Advisa - hur fungerar Advisa?

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Sambla förklarar Advisa
Så fungerar Advisa
Jämför räntor via Sambla
Sambla förklarar Advisa
Så fungerar Advisa
Jämför räntor via Sambla

Vid en första anblick kan Advisa och andra låneförmedlare uppfattas vara banker som lånar ut pengar. Men så är det inte. Låneförmedlare som Advisa hjälper dig istället att jämföra många olika banker och långivare så du ska få ett lån med låg ränta.

Advisa har sedan starten hjälpt över 263 000 kunder att jämföra räntor

Vad gör Advisa?

Advisa är alltså ingen bank, utan en låneförmedlare som hjälper dig att jämföra låneförslag från flera olika banker och långivare. Du tar kontakt med låneförmedlaren som i sin tur kontaktar bankerna. Hos Advisa kan du kostnadsfritt jämföra t.ex. privatlån och billån.

Så fungerar Advisa

Hos Advisa kan du ansöka om privatlån från 5 000 kr till 600 000 kronor. För att ansöka om ett lån fyller du först i en ansökan. I ansökan anger du följande:

  • Hur mycket pengar du vill låna
  • Vilken återbetalningstid du vill ha
  • Dina personuppgifter, sysselsättning, civilstånd och om du har barn under 18 år

När du sedan har skickat iväg din ansökan görs en kreditupplysning på dig. Därefter får du svar på vilken ränta du erbjuds från flera olika banker och långivare. Slutligen väljer du det låneerbjudande du vill gå vidare med. Ett erbjudande om lån gäller oftast i 30 dagar – är du osäker är det alltså så lång betänketid du har på dig.

Vad kräver Advisa av mig för att söka lån?

För att jämföra lån med Advisa skall du:

  • Vara minst 18 år.
  • Ha en inkomst på minst 10 000 kr per månad.
  • Inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.

Går det att ta ett lån trots betalningsanmärkning?

Eventuellt kan du få ta ett lån trots betalningsanmärkningar, men sannolikheten att beviljas ett lån är mycket lägre. Har du en obetald skuld hos Kronofogden kan du inte låna alls.

Vilka banker och långivare samarbetar Advisa med?

Konsumentkredit, Forex, Marginalen Bank, Resurs Bank, Nordnet Bank, Collector, SevenDay Finans, Spring Finance, Credento, Lendify, SEB, Wasa Kredit, Swedbank, Goodcash, IKANO Bank, Avida Finans, Bigbank, ICA-Banken, Villabanken, MoneyGo, Aasa kredit, Credway, Balanzia, Byax, Brocc, Morrow Bank Re:member, Moank, Cashbuddy och Santander Consumer Bank.

Förmedlare som liknar Advisa

Det finns en uppsjö av låneförmedlare som liknar Advisa. Exempel på dessa är Compricer, Freedom Finance och MyLoan. Däremot erbjuder Compricer fler sidotjänster, som möjligheten att jämföra t.ex. elavtal och mobilabonnemang

Vilka fördelar finns det med jämföra lån?

Om du behöver pengar och vill låna 400 000 kr ska du självklart se till att det blir så billigt som möjligt. Därför är det värt att leta efter den absolut lägsta möjliga räntan, istället för att bara ta ett lån hos första bästa bank.

Att undersöka banker på egen hand är både tidskrävande och vanskligt. Du riskerar nämligen att få en högre ränta än vad du skulle fått om du låtit en låneförmedlare jämföra åt dig. Det finns två anledningar till detta, dels kanske du missar att fråga banken som skulle ge just dig den lägsta räntan, dels tar varje bank en kreditupplysning på dig – till skillnad från låneförmedlare som bara tar en kreditupplysning totalt. Många kreditupplysningar kan tyvärr leda till sämre villkor och i värsta fall att man inte beviljas något lån alls. Att göra en kostnadsfri jämförelse med en professionell låneförmedlare ger dig alltså bara fördelar!

Varför bör du välja Sambla när du jämför?

Det finns många fler låneförmedlare än Advisa på marknaden – Sambla är en av de största och mest framgångsrika. Samblas styrka är att vi sätter oss in varje kunds behov och gör allt för att just du ska få ett så billigt lån som möjligt. Du får därför alltid hjälp av en personlig rådgivare så att processen ska bli så smidig som möjligt.

Med Sambla kan du både ta ett helt nytt lån eller samla befintliga lån och krediter. Och du har pengarna på ditt konto inom ett par dagar. Sedan starten 2014 har vi hjälpt över 390 000 svenskar att hitta lånet med lägsta möjliga ränta.

Jämför redan idag och upptäck hur mycket du kan spara varje månad!

Läs också: Därför kan du lita på Sambla tjänst

Vanliga frågor och svar – Advisa

Hur fungerar Advisa?

Advisa är precis som Sambla en låneförmedlare, alltså ingen bank. Advisa jämför idag 40 banker och långivare.

Är Advisa säkert att använda?

Advisa är en av de större låneförmedlarna i Sverige och är säkra att använda.

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler