SevenDay

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Sevenday är en bank som tillhör koncernen BNP Paribas, som är verksam i mer än 30 länder världen över. De har 18 500 anställda och drygt 27 miljoner kunder. I Norden har BNP Personal Finance Group verksamhet i Sverige, Norge och Danmark med ungefär 250 anställda.

Sevenday har som mål att ge en personlig upplevelse, och att göra all hantering av bankärenden enkla. De vill vara en trygg, självklar och prisvärd bank för de som behöver hjälp i olika ekonomiska situationer eller vill ha bra villkor på sitt sparande.

Sevendays stödjer stiftelsen Min Stora Dag, som uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Olika banktjänster hos SevenDay

SevenDay Finans erbjuder flera olika tjänster. De har bland annat ett sparkonto med tryggt och enkelt sparande där man får ränta från första kronan. Man kan välja mellan att spara i ett konto med fria uttag, eller att binda upp pengarna under en viss tid och på så sätt få en lite högre sparränta.

Hos SevenDay finns det även flexibla och skräddarsydda lösningar för företag. De kan hjälpa till med olika betallösningar, antingen i fysiska butiker eller genom e-handel. Företagen får full integration och stöd i processen, och målet är att skapa en smidigare köpupplevelse för kunden och därmed även en högre försäljning för företaget.

Vad SevenDay erbjuder för lån

SevenDay har lån för privatpersoner. Du kan låna mellan 10 000 och 500 000 kronor med en återbetalningstid från 1 till 12 år. För att få låna måste du vara minst 20 år gammal, ha en inkomst på minst 300 000 kronor varje år, samt ha varit skriven i Sverige i minst tre år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar, inget skuldsaldo hos Kronofogden och inte heller några SMS-lån eller ett dyrt snabblån. Du kan låna pengar till vad du vill, till exempel till en renovering, till att samla små krediter och dylikt eller till att köpa en bil.

Du kan ha en medsökande på SevenDays lån, för att få bättre villkor. De erbjuder också upp till 3 betalningsfria månader per 12 månader, dock ej i följd. Du kan lösa lånet när du vill utan extra kostnad, och det måste vara betalt innan du fyller 70 år.

Varför välja SevenDay?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 500 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-12 år
Utbetalningstid: 2-3 dagar

SevenDay lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 6,45% – 19,95%
Uppläggningsavgift: 495 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 45 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 25 kr
E-faktura: Ja
E-fakturaavgift: 0 kr
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID/Postalt