Varför välja MoneyGo?

Tjänster Status
Ränta från: 5,8%
Lånebelopp: Låna upp till 200 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Utbetalningstid: 1 dag

MoneyGo

MoneyGo är en liten bank som har specialiserat sig på lån. Det är ett svenskt finansbolag som grundades år 2010 av Martin Johansson, Fredrik Ljung och Fredrik Andersson. Man har som mål att leverera det bästa lånet för dig som vill låna upp till 200 000 kronor. MoneyGo vill finnas till hands på ett enkelt sätt när behovet av pengar uppstår.

MoneyGo är baserat i Helsingborg och har bara en handfull anställda. De har inga fysiska bankkontor. Alla bankärenden sköts därför online, men de har kundtjänst via telefon eller mejl. Eftersom företaget är litet, har man valt att rikta in sig på mindre lån.

Olika banktjänster hos MoneyGo

På MoneyGo erbjuds lån för privatpersoner, samt säljfinans för företag och kreditlån. Säljfinans fungerar genom att banken erbjuder företagets kunder att betala mot MoneyGo faktura eller delbetalning, istället för att betala allt direkt till företaget.

MoneyGo har också en tjänst där företag kan erbjuda delbetalning till sina kunder. Det betyder att kunden i större utsträckning kan fokusera på vilken produkt som passar deras behov bäst, istället för priset. Betalningslösningen från MoneyGo fungerar både i webbshoppar online och i mobilen. Med sådana olika lösningar för företag, kan företaget prioritera att sälja. Beroende på vad man har för behov, finns det både standardlösningar och helt skräddarsydda lösningar.

Vad MoneyGo erbjuder för lån

Hos MoneyGo kan du låna mellan 5 000 och 200 000 kronor till vad du vill. Det är ett lån utan säkerhet, så du kan till exempel använda pengarna till att samla andra lån, renovera din bostad eller köpa en häst. Om du lånar upp till 30 000 kronor, kan du välja en återbetalningstid på mellan 1 och 10 år. Om du lånar mer än 30 000 kronor, kan du välja att få upp till 15 år att betala tillbaka lånet.

För att låna från MoneyGo måste du vara myndig och folkbokförd i Sverige. Du måste även vara fri från betalningsanmärkningar och inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden, samt ha en årsinkomst på minst 115 000 kronor. Man betalar tillbaka lånet genom ett smidigt och enkelt autogiro varje månad, och man kan betala av hela lånet när man vill utan att det kostar något extra.

MoneyGo lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 5,80% - 19,80%
Uppläggningsavgift: 0 kr (395 kr om lånet är mindre än 30 tkr)
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 29 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 29 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: Nej
Signering: BankID/Postalt
moneygo
 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr över 9 år, nominell ränta 6,95% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir effektiv ränta 7,18%. Totalkostnad: 134 794 kr eller 1 248 kr/månad fördelat på 108 månader.

Varför välja MoneyGo?

Tjänster Status
Ränta från: 5,8%
Lånebelopp: Låna upp till 200 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Utbetalningstid: 1 dag