MyLoan - Hur fungerar My Loan?

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

kr

           
Lånetid

år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med NaN års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på NaN betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Sambla förklarar MyLoan
Så fungerar MyLoan
Jämför räntor via Sambla
Sambla förklarar MyLoan
Så fungerar MyLoan
Jämför räntor via Sambla

MyLoan är en låneförmedlare som ägs av Zmarta. Förutom jämförelser av bolån och privatlån kan du jämföra sparkonton och aktiedepåer för att hitta den leverantören som kan ge dig det förmånligaste avtalet.

Vad gör MyLoan?

Hos MyLoan kan du jämföra villkoren för flera olika produkter. Tjänsten är kostnadsfri och du kan teckna en trygghetsförsäkring om du vill skydda din betalningsförmåga ifall din inkomst plötsligt skulle minska pga. arbetslöshet eller sjukdom. Om du vill byta leverantör efter jämförelsen kan du göra det antingen direkt på webbplatsen eller efter att du slussats vidare till aktören som föreslagit det bästa avtalet.

MyLoan grundades 2010 och 2018 blev MyLoan en del av Zmarta.

Hur gör du för att jämföra med MyLoan?

Hur du går tillväga beror på vilken tjänst du är intresserad av att jämföra. Här kommer en kort genomgång:

Privatlån utan säkerhet

För att jämföra och hitta bästa räntan på privatlån fyller du i följande information:

  • Önskat lånebelopp.
  • Vad du ska låna till, det finns olika förvalda kategorier att välja på.
  • Hur lång tid du vill ha på dig att betala tillbaka pengarna.
  • Slutligen ditt personnummer, din e-post och ditt mobilnummer.

Därefter är det bara att skicka in ansökan. De banker och långivare som MyLoan samarbetar med kommer återkomma med låneerbjudanden.

Bolån

För att jämföra bolån så fyller du i lånebelopp och bindningstid. Därefter listas de olika bankernas listräntor, snitträntor och även månadskostnader.

Sparkonto

För att jämföra sparkonton så fyller du i ditt sparbelopp, sparkonton med eller utan insättningsgaranti samt räntans bindningstid. Efter det listas bankernas sparkonton. Du kan se om räntan är bunden, om fria uttag medges och om kontot omfattas av insättningsgarantin. Även kontots ränta visas naturligtvis. Väljer du ett sparkonto så slussas du vidare direkt till långivaren för mer information.

Aktiedepå

För att jämföra aktiedepåer fyller du i antal affärer per år och den genomsnittliga storleken på dessa affärer. När du jämför ser du inlåning, utlåning, courtage, minicourtage och årskostnad för de olika aktiedepåerna. Väljer du en aktiedepå så slussas du vidare direkt till leverantören som du väljer.

Vilka banker och långivare kan du jämföra med MyLoan?

MyLoan låter dig jämföra följande banker och långivare:

Avida Finans, BIGBANK, Bluestep Finans, Collector Bank, Credway, Euroloan, FOREX, Goodcash, ICA Banken, Ikano Bank, Konsumentkredit, Lendify, Marginalen Bank, MoneyGo, Nordnet, PayEx, Santander Consumer Bank, SevenDay, Spring Finance, Svea Ekonomi, Swedbank, Villabanken och Wasa Kredit.

Finns det några aktörer som liknar MyLoan?

Det finns flera bra låneförmedlare som erbjuder i stort sett samma tjänst som MyLoan. Några av de som har stora likheter är t.ex. Compricer och Advisa. De har i likhet med MyLoan en process där man kan skicka in ansökan online och få svar från bankerna. På grund av snåriga avtalsvillkor kan det däremot vara bra att prata med en rådgivare. De kan enkelt förenkla låneprocessen och förklara för- och nackdelar med olika lån.

Vad ställs det för krav om jag vill jämföra?

Som andra låneförmedlare har MyLoan några grundkrav för att du ska få jämföra. För att kunna jämföra måste du uppfylla följande krav:

  • Du måste vara minst 18 år gammal.
  • Du måste ha en fast inkomst på minst 10 000 kr per månad.
  • Du får inte använda lånet till att köpa eller för att kunna behålla en bostad, till exempel låna till kontantinsats.

Varför ska du jämföra bankerna och långivarna?

För att hitta billiga lån bör du jämföra bankernas räntor och lånevillkor innan du bestämmer dig för var du ska låna. Du är säkert van vid att jämföra priserna när du ska köpa en resa eller en ny mobil – precis samma princip gäller när du ska ta ett lån. Det lönar sig att jämföra helt enkelt.

När du lånar pengar får du ränta och villkor individuellt anpassade beroende på vilken risk banken uppskattar att de tar och vilken betalningsförmåga du har. Det är därför bankerna gör en kreditupplysning när du ansöker om ett lån.

När du själv ska jämföra priser hos bankerna måste du alltså ansöka, lämna uppgifter och göra en kreditupplysning per bank. När du fått svar från en bank får du sedan fortsätta med nästa. Och nästa. Och så vidare.

Det är därför det finns låneförmedlare som MyLoan. Då tas det bara kreditupplysning samtidigt som du får bud från många banker och långivare.

Sambla – specialister på privatlån

Det finns många olika låneförmedlare på marknaden, inte bara MyLoan. Vi på Sambla fokuserar helt och hållet på att hjälpa dig att hitta den bästa räntan på privatlån samt att samla ihop dina befintliga lån & krediter. Därför kan vi erbjuda dig personlig rådgivning, helt kostnadsfritt, från våra hjälpsamma och kunniga rådgivare. Vi går tillsammans igenom din ansökan och ser till att optimera den – så att du får den lägsta möjliga räntan.

För att du ska vara säker på att hitta ett erbjudande som passar just dig samarbetar vi med över 40 olika banker och långivare. Vi hjälper dig både med nya lån och att samla ihop befintliga lån och krediter.

Att låna genom Sambla går snabbt och smidigt, från ansökan till utbetalning. Du har pengarna på ditt konto inom ett par dagar!

Vanliga frågor och svar – MyLoan

Vad är MyLoan?

MyLoan är nu en del av Zmarta. Är du intresserad av att ansöka kan du genom Sambla jämföra över 40 banker och långivare. Klicka in så hjälper vi dig!

Finns MyLoan kvar?

Nej, MyLoan är nu en del av en större låneförmedlare.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler