Varför välja Instabank?

Tjänster Status
Ränta från: 5,59%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 3-15 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar

Instabank

Instabank är en helt digital bank som är relativt ny på marknaden. De startade i Norge år 2016, men finns nu även i Finland och Sverige. Bankens motto är att vara en bank som tar kunderna på allvar, och som tänker framåt. Dessutom tycker de att det är viktigt att de själva tänker som kunderna, för att på så sätt bättre kunna erbjuda relevanta tjänster.

De har en ambition om att förenkla banktjänster, och vill därför inte vara som en typisk storbank. Instabank tror på personlig kontakt med kunderna, och lägger resurser på att förstå användarna och deras behov. Instabank jobbar hela tiden med att utveckla nya produkter som förenklar din relation till banktjänster.

Olika banktjänster hos Instabank

Instabank erbjuder två tjänster för privatpersoner; ett sparkonto och ett privatlån. På sparkontot får du ränta redan från första kronan, och det är ingen bindningstid på insättningarna. Du har heller inga begränsningar vad gäller hur många uttag du kan göra, eller när du kan ta ut pengar. Kontot har inga avgifter och inga minimikrav.

Eftersom Instabank är en digital bank, finns det inte några bankkontor, och alla banktjänster sköts online. Man måste därför ha ett BankID för att kunna använda tjänsten, och det innebär också att man inte kan öppna ett konto åt någon annan.

Vad Instabank erbjuder för lån

Instabank erbjuder ett lån på mellan 10 000 och 500 000 kronor, som låter dig ta kontroll över din ekonomi. Du kan låna till ett projekt, ett inköp eller en resa, eller vad du än behöver. Instabanks lån kräver ingen säkerhet, och du kan välja en återbetalningstid på mellan 3 och 15 år. Dessutom erbjuder de ett samlingslån, som låter dig samla dina lån för att få bättre villkor.

För att få ett lån hos Instabank med fast månadsbelopp (annuitetslån) måste du ha fyllt 23 år och ha en årsinkomst på minst 150 000 kronor. Du får inte ha några betalningsanmärkningar, och du måste ha betalat tillbaka lånet innan du är 80 år gammal. De erbjuder även ett lån med flexibel månadskostnad. Om du vill låna till att samla andra lån, måste du ha en årsinkomst på 250 000 kronor.

Den ränta du får beror på hur mycket du vill låna, vilken återbetalningstid du väljer, och hur din ekonomi ser ut.

Instabank lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 5,59% - 23,79%
Uppläggningsavgift: 395 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 25 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 25 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID
instabank
 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7,18 %. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-18 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.

Varför välja Instabank?

Tjänster Status
Ränta från: 5,59%
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 3-15 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar