0770 22 01 80

Avida Finans

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Tryggt och säkert
Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på {totalAmount} kr med {repaymentTimeYears} års löptid, nominell ränta {interestRate} % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan {apr} %. Totalt belopp att betala: {totalCost} kr. Månadskostnad: {monthlyCost} kr fördelat på {numPayments} betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Sambla arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

Avida är ett kreditmarknadsbolag, som har funnits sedan 1983. De erbjuder banktjänster för privatpersoner och företag i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger på Södermalm i Stockholm, och det finns filialer i Oslo och Helsingfors.

Avida Finans AB har som fokus att ge kunderna enkla och moderna lösningar. De arbetar med innovativt tänkande, tekniskt kunnande och engagerade och kompetenta medarbetare. Avida är främst en bank med online- och telefontjänster, eftersom de enbart har ett bankkontor för kunder i Stockholm.

Olika tjänster hos Avida bank

Avida har ett ganska litet utbud av tjänster, jämfört med de stora bankerna. Istället har de valt att specialisera sig och vara i framkant för de tjänster de erbjuder. För privatpersoner finns Avida Spar, AvidaKrediten och AvidaLånet. Avida Spar är bankens sparkonto med hög ränta och fria uttag. Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin, och har inga bindningstider eller dolda avgifter.

Det finns fler tjänster för företag än för privatpersoner. Som företagskund får man en personlig handläggare, och Avidas utgångspunkt är att behandla företagens kunder som sina egna. Avida factoring är en tjänst där företag kan sälja sina fakturor för att snabbt öka sin likviditet. Dessutom får företaget mer tid att lägga på annat. Avida erbjuder finansiering och factoring över hela världen, samt företagskredit och företagslån.

Vad Avida erbjuder för lån

Avida Finans erbjuder två typer av lån för privatpersoner. Det första kallas för AvidaKrediten, och ger dig en möjlighet att själv bestämma när du behöver låna pengar. Du kan ansöka om en kreditgräns mellan 10 000 och 150 000 kronor, och sedan göra ett uttag när du själv vill eller behöver.

Pengarna kan användas till vad som helst, till exempel till att baka ihop befintliga lån. Du behöver inte ta ut allt, och du kan ta ut lite i taget. Du betalar bara ränta på det belopp du utnyttjar. Du kan ansöka om AvidaKrediten även om du har en betalningsanmärkning, så länge du inte har några skulder hos Kronofogden.

Det andra alternativet är AvidaLånet. Det är ett privatlån utan säkerhet, vilket är ett alternativ för dig som inte har några betalningsanmärkningar. Du måste vara minst 20 år gammal och ha en fast årsinkomst på 150 000 kronor för att teckna AvidaLånet. Du kan låna upp till 500 000 kronor, och återbetalningstiden är mellan 1 och 15 år. Du kan använda pengarna till en bil, eller till något annat. Du kan när som helst lösa lånet helt utan extra kostnad.

Varför välja Avida Finans?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 400 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Anmärkning: Avida accepterar betalningsanmärkningar
Utbetalningstid: 2-3 dagar

AvidaLånet

Tjänster Status
Lånebelopp: 10 000 – 500 000 kr
Ränta: 5,95% – 21,95%
Uppläggningsavgift: 339 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 10 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 10 kr
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID

AvidaKrediten

Tjänster Status
Lånebelopp: 10 000 – 150 000 kr
Ränta: 10,5% – 17,5%
Uppläggningsavgift: 339 kr
Årsavgift: 300 kr
Aviavgift: 10 kr
Autogiro: Nej
Autogiroavgift:
Kompletterande dokument: 3 senaste lönespecifikationerna
Signering: BankID