Konsumentkredit

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

En av våra partners
Erbjuder lån utan säkerhet upp till 500 000 kronor
Jämför lån hos Konsumentkredit med andra långivare kostnadsfritt
En av våra partners
Erbjuder lån utan säkerhet upp till 500 000 kronor
Jämför lån hos Konsumentkredit med andra långivare kostnadsfritt

Konsumentkredit är en bank som erbjuder lån till privatpersoner. Företaget har funnits sedan 2006, och är därför en av de mer etablerade långivarna på den svenska marknaden. Det är en del av Nordnet, en digital bank för sparande och investeringar som finns i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Konsumentkredit kan också vara ett annat ord för just privatlån eller andra lån utan säkerhet.

Banken Konsumentkredit har som mål att erbjuda trygga och konkurrenskraftiga blancolån på ett enkelt sätt. Därför säkerställer de att kunderna lånar klokt när de får ekonomiska problem vid oförutsedda händelser.

Image of konsumentkredit logotype

Privatlån hos konsumentkredit

Konsumentkredit erbjuder enbart lån, och endast till privatpersoner. Hos Konsumentkredit får man ett annuitetslån istället för ett lån med rak amortering. Det innebär att man betalar ett lika stort belopp varje månad, så att man alltid vet hur mycket lånet kommer att kosta. Beloppet man betalar in täcker både amortering och ränta.

Hos Konsumentkredit kan man få sitt lån amorteringsfritt i upp till ett år, oavsett hur mycket man lånar. Det innebär att du under den perioden enbart betalar räntan. Den amorteringsfria perioden brukar oftast inledas i samband med att man tecknar lånet. Fördelen är att månadskostnaden blir lägre under den första tiden, vilket kan vara bra om man har en period då man har en lägre inkomst eller högre kostnader än vanligt, och behöver sänka sin månadskostnad. Men du bör samtidigt vara medveten om att totalkostnaden för lånet blir högre.

Vad Konsumentkredit erbjuder för lån

Hos Konsumentkredit kan du låna mellan 20 000 och 500 000 kronor till att renovera din bostad, betala av andra lån eller köpa en bil. Eftersom det är ett lån utan säkerhet kan du använda pengarna till vad du vill.

Får att få ett privatlån hos Konsumentkredit måste du vara minst 20 år gammal och ha en årsinkomst på minst 180 000 kronor. Du måste ha haft inkomst i Sverige i minst 3 år, och du får inte ha några betalningsanmärkningar. Uppfyller du inte dessa kraven kan det tyvärr vara omöjligt att få lån hos just Konsumentkredit.

Du kan välja en återbetalningstid på mellan 2 och 15 år. Ju längre tid du väljer, desto mindre blir varje månadsbetalning. Du måste dock ha betalat tillbaka lånet innan du fyller 71 år.

Du kan ansöka om lån hos Konsumentkredit tillsammans med någon. Eftersom ni då är två som söker och ansvarar för lånet, ökar möjligheten till bra villkor. Du kan när som helst extraamortera eller göra ett förtidsinlösen och betala av hela ditt lån utan att det kostar något extra.

Ansök hos Konsumentkredit genom Sambla

Konsumentkredit är en av våra samarbetspartners. Det innebär att du vid en ansökan hos oss söker lån hos Konsumentkredit – samtidigt som du också söker hos alla våra 40 banker och långivare. Det gör att du kan söka gratis med endast en kreditupplysning hos UC och undersöka om det är Konsumentkredit som erbjuder dig lägst ränta – eller om någon av våra andra partners passar dig ännu bättre.

Lån utan säkerhet upp till 600 000

När du söker hos Konsumentkredit är maxgränsen för ett lån 500 000 kronor. Men när du söker genom Sambla kan du söka ett privatlån upp till 600 000 kronor. Det kan vara bra att känna till om du är ute efter ett större lån.

Konsumentkredits lån – konsumentlånet

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 2-15 år
Utbetalningstid: 2-3 dagar

Konsumentkredit lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 6,95% – 16,95%
Uppläggningsavgift: 429 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 30 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift:
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: Postalt

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler