0770 22 01 80

Tips på hur du kan spara till kontantinsatsen

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Tryggt och säkert
Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på {totalAmount} kr med {repaymentTimeYears} års löptid, nominell ränta {interestRate} % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan {apr} %. Totalt belopp att betala: {totalCost} kr. Månadskostnad: {monthlyCost} kr fördelat på {numPayments} betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Sambla arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

Så mycket behöver du spara
Bästa tipsen för att lyckas
Så lång tid tar det att spara till kontantinsatsen
Så mycket behöver du spara
Bästa tipsen för att lyckas
Så lång tid tar det att spara till kontantinsatsen

Det finns en hel del att tänka på vid ett bostadsköp, däribland betalandet av kontantinsatsen. Att spara pengar till en kontantinsats kan förvisso kännas som en utmaning, men med lite kreativitet och disciplin kan du spara pengar på ett sätt som passar både din livsstil och dina intressen. Här har vi samlat all information du behöver om kontantinsatsen samt ger våra bästa tips på hur du kan spara till den. 

Vad är en kontantinsats?

En kontantinsats är en summa pengar som du betalar vid köp av hus eller bostadsrätt. När du tar ett bolån, får du nämligen bara låna upp till 85% av bostadens värde. Resterande 15% ska på ett eller annat sätt finansieras med dina egna pengar – alltså en kontantinsats.

Kontantinsatsen är minst 15% av köpeskillingen.

Hur får man pengar till en kontantinsats?

Vanligast är att kontantinsatsen kommer från sparade pengar eller genom en vinst från en tidigare bostadsförsäljning. I andra fall kommer det från ett arv, ett lån eller som en gåva från väldigt generösa släktingar.

Läs också: Förslag om 5 procent i kontantinsats

9 tips på hur du kan spara till en kontantinsats

Många väljer att spara ihop pengar till en kontantinsats – en uppgift som stundtals kan kännas utmanande. Det finns dock några saker du kan göra för att sparandet ska bli mer effektivt. Här är våra 9 bästa tips:

1. Räkna på det

Först och främst bör du räkna ut hur stor kontantinsats du behöver till det boende du vill köpa. Detta kan du räkna ut genom att använda dig av vårt räkneexempel nedan. Vill du undvika allt typ av matematik finns det flera räknekalkyler på nätet som kan hjälpa dig att räkna ut exakt summa.

2. Gör en budget

När du har räknat ut vad du behöver komma upp i är det dags att göra en budget. Försök att identifiera alla dina utgifter och se till att du har tillräckligt med inkomster för att täcka dem. Genom att göra detta kan du identifiera de områden där du har möjlighet att minska dina utgifter och på så sätt spara pengar.

3. Sätt upp sparmål

Skriv ner hur mycket du vill spara i månaden och gör en automatisk överföring till ditt sparande varje månad. Utöver att ha ett tydligt mål att sträva efter, kan ett sparmål och en tydlig vision göra det enklare att undvika impulsköp och onödiga utgifter.

Nu borde du veta hur lång tid det tar för dig att spara ihop till din kontantinsats. Ska du spara 100 000 kronor och lägger undan 10 000 kronor varje månad kommer det ta 10 månader.

4. Spara regelbundet och direkt

Försök att spara pengar varje månad, oavsett hur liten summan är. Ett tips är att föra över pengarna till sparkontot direkt när lönen kommit. På så sätt minimerar du risken för att pengarna används till annat.

5. Öka ditt månadssparande

Öka ditt månadssparande genom att fundera på vilka onödiga utgifter du har.

  • Har du tv-abonnemang eller streamingtjänster som du egentligen inte behöver?
  • Kan du ta med matlåda till jobbet istället för att äta ute?
  • Kan du ta bussen eller cykla till jobbet istället för att ta bilen?
  • Kan du spara pengar på månadens matkostnader?
  • Kan du ta med kaffetermos istället för att köpa take-away kaffe?

Läs fler tips på hur du kan spara pengar i vardagen här.

6. Kolla prenumerationerna

Hur mycket betalar du egentligen för mobilabonnemanget, elen och bredbandet? Gå igenom alla dina olika prenumerationer och abonnemang och kontakta företagen för att se om du har möjlighet att få ett bättre och billigare erbjudande.

7. Olika sparformer

Om du har bestämt dig för ett automatiskt månadssparande måste du också fundera på vart du vill spara pengarna. Ska du ha dem på ett bankkonto eller ska du köpa fonder eller aktier?

Om du ska spara under en kortare period på cirka 1 till 2 år, vill du ha mindre risker i ditt sparande. Då kan det vara klokt att ha ett sparkonto med insättningsgaranti. Nackdelen med bankkonton är att räntan ofta är relativt låg. Ska du spara under en längre tid – cirka 3 år och uppåt – kan fonder och aktier vara ett stabilare alternativ. Då har du nämligen möjlighet till högre avkastning.

8. Spara inte för mycket

Det kanske låter konstigt, men det är viktigt att du inte blir alltför optimistisk i ditt sparande och lägger undan mycket mer än vad din inkomst tillåter. När du inte längre har råd med några andra nöjen, är risken stor att du tröttnar på sparandet och avbryter det innan du når ditt sparmål. Var alltså rimlig i ditt sparande och med din sparhorisont.

9. Håll ut!

Att spara till kontantinsatsen kommer kännas kämpigt ibland, men det kommer löna sig när du väl står där med nycklarna i handen till din alldeles egna bostad.

Hur lång tid tar det att spara till en kontantinsats?

Hur lång tid det tar att spara ihop till en kontantinsats varierar beroende på bostadens pris, eftersom en dyrare bostad ger högre kontantinsats. Det beror också på hur mycket du har möjlighet att spara varje månad.

Räkneexempel: Ett räknesätt att utgå ifrån är kontantinsatsen delat på månadssparandet. Om du planerar att köpa en bostad för 2 miljoner kronor, behöver du en kontantinsats på 300 000 kronor. Har du möjlighet att spara 5 000 kronor i månaden kommer sparandet alltså ta 300 000 kronor delat på 5 000 kronor = 60 månader, alltså 5 år.

I tabellen nedan ser du exempel på hur lång tid det tar att spara ihop till en kontantinsats om du sparar 5 000 kronor i månaden. Priserna är baserade på snittpriser för bostadsrätter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kan du istället spara 10 000 kronor per månad, halverar du tiden.

  • I Stockholm är snittpriset 4 497 000 kronor för en bostadsrätt. Det innebär att kontantinsatsen är 674 550 kronor. Sparar du 5 000 kronor i månaden tar det 11 år att spara ihop till den, sparar du 10 000 kronor tar det 5,5 år.
  • I Göteborg är snittpriset 3 010 000 kronor för en bostadsrätt. Det innebär att kontantinsatsen är 451 500 kronor. Sparar du 5 000 kronor i månaden tar det 7,5 år att spara ihop till den, sparar du 10 000 kronor tar det 3,75 år.
  • I Malmö är snittpriset 2 242 000 kronor för en bostadsrätt. Det innebär att kontantinsatsen är 336 300 kronor. Sparar du 5 000 kronor i månaden tar det 5,5 år att spara ihop till den, sparar du 10 000 kronor tar det 2,75 år.

Som du ser gör dubbleringen av sparande en stor skillnad på hur många år du behöver spara. Är du sugen på att ge dig in på bostadsmarknaden så börja spara pengar till kontantinsatsen redan idag!

Hur räknar man ut kontantinsatsen?

Kontantinsatsen ska enligt svensk lag vara minst 15% av bostadens värde. Kontantinsatsen räknar du ut genom att multiplicera procenten, alltså 15, med bostadens pris.

Räkneexempel: Om du ska köpa en lägenhet för 2 miljoner kronor, blir kontantinsatsen 2 miljoner gånger 0,15 = 300 000 kronor.

Vad är skillnaden mellan kontantinsats och handpenning?

Vid ett bostadsköp brukar betalningen delas upp i två delar; handpenning och kontantinsats – två termer som har en tendens att förväxlas.

Handpenning betalas vid kontraktskrivning

Den första inbetalningen är en handpenning som du betalar vid kontraktskrivning. Handpenningen används vanligtvis för att visa att du är seriös i ditt köp av bostaden – en slags försäkring för både säljare och köpare om att bostadsaffären kommer att genomföras. Handpenningen består av 10%  av köpeskillingen –  alltså det slutgiltiga priset på bostaden.

Kontantinsats betalas vid tillträdet

De 10% som du betalar i handpenning tar du från din kontantinsats. Vid tillträdet betalar du de sista 5 procenten som är kvar av kontantinsatsen, utöver de 85% som du har tagit i bolån.

Måste man spara till kontantinsats?

Att spara till kontantinsats kan vara klokt av flera anledningar. Exempelvis kan en större kontantinsats innebära lägre ränta på ditt lån och en minskad månadsbetalning. Har du inte möjlighet att själv spara pengar till en kontantinsats ska du dock inte hänga läpp – loppet är nämligen inte kört. Du har även möjlighet att låna pengar till kontantinsatsen.

Låna pengar till kontantinsats

Att spara pengar till kontantinsats kan i vissa fall vara svårt, inte minst om du är ensam låntagare. Därför finns möjligheten att låna pengar till kontantinsatsen.

Jämför lån för att få lägst möjliga ränta

Har du bestämt dig för att ta ett lån till kontantinsatsen är det alltid smart att jämföra låneerbjudanden från så många långivare som möjligt. Detta då ett privatlån ofta har högre ränta än ett bolån, vilket gör det ännu viktigare att hålla räntan så låg som möjligt. Kontakta oss om du vill ha hjälp att jämföra låneerbjudanden.

Hur mycket kan jag låna till kontantinsatsen? 

Hos Sambla kan du ansöka och låna upp till 600 000 kronor till kontantinsatsen. Exakt hur stort lån du får beviljat beror på din ekonomiska situation.

Vill du veta mer om kontantinsats eller vill du jämföra och ansöka om privatlån? Kontakta oss!

Vanliga frågor och svar – Spara till kontantinsatsen

När betalar jag kontantinsatsen?
Kontantinsatsen, som består av minst 15% av bostadens värde, betalar du vid tillträdet av bostaden.
Hur mycket kontantinsats måste jag betala?
När du lånar pengar till en bostad får du låna högst 85% av bostadens värde. Resterande 15% är en kontantinsats som ska finansieras med dina egna pengar. Du måste enligt lag betala minst 15% i kontantinsats.
Måste jag ha 15 procent i kontantinsats?
Enligt svensk lag krävs en kontantinsats på minst 15%. Kontantinsatsen kan bestå av dina sparade pengar, vinsten från tidigare bostadsförsäljning, ett arv, en gåva eller en kombination av dina pengar och ett lån.
Hur lång tid tar det att spara ihop en kontantinsats?
Snittpriset på bostadsrätter i Sverige i mars 2023 är 2 868 000 kronor. Kontantinsatsen till detta är minst 15%, alltså ca 400 000 kronor. Kan ni spara 10 000 kronor per månad kommer det att ta 40 månader, 3 år och 4 månader. Allt beror på hur mycket du kan spara och hur dyr bostad du vill köpa.

Mer om bolån och bostadsköp

Alternative Banknotes Of The World

Ever considered what countries’ banknotes would look like if the person depicted on them was chosen by their popularity? Se all the pictures...
Hund med hörlurar

14 ekonomipoddar du inte vill missa

Det finns många ekonomipoddar med tips och nyheter om sparande eller aktiemarkanden – här tipsar vi om våra 14 favoriter bland ekonomipoddar...

Bästa banken för bolån

Att hitta bästa banken för bolån handlar mer om bara den lägsta räntan. Se vilka som är de populäraste bolånebankerna här – och jämför bolån...

Vad kostar det att byta tak?

Dags för ett takbyte? Vilka plattor du använder kommer att påverka priset – här ser du alla olika kostnader för att byta tak på huset.

Hur ska jag tänka pengasmart på semestern?

Semestern närmar sig med stormsteg för de flesta. För att inte spendera för mycket, få smarta tips från vår vardagsekonom.

Vad händer med min ränta?

De flesta har märkt att ens räntekostnader ökat tre till fyra gånger eller mer på ett år. Hur ska man tänka framåt kring sina räntor och rän...

Kan man slå ihop två lån?

Att slå ihop två – eller fler – lån kan hjälpa dig att sänka din ränta och få dig att spara pengar. Läs här om hur det går till att slå ihop...

Vad kostar det att anlita flyttfirma? Priser och tips

Kostnaden för en flyttfirma beror på många olika faktorer. Här går vi igenom priser för flyttfirma och vad du ska tänka på inför anlitandet.

Vad krävs för att få ett bolån? Här är alla krav för att få bolån

Dags för dig att ta ditt första bolån? Det finns ofta en rad krav som du måste uppfylla för att bli beviljad ett bolån. Läs om allt här!
Man som ringer och försöker förbättra sin kreditvärdighet

Renovera lägenhet – kostnader och tips

Dags för att helrenovera lägenheten? Här är pris och kostnader ihop med viktiga tips inför att du ska renovera din lägenhet.

Förbättra ditt låneläge när räntorna stiger

Många svenskar har aldrig upplevt så höga räntor som vi har nu. Upplever du att räntekostnaderna tar en allt större del av dina inkomster? S...

Odla på balkong – här är 7 saker du enkelt kan odla hemma

Att odla kryddor och grönsaker hemma är både roligt och ekonomiskt. Här listar vi 7 saker som du enkelt kan odla på din balkong!

Att köpa bostadsrätt – steg för steg-guide

Funderar du på att köpa bostadsrätt? Kul! Här är vår guide med viktiga tips med allt från bolån till budgivning och kontraktskrivning.

Kostnad för att bygga ut huset

Ska du bygga ut huset? Så här mycket får du räkna med att det kostar – och detta bör du tänka på inför tillbyggnad av huset.

Tankat bensin i dieselbil? Så ska du göra vid feltankning

Att råka tanka bensin i en dieselbil är lätt hänt. Det kan dock innebära stora skador på bilen – läs här vad du ska göra vid feltankning.

Radon i hus – tänk på detta innan du köper hus med radon

Vill du köpa ett hus med radon? Det kan innebära en del kostnader. Här är allt du behöver veta om radonhus och radonsanering.
Man som renoverar med hjälp av sin sparade buffert

Köpa tomt och bygga hus – så går det till

Ska du köpa tomt för att bygga hus? Här våra bästa tips för tomtköp och husbygge – allt från att hitta en bra tomt till hur du gör med bolån...

Checklista flytt – här är allt du bör tänka på inför flytten

Boka flyttfirma, adressändra, packa och flytta bolån. Det finns mycket att tänka på inför en flytt – här är vår checklista med allt du inte ...

5 procent i kontantinsats – förslag om startlån för bostäder

Går det att köpa en bostad med endast 5 procent i kontantinsats? Så här ser upplägget för startlån för bostäder ut – och då kan det bli verk...

Stor guide – här är Sveriges bästa loppisar 2023

Sambla har genomfört en sammanställning över var i landet man är bäst på att samla sina lån och krediter – se resultatet här!

Förstagångsköpare? Detta är viktigt att veta om bolånet

Hur gör man med bolån som förstagångsköpare av bostad? Finns det ett särskilt startlån för förstagångsköpare? Läs allt du behöver veta här!

Mest prisvärda hundraserna att äga

Vill du köpa hund? Innan kan det vara värt att veta vad en hund kommer att kosta dig under dess livstid. Här är de dyraste och mest prisvärd...

Värdera din bostad online och med app

Vill du veta hur mycket din bostad är värd? Att värdera sin bostad går att göra online – här berättar vi hur det går till.
Man som renoverar med hjälp av sin sparade buffert

Bygga altan – kostnad och tips

Att bygga altan eller trädäck är ett härligt sätt att göra livet i trädgården härligare. Men vad kostar det? Vilket material ska man ha? Läs...

Flyttstädning – priser och checklista

Hur mycket kostar en fltytstädning? Vad ingår? Se allt här. Vill du flyttstäda själv har vi också en checklista med allt som ska ingå!

Matbutikerna prissänker varor – hela listan från priskriget 2023

ICA, Coop, Lidl och Willys alla sagt att de sänker priserna på många matvaror sedan priserna tidigare ökat kraftigt. Här är varorna som bliv...

Så klarar du av lågkonjunkturen

Vill du vara bättre rustad inför tuffare tider? Lågkonjunkturen är här och tuffare ekonomiska tider väntas. Här är bästa tipsen för att klar...

Inflation: Vad betyder det för mig?

Den senaste tiden pratar alla ekonomi och ett ord som vi hör särskilt ofta är inflation. Vad betyder det egentligen och vad betyder det för ...

Spara till kontantinsats

Att lyckas spara ihop till en kontantinsats är det första steget inför ditt bostadsköp. Du behöver ha sparat 15 % av bostadens värde – så hä...

The Most Expensive Dog Breeds of All Time

Do you want to get a dog, but you're not sure you can afford it? Here is the complete list of the 20 most expensive – and most afforable – d...

Köpekontrakt för bostadsrätt

Ska du köpa eller sälja en bostadsrätt? Det finns mycket att tänka på vad gäller köpekontrakt och överlåtelseavtal – här går vi igenom allt ...

Boendekostnad – här är allt som räknas in

Boendekostnad är alla de kostnader som uppstår i samband med att du hyr eller äger en bostad. Till exempel hyra, ränta och avgifter. Läs mer...

Gå på grannens visning – vad gäller?

Det är lätt att bli nyfiken och vilja gå på visning hos grannen. Det är ett vanligt fenomen, men vad gäller egentligen? Här går vi igenom hu...

Sälja hus och bostadsrätt privat – köpekontrakt

Funderar du på att sälja din bostad privat? Det kan ibland vara billigare. Läs vad som gäller när du säljer hus privat – och hur gör med köp...

Checklista inför tillträde

Inför tillträdet till nya huset eller lägenheten finns det mycket att tänka på. Här är en checklista på 12 saker du ska hinna med innan till...
Par i bil på väg till visning av lägenhet

Gå på visning – en checklista

Att gå på visning är spännande – men vad ska man tänka på och leta efter? Allt det och mycket anant har vi samlat ihop här. Samt en checklis...

Lån till jordbruksfastighet

Är du intresserad av ett lån för jordbruksfastigheter? Här är allt du behöver veta om denna typ lån, inklusive vad som räknas som en jordbru...

Tillträde för hus

Vad betyder tillträde och vad ska man tänka på som säljare och köpare? Allt det och mycket annat går vi igenom här - allt för att du ska var...

Bygga utekök – en guide

Vill du bygga ett utekök? Här är vår steg för steg-guide – inklusive viktiga tips för hur du kan bygga utekök billigare eller med lastpallar...

Byta fönster – kostnader och vad du bör tänka på

Fönsterbyte kan kosta olika beroende på vilken typ av fönster du vill byta till och hur mycket du kan göra själv. Läs mer om kostnaderna här...

Måla om huset – så mycket kostar det

Är det dags att måla om huset? Här går vi igenom kostnader och andra viktiga saker att tänka på inför en ommålning av husfasaden.
mamma och dotter försöjer elen i hemmet med solceller

5 Tips för en bättre vardagsekonomi

Har du också märkt att matpriserna stiger och elen blivit dyrare? Här är 5 knep på hur du kan spara pengar i vardagen och få en bättre ekono...

Undersökning visar – här är man bäst på att se över sin ekonomi

Sambla har genomfört en sammanställning över var i landet man är bäst på att samla sina lån och krediter – se resultatet här!

Bergvärme – så mycket kostar installation och drift

Funderar du på att installera bergvärme? Här kan du läsa om kostnad för både installation och drift – och räkna på hur mycket du kan spara.

Vad kostar dränering? Allt du behöver veta

Dränering kan vara en tråkig utgift – men det är ofta en bra investering för ditt hus. Här kan du läsa hur du kan räkna på kostnad för dräne...

Bästa länderna att arbeta i 2023

Drömmer du också om att flytta till ett annat land? Vi på Sambla har sammanställt vilka länder i världen som är bäst att flytta till för att...

Rutavdrag – så fungerar det

Rutavdrag är en skattereduktion du kan få för hushållstjänster som städning, tvätt och trädgårdsarbeten. Läs allt om rutavdraget här.

The best countries to work in the world in 2023

We’ve all thought about moving somewhere new. Here is Samblas study on the best countries to work in the world in 2023.

Renovera kök – hur mycket kostar det?

Går du i tankar på att renovera köket, och vill räkna på vad det kostar? Här kan du läsa allt om kostnader som tillkommer vid en köksrenover...

Det här lånade svenskarna till 2022

Vi på Sambla har sammanställt de vanligaste anledningarna till att folk sökte lån genom oss under 2022 – se resultatet här!

Rotavdrag – så fungerar det

Vad är rotavdrag? Hur fungerar det? Här kan du lära dig allt om rotavdraget och hur du räknar ut det med rätt procent och summor för 2023.

Prisskillnader mellan matvarukedjorna – här finns billigaste julmaten

Vart finns den billigaste julmaten? Vi har undersökt priserna hos fem matvarukedjor runt om i Sverige för att hitta det billigaste julbordet...

Det söker svenskarna efter på rean

Resväskor, Airpods eller Moccamasters. Listan görs lång när vi har tittat på vad svenskarna söker efter allra mest under rean.
Kvinna sitter med sin dator på sitt hemmakontor

8 tips på hur du skapar ett effektivt och bra hemmakontor

Om du jobbar hemifrån på heltid är det viktigt att skapa en bra arbetsplats och hålla sina rutiner. Här är våra 8 bästa tips för hemmakontor...

När är elen billigast?

Priset på el varierar kraftigt varje dag och många vill optimera sin förbrukning – men när är elen billigast? Och när är den dyrast? Läs här...

Bostadspriser

Dags att köpa bostad? Läs om vad som påverkar bostadspriserna, hur prisutvecklingen sett ut 2023 och hur prognosen framåt är.

Negativt elpris

Negativt elpris innebär att elen blir så billig att producenterna betalar dig för att använda el. Men varför händer det – och när? Läs allt ...
bil finansierad med billån

Bilfinansiering

Bilfinansiering med en månadskostnad som du klarar av. Vi hjälper dig att finansiera ditt bilköp och guidar dig till bra villkor.
Familj som nyss hämtat upp sin begagnade bil

Köpa begagnad bil tips

Ska du köpa en begagnad bil finns det stora möjligheter att göra en bra affär – om du vet vad du ska tänka på. Här är expertens viktigaste r...
nyrenoverat badrum

Pris för att renovera badrummet – vad kostar det?

Att renovera badrummet är ofta en bra investering – men hur mycket kostar det? Här är de bästa tipsen för att få ett bra och billigt badrum.
Mamma och barn leker med en lampa

Spara el

Hur kan man spara på el och således hålla nera elkostnaderna? Vi ger dig här våra 25 bästa tips för att spara på el 2023.
Familj som fikar

Anställningsformer och dess påverkan på din kreditvärdighet

En vanlig missuppfattning är att du måste ha en fast anställning för att få ett lån. Det stämmer inte! Men din anställningsform påverkar – l...
Man som renoverar med hjälp av sin sparade buffert

Därför är det viktigt att ha en buffert

I tider av ekonomisk osäkerhet är det viktigt att ha en buffert. En buffert gör dig bättre förberedd och trygg – läs våra bästa tips här.
Kvinna läser ekonomiböcker på mobilen

Ekonomiböcker du måste läsa

Vill du lära dig mer om privatekonomi? Här är våra bästa tips på ekonomiböcker – som är väldigt användbara för din vardag.
Man som ringer och försöker förbättra sin kreditvärdighet

Tips på hur du förbättrar din kreditvärdighet

Kreditvärdighet är ett mått på din förmåga att betala tillbaka pengar vid ett lån. Bättre kreditvärdighet ger lägre ränta – så här tar du di...

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

img
img
img
img
img
img
Visa fler