Låna 5000 kronor

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

40 långivare
Svar inom 2 minuter
Signera med BankID, utbetalt samma dag
40 långivare
Svar inom 2 minuter
Signera med BankID, utbetalt samma dag

Är du i behov av att låna 5 000 kronor? Sambla hjälper dig kostnadsfritt att få lägsta möjliga räntan på ditt lån. Eftersom att Sambla samarbetar med över 40 långivare kan du känna dig trygg med att du får de bästa förslagen.

Låna 5 000 kr snabbt

Med Sambla kan du låna pengar från en av våra banker och långivare och du kan ha pengarna på ditt konto redan imorgon. Om det är något som är säkert, så är det klokt att låna 5 000 kr genom att ta in bud från flera olika långivare!

Samblas lån ska inte blandas ihop med ett snabblån eller SMS-lån på 5 000 kr. Det går snabbt, men utan de höga räntorna som ofta förknippas med dessa lånetyper. När du accepterat ett lånebud från någon av våra anslutna långivare, kan du ha pengarna på ditt konto redan imorgon.

Vem får låna 5 000 kr?

Det finns banker och långivare där du som kund kan låna 5000 utan UC, vilket innebär att långivaren inte gör någon kreditupplysning hos UC på dig. Det innebär i stället att långivaren gör en kreditprövning via något annat företag än UC – för en kreditprövning måste alltid ske enligt lag.

En låneansökan genom Sambla kommer alltid att följas av en (1) kreditupplysning hos UC, trots att över 40 långivare kan svara på din ansökan. Vi använder oss av UC eftersom de är marknadsledande, anförtrodda och används av alla storbanker.

Om du vill låna 5 000 snabbt behöver du uppfylla följande krav:

  • Du måste vara minst 18 år
  • Ha en månadsinkomst på minst 8400 kr
  • Varit folkbokförd i Sverige i minst 1 år
  • Inte ha haft något skuldsaldo hos Kronofogden de senaste 6 månaderna

Fördelar med att låna 5 000 kronor genom Sambla

Genom att söka ett mindre lån hos oss får du det bästa av två världar. Du får en snabb, smidig och digital process – men utan de höga räntorna som ofta är förknippade med snabblån på nätet. I stället jobbar vi tvärtom – vi skickar ut din ansökan till våra över 40 samarbetspartners, så att de får konkurrera om att ge dig lägst ränta och billigast lån.

Sambla är nästa generations låneförmedlare – där vi alltid ser till att du som kund får så bra villkor som möjligt.

Välj Sambla i stället för SMS-lån

Enligt Konsumentverket har det funnits flera exempel på hur SMS-långivare vilselett kunder genom dolda kostnader och avgifter – vilket gjort att den effektiva räntan på lånet blir flera hundra procent. När du lånar genom Sambla tar du i stället för ett SMS-lån ett privatlån, och vi presenterar alltid tydligt den effektiva räntan till dig som kund, eftersom det bäst visar vad du faktiskt kommer betala för lånet.

Så även om du ska ta ett mindre lån på 5 000 kronor är det alltid bättre att gå genom Sambla än att ta ett dyrt snabblån.

Hur lånar jag 5 000 kronor?

På Sambla är vi specialister på lån, allt för att du ska kunna låna pengar snabbt och enkelt. Jämför långivarnas erbjudanden med Sambla, och du kan ha pengarna på ditt konto redan inom ett par dagar. Eftersom att Sambla samarbetar med över 40 långivare kan du känna dig trygg med att du får de bästa förslagen. Att låna 5 000 direkt går till på följande sätt:

  1. Du klickar i hur mycket du vill låna och vilken lånetid som passar dig
  2. Fyll sedan i dina personuppgifter
  3. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och invänta långivarnas bud
  4. Inom 24 h har buden kommit in. Därefter kan du gå igenom buden
  5. Om du bestämmer dig för ett bud så signerar du det med penna eller BankID
  6. Inom ett par dagar har du 5 000 kronor på ditt konto!

Frågor och svar

Går det snabbt att låna 5000 kronor?

Ja! Signerar du ditt lån med Bank-ID kan du ha dina 5000 kronor på kontot redan i eftermiddag!

När får jag mina 5000 kronor utbetalda?

Det kan ske redan samma dag, annars inom 1-2 dagar från det att du har godkänt och signerat lånet.

Hur lång är återbetalningstiden på mitt lån?

Du väljer själv vilket upplägg du vill ha på ditt lån. Självklart kan du alltid betala av lånet i förhand.

Kan jag låna 5000 kronor trots betalningsanmärkningar?

Ja! Du kan låna 5000 kronor med upp till 10 betalningsanmärkningar. Skicka in din ansökan så hjälper vi dig få den bästa räntan.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler