmer inte! Men din anställningsform påverkar – l...
Man som renoverar med hjälp av sin sparade buffert

Därför är det viktigt att ha en buffert

I tider av ekonomisk osäkerhet är det viktigt att ha en buffert. En buffert gör dig bättre förberedd och trygg – läs våra bästa tips här.
Kvinna läser ekonomiböcker på mobilen

Ekonomiböcker du måste läsa

Vill du lära dig mer om privatekonomi? Här är våra bästa tips på ekonomiböcker – som är väldigt användbara för din vardag.
Man som ringer och försöker förbättra sin kreditvärdighet

Tips på hur du förbättrar din kreditvärdighet

Kreditvärdighet är ett mått på din förmåga att betala tillbaka pengar vid ett lån. Bättre kreditvärdighet ger lägre ränta – så här tar du di...

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

img
img
img
img
img
img
Visa fler