Nordnet

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Nordnet bank är en populär digital bank hos de som handlar med aktier och andra typer av värdepapper. Banken grundades 1996, och deras mål är att kunderna ska bli de bästa investerarna de kan bli. Nordnet digitaliserade och förenklade aktiehandeln, och sänkte priserna. Det ledde till att både erfarna investerare och nybörjare kunde öka sin inkomst. Nordnet har som mål att hjälpa sina kunder nå sina finansiella mål. Konsumentkredit som också är en av våra partners, är en del av Nordnet.

Nordnet har tidigare varje år arrangerat Nordnet Live, ett av Nordens största privatekonomiska event. Det har ägt rum på Waterfront i Stockholm, med fokus på sparande och investeringar. På Nordnet får man användarvänliga verktyg, och de anser att ett aktivt sparande är sannolikt din bästa investering någonsin.

Olika tjänster hos Nordnet Bank

Nordnet är mest känt som en bank som specialiserat sig på aktiehandel. Man kan även handla med fonder, ETF, optioner och andra börshandlade produkter. De erbjuder också pensionssparande utan fasta avgifter. Deras tjänst Fondrådgivaren guidar kunderna till de bästa fonderna, och på Shareville får du tillgång till Nordens största nätverk av influencers inom sparande.

Nordnet bolån är ett bostadslån som ställer lite högre krav på låntagarna, vilket resulterar i bättre villkor och låga avgifter. De hjälper även till med pensionssparande, med målet att man ska få mer att leva för i framtiden.

Vad Nordnet erbjuder för lån

Hos Nordnet kan du ta ett annuitetslån utan säkerhet. De erbjuder ett lån som heter Toppenlånet, vilket är för dig som behöver mer pengar för att förverkliga ett projekt eller om du behöver lösa andra dyra lån. Du kan ansöka om lån själv eller tillsammans med en medsökande/medlåntagare. Om du har en medlåntagare ökar din chans att få ett lån med bra villkor.

Du kan låna mellan 20 000 och 500 000 kronor med Nordnets lån. Du kan välja en återbetalningstid på mellan 2 och 15 år, och du kan få ditt lån amorteringsfritt första året. För att ansöka om Toppenlånet måste du vara minst 25 år gammal, ha en årsinkomst på minst 250 000 kronor, och inte ha några betalningsanmärkningar. Dessutom måste du ha haft inkomst i Sverige de senaste tre åren, och du måste betala tillbaka lånet innan du fyller 71 år. Du kan amortera extra eller helt lösa ditt lån när som helst, utan extra kostnad. Dessutom kan du få upp till tre amorteringsfria månader per år.

Varför välja Nordnet?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 2-15 år
Utbetalningstid: 3 dagar

Nordnet lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 4,95% – 12,40%
Uppläggningsavgift: 429 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 30 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift:
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: Postalt