En trygg och säker tjänst – därför kan du lita på Sambla

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Genom att påbörja ansökan godkänner jag användaravtalet och bekräftar att jag tagit del av dataskyddspolicyn.
Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% - 33,99% (Uppdaterat februari 2024).

Under tilsyn av Finansinspektionen
Utbildade rådgivare
Branschens nöjdaste kunder
Under tilsyn av Finansinspektionen
Utbildade rådgivare
Branschens nöjdaste kunder

Har du inte använt dig av Sambla tidigare – och undrar ifall vår tjänst är trygg och säker? Smart! Man ska alltid vara noggrann när det gäller sin ekonomi.

Då kan vi kan trygga dig med att vi står under tillsyn av Finansinspektionen, och att vi sätter höga utbildningskrav på våra medarbetare – som genom åren hjälpt över 390 000 kunder förbättra sin lånesituation.

Sambla har funnits sedan 2014, och vi brukar kalla oss för den nya generationens låneförmedlare. För oss betyder det att vi hjälper våra kunder att jämföra och hitta det bästa möjliga banklånet på ett tryggt, smidigt och enkelt sätt.

Det innebär alltså att vi på Sambla inte är någon bank eller långivare – utan att vi i stället hjälper dig som låntagare att hitta bästa möjliga match med en långivare när du behöver låna pengar.

Därför är Sambla en seriös aktör

Sambla Group har tillstånd av Finansinspektionen (FI) att verka på den finansiella marknaden – vilket också betyder att vi står under tillsyn av FI. Detta innebär en trygghet för dig som använder våra tjänster, så att du kan vara säker på att allt går rätt till.

Vårt säkerhetssystem gör samtidigt att du kan vara säker på att alla dina uppgifter hanteras på ett säkert sätt när du gör en ansökan genom oss.

Utbildade rådgivare – och bankens nöjdaste kunder

Olika lån, räntor och amorteringstider kan verka krångligt – det förstår vi. Därför sätter vi höga utbildnings- och kunskapskrav på våra alla våra rådgivare som hjälper dig i samband med din ansökan.

Visste du förresten att vi alltid erbjuder personlig service via telefon när du jämför lån hos oss? Det är kanske därför som vi har branschens nöjdaste kunder, med ett snittbetyg på 4,8 av 5 hos både Trustpilot och Google Reviews.

Vilka banker ingår i en ansökan via Sambla?

Vi samarbetar med hela 40 långivare – vissa är stora banker som SEB och ICA Banken, medan vissa är mindre nischbanker. Du kan se hela listan över våra partners här.

Vi samarbetar endast med seriösa långivare

Vi samarbetar med många långivare, och chansen är stor att du kanske inte har hört talas om alla. Poängen med detta är att vi vill samarbeta med så många olika långivare som möjligt – för att öka chansen att du hittar en långivare som kan erbjuda just dig en lägre ränta.

Olika banker riktar sig nämligen till olika kunder – och samma bank passar inte alltid olika personer. Därför vill vi se till att samla bud från så många långivare som möjligt när vi jämför lån åt dig.

Med det sagt så sätter vi höga krav med vilka långivare vi samarbetar med – och du kan känna dig trygg eftersom samtliga av våra partners står under tillsyn av Finansinspektionen.

Inga högkostnadskrediter hos oss

Vi förmedlar inte heller några högkostnadskrediter, snabblån eller SMS-lån utan endast privatlån. För att räknas som en högkostnadskredit ska lånet ha en effektiv ränta på 30 % + nuvarande referensränta. Några sådana lån hittar du inte hos oss.

Kontakta oss om du vill veta mer

Har du fler frågor du vill ha svar på innan du kommer i gång med att jämföra lån? Inga konstigheter! Du är välkommen att ringa oss på 0770-220180 alla dagar i veckan, eller mejla oss på kundtjanst@sambla.se.

Här kan du se samtliga kontaktuppgifter och öppettider för vår telefonväxel.

Annars är du välkommen att komma igång med din lånejämförelse nu direkt! Din ansökan hos oss är alltid kostnadsfri och du binder inte upp dig till något. Du hittar formuläret högst upp på sidan.

Läs omdömen från våra kunder

Vanliga frågor och svar – Samblas tjänst

Hur fungerar Sambla?

När du skickar in en ansökan om att låna pengar eller samla lån genom oss så låter vi alla våra 40 partners titta på din ansökan – med endast 1 kreditupplysning via UC. Sedan återkopplar vi till dig med de bästa buden så att du kan hitta lägst möjliga ränta. Vi jämför åt dig kostnadsfritt – och du binder inte upp dig till något genom en ansökan.

Vilka långivare samarbetar Sambla med?

Just nu samarbetar Sambla med 40 långivare och banker. Nedan följer ett urval av dessa.

Avida, Bank Brocc, Collector Bank, COOP MedMera Bank, Credento, Credigo, Fellow Finance, Forex, Goodcash, ICA Banken, Ikano Bank, Instabank, Morrow Bank, KonsumentKredit, Lunar, Lån & Spar Bank, Marginalen Bank, Moank, MoneyGo, Nordax, Nordnet, OPR, Primal Capital, re:member, Resurs Bank, Sevenday Finans, Svea Ekonomi,  TF Bank, Wasa Kredit.

Vad betyder ordet Sambla?

Sambla är vårt varumärke, vilket är inspirerat av ordet samla – eftersom vi hjälper våra kunder att samla lån. Sedan starten 2014 har vi på Sambla hjälpt 390 000 kunder att hitta lägre ränta för sina lån!

Här är ett urval av våra 40 samarbetspartners

Visa fler