0770 22 01 80

MC-lån - låna till en motorcykel utan kontantinsats

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Tryggt och säkert
Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på {totalAmount} kr med {repaymentTimeYears} års löptid, nominell ränta {interestRate} % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan {apr} %. Totalt belopp att betala: {totalCost} kr. Månadskostnad: {monthlyCost} kr fördelat på {numPayments} betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Sambla arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

MC-lån upp till 600 000 kr
Låna till motorcykel utan säkerhet
Jämför lån hos över 40 långivare

Ett lika säkert vårtecken som fågelkvitter och krokusar är att Sveriges alla motorcykelfantaster tar fram sina hojar ut garage och förråd. Om du är sugen på att skaffa din första motorcykel eller vill byta upp dig är det klokt att jämföra långivarnas erbjudanden innan du slår till. Ett MC-lån påminner om ett billån – det är ett lån med kontantinsats på 20 % och med motorcykeln som säkerhet. Hos Sambla kan du istället låna till din motorcykel utan kontantinsats.

Att låna till MC

En bra och trygg motorcykel kostar ofta en hel del pengar. Har du inte kontanterna tillgängliga, eller om dina pengar är uppbundna i andra projekt kan det vara motiverat att ta ett nytt lån. Det går att låna med hojen som säkerhet, långivarna kallar ofta de lånen för MC-lån. Ett annat sätt är att ta ett privatlån utan säkerhet via Sambla.

Vad är ett MC-lån?

En del banker och långivare erbjuder särskilda lån för motorcyklar. De kan ofta även tas hos återförsäljaren. MC-lånet påminner om billån. Det innebär att det är lån med 20 % kontantinsats och med motorcykeln som säkerhet för lånet. Kostar din MC 150 000 kr behöver du själv betala 30 000 kr direkt, resten kan du låna. Att betala en kontantinsats är inte samma sak som handpenning, även om dessa formuleringar ofta blandas ihop. En handpenning är en förskottsbetalning på ett köp.

Eftersom banken eller långivaren har en säkerhet för lånet minskar risken med att låna ut pengarna till dig och du kan ofta få en låg nominell ränta. Samtidigt betyder det att du inte kan sälja hojen hur som helst utan att först lösa ut lånet. Du behöver även köpa motorcykeln hos en auktoriserad MC-handlare, du kan alltså inte fynda på blocket. Något som många inte tänker på är att MC-handlare nästan alltid har höga administrativa avgifter för lånet. Detta medför att den effektiva räntan i slutändan ofta blir högre än på ett vanligt privatlån.

Var hittar jag det billigaste MC-lånet?

Det går inte att säga på förhand. Därför är det viktigt att verkligen jämföra vilka låneerbjudanden du kan få innan du slår till. Granska villkoren noga för att ta reda på vilka avgifter och räntor som gäller. Kontrollera även om du behöver betala någon kontantinsats och vad som gäller med lånets säkerhet. Vill du slippa kontantinsatsen är ett fritidslån, även kallat privatlån, via Sambla ett mycket bra alternativ.

När du lånar till en motorcykel via Sambla har du pengarna på ditt konto inom ett par dagar, sedan är det bara att ge sig ut på vägarna!

MC-lån utan kontantinsats via Sambla

Om du tar ett privatlån via Sambla för att finansiera motorcykeln så får du större ekonomisk frihet. Du kan köpa hojen av både en auktoriserad handlare men även av en privatperson och du kan sälja hojen när du känner för det utan att behöva lösa lånet först. Du kan ansöka om ett lånebelopp på upp till 600 000 kronor och ha pengarna på ditt konto inom ett par dagar. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta det bästa privatlånet för just dig!

Visste du! Genom Sambla kan du även få hjälp med båtlån.

Jämför lån med Sambla

Med Sambla kan du låna upp till 600 000 kronor från någon av våra 40 samarbetspartners. Vilken långivare som passar dig bäst är omöjligt att säga på förhand, alla specialiserar sig på olika typer av kunder. Om du som privatperson går till flera olika långivare för att jämföra villkoren tar de varsin kreditupplysning på dig hos UC. Detta påverkar din kreditvärdighet och kan försämra din möjlighet att få en riktigt låg ränta. Om du väljer att jämföra med Sambla görs endast en kreditupplysning hos UC. Tjänsten är helt kostnadsfri och du binder dig inte till något när du gör en jämförelse. Sambla får istället betalt direkt av banken eller långivaren när vi hjälper dem att få en ny nöjd kund.

Fördelar med att finansiera motorcykeln via Sambla:

  • Låna upp till 600 000 kr
  • Det är helt kostnadsfritt
  • Du binder dig inte till någonting
  • Enkelt att samla befintliga lån
  • Det görs endast en kreditupplysning hos UC
  • Du får personlig service
  • Vi samarbetar med över 40 långivare
  • Du kan köpa din MC av en privatperson
  • Du kan låna pengar snabbt

Vilka är vi?

Sambla grundades 2014 och sedan dess har vår filosofi alltid varit densamma – att jämföra långivarnas erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga banklånet. Vi är stolta över att vi sedan start hjälpt över 390 000 svenskar med att hitta ett bättre lån. Med ett betyg på över 4.8/5 på Trustpilot vet vi att våra kunder är mycket nöjda med villkoren på de lån vi förmedlat. Din trygghet är också viktig för oss. Vårt egenutvecklade affärssystem kommunicerar direkt med långivare genom en SSL-certifierad och krypterad anslutning. Detta för att garantera din integritet och att känsliga uppgifter skyddas.

Frågor och svar om MC-lån

️Vad blir räntan på ett MC-lån?
När du ansöker om MC-lån via Sambla jämförs räntor hos över 40 banker och långivare. På så vis kommer du att få flera olika låneerbjudanden att välja mellan. Räntan sätts av långivarna därför kan Sambla inte på förhand veta vilken ränta du kommer att få.
Vad innebär ett MC-lån utan säkerhet?
Ett MC-lån utan säkerhet innebär att du inte låser upp lånet i din motorcykel. I ett mer traditionellt MC-lån används motorcykeln som en säkerhet hos banken och du kan inte sälja hojen för du har betalat av lånet. Du måste även stå för 20% av lånet i en kontantinsats, vilket du inte behöver om du lånar via Sambla.
Kan jag låna pengar till en begagnad motorcykel?
Eftersom att lånet är utan säkerhet kan du använda det till att köpa en begagnad MC utan problem. Du ansöker om ett MC-lån och inom några dagar har du pengarna på kontot, sen är det fritt fram att välja och vraka hoj!
Får jag mitt MC-lån utbetalt snabbt?
Signerar du med Bank-ID så kan du ha ditt MC-lån på kontot redan inom 1-3 dagar.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Nordea logotype
SEB logotype
Ica banken logga
Remember logga
Nordax Bank logga
Ikano bank logga
Visa fler