Wästgöta Finans

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Wästgöta Finans är en långivare som erbjuder privatlån. Wästgöta Finans är ett separat bolag inom Jula som har varit igång sedan början av 2019 och är därför en förhållandevis nybildad långivare.

Förutom att erbjuda privatlån, så kan du via Wästgöta Finans också få smarta tips om privatekonomi och privatlån.

Vad erbjuder Wästgöta Finans för lån?

Wästgöta Finans erbjuder dig som kund privatlån. Detta innebär att du kan låna till vad som helst, utan att det sätts krav på att du behöver pantsätta något som säkerhet. Du kan därmed till exempel låna pengar för bilköp, båtköp eller renovering.

Hos Wästgöta Finans kan du ansöka om ett privatlån från 1000 till 300 000 kronor. Du kan som sagt använda pengarna till vad du vill och återbetalningstiden ligger på mellan 2-10 år.

Det privatlån du kan ta via Wästgöta Finans är ett så kallat annuitetslån, vilket är det vanligaste upplägget för ett privatlån. Lånet är utan säkerhet och löper med rörlig ränta.

Upplägget i form av ett annuitetslån innebär att du alltid betalar ett lika stort belopp varje månad, ett belopp som består både av ränta och amortering.

Så här går ansökan till

Så fort du har skickat in din ansökan till Wästgöta Finans kommer de behandla den. Om din ansökan godkänns kommer du att få ett individuellt låneerbjudande. Detta låneerbjudande baseras på de uppgifter du skickar in vid din ansökan och på den kreditupplysning som görs i samband med din ansökan. När du signerat låneerbjudandet med BankID görs utbetalningen och den tar vanligtvis 1-3 bankdagar.

Grundkrav hos Wästgöta Finans

För att du ska kunna ta ett privatlån via Wästgöta Finans, ställs en del krav som du som kund måste uppfylla. Hos Wästgöta Finans gäller följande grundkrav:

  • Du ska ha fyllt 18 år
  • Du ska ha en fast inkomst (din månadsinkomst påverkar hur mycket du kan låna och till vilken ränta)
  • Du måste vara folkbokförd i Sverige

Du får inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden

Varför välja Wästgöta Finans?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 300 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 2-10 år
Utbetalningstid: 1-3 dagar

Wästgöta Finans specifikationer

Tjänster Status
Lånebelopp: 30 000 – 300 000 kr
Ränta: 3,5% – 14,95%
Låneperiod: 2 – 10 år
Utbetalningstid: 1 – 3 bankdagar
Uppläggningsavgift: 350 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 45 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Ja
E-fakturaavgift: 20 kr
Signering: BankID

Kom i kontakt med Wästgöta Finans

Om du är intresserad av att veta mer om Wästgöta Finans och vad de kan erbjuda just dig, kan du nå dem via flera olika kontaktvägar. Det smidigaste är att kontakta oss på Sambla så hjälper vi dig.

Du kan annars nå dem via mailen info@wastgotafinans.se eller kontakta dem på 0511 – 34 76 00. Du hittar dessutom banken på olika sociala medier som Facebook, Instagram, YouTube och LinkedIn.