MoneyGo

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

MoneyGo är en liten långivare som har specialiserat sig på lån. Det är ett svenskt finansbolag som grundades år 2010 av Martin Johansson, Fredrik Ljung och Fredrik Andersson. Man har som mål att leverera det bästa lånet för dig som vill låna upp till 200 000 kronor. MoneyGo vill finnas till hands på ett enkelt sätt när behovet av pengar uppstår.

MoneyGo är baserat i Helsingborg och har bara en handfull anställda. De har inga fysiska bankkontor. Alla bankärenden sköts därför online, men de har kundtjänst via telefon eller mejl. Eftersom företaget är litet, har man valt att rikta in sig på mindre lån.

Olika banktjänster hos MoneyGo

På MoneyGo erbjuds lån för privatpersoner, samt säljfinans för företag och kreditlån. Säljfinans fungerar genom att banken erbjuder företagets kunder att betala mot MoneyGo faktura eller delbetalning, istället för att betala allt direkt till företaget.

MoneyGo har också en tjänst där företag kan erbjuda delbetalning till sina kunder. Det betyder att kunden i större utsträckning kan fokusera på vilken produkt som passar deras behov bäst, istället för priset. Betalningslösningen från MoneyGo fungerar både i webbshoppar online och i mobilen. Med sådana olika lösningar för företag, kan företaget prioritera att sälja. Beroende på vad man har för behov, finns det både standardlösningar och helt skräddarsydda lösningar.

Vad MoneyGo erbjuder för lån

Hos MoneyGo kan du låna mellan 5 000 och 50 000 kronor till vad du vill. Det är ett lån utan säkerhet, så du kan till exempel använda pengarna till att samla andra lån, renovera din bostad eller köpa en häst.

För att låna från MoneyGo måste du vara myndig och folkbokförd i Sverige. Du måste även vara fri från betalningsanmärkningar och inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden, samt ha en årsinkomst på minst 115 000 kronor. Man betalar tillbaka lånet genom ett smidigt och enkelt autogiro varje månad, och man kan betala av hela lånet när man vill utan att det kostar något extra.

Varför välja MoneyGo?

Tjänster Status
Lånebelopp: Låna upp till 50 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-4 år
Utbetalningstid: 1 dag

MoneyGo lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 4,40% – 18,60%
Uppläggningsavgift: 95 – 395 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 29 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 29 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift:
Kompletterande dokument: Nej
Signering: BankID/Postalt