Låna pengar online

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Låna pengar smidigt online
Slipp tidskrävande bankbesök
Låna upp till 600 000 kr online
Låna pengar smidigt online
Slipp tidskrävande bankbesök
Låna upp till 600 000 kr online

Långa och utdragna låneförhandlingar inne på ett bankkontor är lyckligtvis historia år 2024. Nu kan du på ett mycket smidigare sätt låna pengar online, helt utan att behöva boka en tid hos din bankman, kolla hur bankens öppettider ser ut och ta dig dit på ett tidskrävande möte där du behöver förklara för banken vad du ska använda ditt lån till.

Istället kan du hos oss på Sambla dygnet runt få hjälp att låna pengar online hemifrån helt utan säkerhet, ett så kallat privatlån. Lånebeloppet kan du sen använda till vad du vill, oavsett om det är till att köpa en ny bil, renovera huset eller åka på semester, det blir inte enklare än så att låna pengar.

Så behöver du ta ett lån kan du redan nu fylla i formuläret online, självklart binder du inte upp dig till något.

Vi hjälper dig sen online med kontakten till bankerna samtidigt som vi gör allt vi kan för att förhandla ner din ränta så mycket som möjligt för att du ska få ett fördelaktigt lån.

Fördelar med att låna pengar online genom Sambla

Det finns många fördelar med att låna pengar online via Sambla istället för att uppsöka ett bankkontor:

  • Låna pengar direkt in på kontot
  • Kortare och snabbare processer
  • Gör allt hemifrån online
  • Ingen säkerhet krävs till lånet (du får använda pengarna till vad du vill)
  • Jämför räntor
  • Samla ihop gamla lån och få bättre ränta
  • Signera online med BankID – eller låna pengar utan BankID
  • Går att låna pengar utomlands

Jämför ränta och låna pengar online

Det bästa och smidigaste med att låna pengar online via Sambla är att vi hjälper dig samtidigt att jämföra räntor hos över 40 banker och långivare, vilket kommer göra att du kan spara massa pengar varje månad i räntekostnader. Helt utan kostnad för dig som tar lånet!

Visst låter det enkelt och klokt? Det är det också, och allt borde jämföra räntor innan man tar ett lån. Eftersom att du nu är smart och lånar pengar online så blir detta väldigt mycket smidigare, annars hade du behövt ta långa och tidskrävande möten hos flera bankkontor ute på stan.

Detta tar en himla massa onödig tid av dig och kommer samtidigt göra att du får en sämre kreditvärdighet. Hur då undrar du?

Bättre ränta och kreditvärdighet online

Jo vid varje möte kommer banken att göra en kreditkoll på dig och din ekonomi via UC. Desto fler banker du går till desto sämre kommer din kreditvärdighet att bli, i takt med detta ökar även räntan du blir erbjuden för ditt lån.

Väljer du istället att låna via Sambla så görs endast en (1) enda kreditupplysning via UC som våra samarbetspartners sen delar på när de utvärderar din ekonomi och din återbetalningsförmåga.

Du slipper alltså ränna runt på stan och får samtidigt en bättre räntekostnad på ditt lån, och behåller din höga kreditvärdighet för framtida lån.

Över 40 banker och långivare online

Via endast en enda ansökan skickas din förfrågan ut till alla de banker som vi arbetar med på Sambla. Många kommer direkt att erbjuda dig ett lån och inom 24 timmar så har vi fått in svar från alla.

När svaren har kommit in så kontaktar vi dig online så att vi tillsammans kan kolla igenom och jämföra de olika räntorna och lånen som finns. Där gör du sen ett val på det erbjudandet och den banken som du vill gå vidare med.

Föredrar du att själv i lugn och ro kolla igenom och välja vilket erbjudande du vill gå vidare med så funkar det självklart också. Det är dock alltid bra att få hjälp av en kunnig inom området.

Godkänn onlinelån med BankID

När du har valt vilken långivare som du vill gå vidare med godkänner du allt smidigt via BankID och sen har du pengarna på kontot inom bara någon dag.

Du slipper alltså massa tidskrävande pappersarbete som ska skickas fram och tillbaka för signering. Bra för dig och bra för miljön!

Läs mer: Låna pengar snabbt

Att tänka på när du lånar online

Det finns många aktörer som erbjuder SMS-lån och snabblån online till en väldig hög ränta, höga avgifter och dåliga avbetalningsplaner, dessa ska du se upp för när du väljer att låna pengar på nätet.

Se över villkoren som du erbjuds, framförallt om det är en bank som du inte känner igen sedan tidigare.

Sambla arbetar bland annat med banker som Swedbank, Ikano Bank, ICA Banken, Forex och Coop. Är det första gången du lånar online kan det kännas säkert att det är en bank som du har koll på sen innan.

Frågor och svar om onlinelån

Går det snabbt att låna pengar online?

När du vill låna pengar online via Sambla.se så kan du få ditt lån utbetalt redan nästa dag. Det tycker vi är snabbt!

Kan alla låna pengar online?

Alla som är över 18 år, har en månadsinkomst på 8400 kronor, är folkbokförda i Sverige och inte har något skuldsaldo hos Kronofogden senaste 6 månaderna kan låna pengar online via Sambla.

Hur stort belopp kan jag låna via nätet?

Hos Sambla kan du ansöka om lån från 5000 – 600 000 kronor online. Välj ditt belopp i formuläret. Vill du samla ihop gamla lån hjälper vi dig med det!

Är det enkelt att låna pengar online?

Det är mycket smidigare att låna pengar online än att gå på tidskrävande möten hos banken. Nu kan du istället smidigt själv bestämma när och hur du vill låna pengar. Du fyller i lugn och ro i ansökan som tar ca 2 minuter och sen kommer du få låneerbjudanden som du kan välja att gå vidare med om du vill. Du godkänner sen smidigt via BankID. Enkelt tycker vi!

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler