Lunar

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Lunar (tidigare under varumärket Lendify) är en av de mest kundorienterade bankerna och har vunnit pris från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) både 2019, 2020 och 2021 för Sveriges nöjdaste privatlånekunder.

Lunar utmanar de traditionella bankerna och vill genom användandet av data och teknik effektivisera lånemarknaden och erbjuda sina kunder bättre villkor. Lunar erbjuder ett unikt lojalitetsprogram där du som kund har möjlighet att sänka din ränta varje månad genom att betala dina räkningar i tid.
Lunar är helt digitala vilket innebär att låneprocessen sker online och du kan ha pengarna på ditt konto inom ett par timmar med hjälp av direktutbetalning.

Lunar grundades 2014 och är Sveriges största marknadsplats för lån. Deras målsättning är att skapa bättre förutsättningar för de som vill investera och få en bra avkastning, och hos de som vill låna pengar till bra villkor. De vill förändra finansbranschen genom att ta bort onödiga mellanhänder, och på så sätt ge mer värde till de som vill investera pengar. Det resulterar i en mer effektiv lånemarknad. Lunar har en modern, kundvänlig plattform, och man sköter sina bankärenden online.

Lunar är en tjänst som kallas peer to peer, eller P2P. Affärsmodellen innebär att de som vill investera kan låna ut kapital till kreditvärdiga låntagare. Det resulterar i en högre avkastning i form av amortering och ränta. De som vill låna får oftast en lägre kostnad än hos vanliga banker. Människor har lånat av varandra i alla tider, och med dagens teknik kan Lunar låta detta ske i större skala.

Olika banktjänster hos Lunar

Lunar erbjuder peer 2 peer lån. Det innebär att man antingen kan låna, eller investera. För de som vill investera finns autoinvestkonton, där det investerade kapitalet sprids på minst 40 olika lån. På så sätt förblir risken låg.

Investeringskontot är en automatisk tjänst som inte kräver något arbete, och man får ett månatligt kassaflöde med bra ränta. Man kan även automatiskt återinvestera avkastningen i nya lån, för att skapa en effekt av ränta på ränta. Lunars P2P lån är smarta, enkla och tydliga.

Vad Lunar erbjuder för lån

Du kan låna mellan 20 000 och 500 000 kronor hos Lunar. Du kan använda pengarna till vad du vill, till exempel till att lösa andra lån, renovera ditt hem eller till en investering. Du behöver inte lämna någon säkerhet eller pant för lånet.

För att ansöka om lån hos Lunar måste du vara minst 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar eller något skuldsaldo hos Kronofogden, och du måste ha en årsinkomst på minst 180 000 kronor som inte är någon form av bidrag.

Du kan välja en återbetalningstid på mellan 1 och 15 år på ditt lån. Alla som lånar pengar via Lunar blir belönade i ett lojalitetsprogram som heter Lunar Rewards, som är väldigt likt Moanks poängsystem. Genom programmet får du sänkt ränta om du betalar dina räkningar i tid. Det innebär att du får en lägre ränta i takt med att du betalar av lånet. Du kan välja att betala tillbaka lånet i förtid utan några extra avgifter.

Varför välja Lunar?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Utbetalningstid: Samma dag som signatur

Lunar lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 2,95% – 21,00%
Uppläggningsavgift: 495 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 25 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Ja
E-fakturaavgift: 0 kr
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID