Freedom Finance - Hur fungerar Freedom Finance?

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Sambla förklarar Freedom Finance
Så fungerar Freedom Finance
Jämför räntor via Sambla
Sambla förklarar Freedom Finance
Så fungerar Freedom Finance
Jämför räntor via Sambla

Freedom Finance är en låneförmedlare som är en del av Zmarta Group. En låneförmedlare är ingen bank, utan låter dig jämföra olika långivares räntor och lånevillkor. Hos Freedom Finance kan du jämföra privatlån och billån.

Vad är Freedom Finance?

Freedom Finance är en låneförmedlare som är en del av Zmarta Group, vilka har kontor i Sverige, Finland och Tyskland. En låneförmedlare lånar aldrig ut pengar – istället förmedlar man kontakten mellan kund och bank och hjälper till att jämföra lån. Hos Freedom Finance kan du jämföra räntor och villkor för privatlån och billån. Räntan sätts alltid individuellt och den effektiva räntan uppges till 2,99 – 29,90%.

Är Freedom Finance unika?

Nej, det finns en uppsjö av olika låneförmedlare där majoriteten liknar varandra. Ett exempel på dessa är Compricer och Zmarta.

Så fungerar Freedom Finance

Privatlån

Hos Freedom Finance kan du ansöka om och jämföra privatlån på upp till 600 000 kr samt tjänsten att samla krediter till ett lån.

Så här går det till:

Först fyller du i uppgifter om lånet. Önskat lånebelopp, återbetalningstid, om du vill lösa andra lån eller krediter med lånet och lånets ändamål. I nästa steg fyller du i personuppgifter, månadsinkomst, anställningsform och eventuell medsökande. Därefter fyller du i uppgifter om ditt hushåll – boendeform, månadskostnad, civilstånd och antal barn under 18 år. I sista steget får du fylla i om du har några befintliga lån och om du vill att ditt nya lån ska lösa dina gamla.

Därefter kommer bankerna och långivarna ge dig deras bästa förslag. Sedan är det upp till dig att välja budet som passar dig bäst.

Billån

Du kan även ansöka om billån. För att kunna ta ett billån krävs att du själv betalar en kontantinsats på minst 20% av bilens pris.

Först fyller du i uppgifter om lånet – hur mycket bilen kostar, önskad återbetalningstid och om bilen köps privat eller av en bilhandlare. I nästa steg fyller du i uppgifter om bilen: registreringsnummer, märke, modell, ålder och hur långt bilen gått. I det tredje steget fyller du i personuppgifter samt månadsinkomst och eventuell medsökande. Till sist fyller du i uppgifter om din anställning.

Efter det får bankerna och långivarna ge dig sina bästa förslag på billån.

Vad ställer Freedom Finance för krav på dig som låntagare?

Privatlån

För att kunna bli beviljad ett privatlån via Freedom Finance ställer långivarna krav på att du:

  • Är minst 18 år gammal
  • Har en årsinkomst på minst 100 000 kr
  • Har en fast bostad i Sverige
  • Inte har några skulder hos Kronofogden

Billån

För att kunna bli beviljad ett billån måste du:

  • Vara minst 20 år gammal
  • Ha en årsinkomst på minst 120 000 kr
  • Sakna obetalda skulder hos Kronofogden

Går det att låna pengar med betalningsanmärkning?

Ja, eventuellt. Freedom Finance har samarbete med långivare som kan bevilja lån även fast du har betalningsanmärkningar. Det kan dock innebära att du måste bevisa att din ekonomi är i ordning genom att skicka in ett kontoutdrag.

Vad krävs för att låna trots betalningsanmärkning?

För att det ska kunna bli aktuellt med ett lån för dig med betalningsanmärkning krävs det att:

  • Du tjänar minst 115 000 kr om året
  • Du är mellan 20 och 75 år gammal
  • Du inte har några obetalda skulder hos Kronofogden

Går det att ta ett lån med skulder hos Kronofogden?

Nej, det går inte att ta något privatlån via Freedom Finance om du har skulder hos Kronofogden.

Jämför alltid långivare

Oavsett om du ska köpa ny bil, en surfplatta eller en resa till värmen så tjänar du på att jämföra priser innan du slår till. Det samma gäller även när du ska låna pengar. Genom att jämföra lånen kan du vara säker på att få den lägsta möjliga räntan.

Varje bank och långivare sätter räntan beroende på vilken betalningsförmåga och kreditvärdighet du har. Det är därför de gör en kreditupplysning hos UC.

Det är här Freedom Finance och Sambla kommer in i bilden. Istället för själv fråga runt hos flera banker och långivare hjälper Sambla dig att få bud från över 40 olika långivare på samma tid som det tar att kontakta en bank. Dessutom registreras endast en enda kreditupplysning hos UC. Ett urval av några långivare vi samarbetar med; Wasa Kredit, BRA Bank, GoodCash, Instabank, Morrow Bank.

Sambla, experter på privatlån utan säkerhet

Det finns många fler låneförmedlare än Freedom Finance på marknaden – Sambla är en av de största och mest framgångsrika. Samblas styrka är att vi sätter oss in varje kunds behov och gör allt för att just du ska få ett så billigt lån som möjligt. Du får alltid hjälp av en personlig rådgivare så att processen ska bli så smidig som möjligt.

Med Sambla kan du både ta ett helt nytt lån eller samla befintliga lån och krediter. Och du har pengarna på ditt konto inom ett par dagar. Sedan starten 2014 har vi hjälpt över 390 000 svenskar att hitta lånet med lägsta möjliga ränta.

Jämför redan idag och upptäck hur mycket du kan spara varje månad!

Vanliga frågor och svar – Freedom finance

Vad gör Freedom Finance?

Freedom Finance är en låneförmedlare och är en del av Zmarta Group.

Vilka tjänster erbjuder Freedom Finance?

Dom erbjuder privatlån.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler