SEB

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

SEB, eller Skandinaviska Enskilda Banken, är en av Sveriges största bankkoncerner med en lång och anrik historia som sträcker sig ända bak till grundandet i Stockholm 1856. I dag är de en universalbank i Sverige och Baltikum – men SEB har också kontor i hela Skandinavien, Finland, Tyskland och Storbritannien. 

SEB är en av Samblas över 40 partners och är en av de bankerna du jämför när du söker lån via oss. Förutom privatlån erbjuder också SEB bolån, företagslån, medlemslån samt fondsparande.

Privatlån via SEB

SEB erbjuder privatlån mellan 20 000 och 350 000 kronor. Bankens nominella ränta ligger på 6,75-14%, och precis som hos våra andra partners sätts räntan individuellt baserat på din ekonomi. Räntan är rörlig och du också alltid lösa ett privatlån från SEB i förtid om skulle vilja. Observera att SEB förbehåller sig rätten att dra tillbaka eventuellt erbjudande fram tills lånet blir utbetalt.

SEB:s krav för privatlån

För att du ska kunna bli beviljad ett privatlån hos SEB måste du uppfylla bankens grundkrav. Enligt bankens krav ska du:

  • vara minst 20 år
  • ha en fast inkomst på 270 000 kronor per år
  • vara fri från betalningsanmärkningar
  • varit folkbokförd i Sverige i minst två år.

Varför välja SEB?

Tjänster Status
Lånebelopp: 20 000-350 000 kronor
Låneperiod: Mellan 2 och 10 år
Utbetalningstid: 1-2 dagar som kund hos SEB, annars några dagar längre.

SEB lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 6,75-14%
Uppläggningsavgift: 300 kronor
Årsavgift: 0 kronor
Aviavgift: 0 kronor med autogiro
Autogiro: Ja
E-faktura: Ja
Signering: BankID/Postalt

Andra banktjänster som SEB erbjuder

Som en av Sveriges största banker erbjuder SEB mer än privatlån. Förutom att vara en “klassisk bank” där du kan öppna konto och sätta in pengar erbjuder de även bolån och gröna bolån. SEB har cirka fyra miljoner privatkunder i Sverige och Baltikum, varav ungefär en halv miljon är helkunder i Sverige.

SEB är också stora bland företag, där de har cirka 175 000 helkunder i Sverige bland små och medelstora företag. De har också över 100 fonder för sparande och tillhandahåller även försäkringar och kreditkort.