Instabank

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Instabank är en helt digital bank som är relativt ny på marknaden. De startade i Norge år 2016, men finns nu även i Finland och Sverige. Bankens motto är att vara en bank som tar kunderna på allvar, och som tänker framåt. Dessutom tycker de att det är viktigt att de själva tänker som kunderna, för att på så sätt bättre kunna erbjuda relevanta tjänster.

De har en ambition om att förenkla banktjänster, och vill därför inte vara som en typisk storbank. Instabank tror på personlig kontakt med kunderna, och lägger resurser på att förstå användarna och deras behov. Instabank jobbar hela tiden med att utveckla nya produkter som förenklar din relation till banktjänster.

Image of Instabank logotype

Olika banktjänster hos Instabank

Instabank erbjuder två tjänster för privatpersoner; ett sparkonto och ett privatlån. På sparkontot får du ränta redan från första kronan, och det är ingen bindningstid på insättningarna. Du har heller inga begränsningar vad gäller hur många uttag du kan göra, eller när du kan ta ut pengar. Kontot har inga avgifter och inga minimikrav.

Eftersom Instabank är en digital bank, finns det inte några bankkontor, och alla banktjänster sköts online. Man måste därför ha ett BankID för att kunna använda tjänsten, och det innebär också att man inte kan öppna ett konto åt någon annan.

Vad Instabank erbjuder för lån

Instabank erbjuder ett lån på mellan 150 000 och 500 000 kronor, som låter dig ta kontroll över din ekonomi. Du kan låna till ett projekt, ett inköp eller en resa, eller vad du än behöver. Instabanks lån kräver ingen säkerhet, och du kan välja en återbetalningstid på mellan 3 och 15 år. Dessutom erbjuder de ett samlingslån, som låter dig samla dina lån för att få bättre villkor.

För att få ett lån hos Instabank med fast månadsbelopp (annuitetslån) måste du ha fyllt 23 år och ha en årsinkomst på minst 250 000 kronor. Du får inte ha några betalningsanmärkningar, och du måste ha betalat tillbaka lånet innan du är 80 år gammal. De erbjuder även ett lån med flexibel månadskostnad. Om du vill låna till att samla andra lån, måste du också ha en årsinkomst på 250 000 kronor.

Den ränta du får beror på hur mycket du vill låna, vilken återbetalningstid du väljer, och hur din ekonomi ser ut.

Varför välja Instabank?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 3-15 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar

Instabank lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 5,59% – 23,79%
Uppläggningsavgift: 395 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 25 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 25 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift:
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID