Varför välja Wasa Kredit?

Tjänster Status
Ränta från: 4,45%
Lånebelopp: Låna upp till 400 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Utbetalningstid: 2-4 dagar

Wasa Kredit

Wasa Kredit ägs av Länsförsäkringar AB, vilket är ett kundägt bolag fördelat på 23 försäkringsbolag i olika län. På Wasa är affärsidén att arbeta snabbt och enkelt, och att vara engagerade i sina kunder.

Wasa Kredit har som motto att inte vara för långt bort eller för högt upp för någon. De har lång erfarenhet av flera olika branscher, vilket innebär att de kan fatta beslut som är professionella och enkla att förstå. Wasakredit finns i hela landet, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Umeå och Örebro.

Wasa har ett samarbete med BRIS, med en ambition om att bidra till ett tryggare samhälle för barn i Sverige. De verkar även för att vara ett trovärdigt alternativ vad gäller miljö och hållbarhet inom bank och finans.

Olika banktjänster hos Wasa Kredit

Wasa erbjuder flera olika tjänster till både privatpersoner och företag. De har företagslån och olika koncept för leasing och finansieringstjänster. Wasa Kredit arbetar direkt med många partners i bil, fritids-, dator- och maskinhandel, och direkt med många företagskunder. De har även privatlån, billån och kortkrediter till privatpersoner.

Finansiering och företagslån hos Wasa finans innebär att du som företagare kan ge ett bättre erbjudande till kunderna. Om dina kunder kan dela upp sin kostnad över tid, stärker du din försäljning.

Vad Wasa Kredit erbjuder för lån

Du kan låna mellan 10 000 och 400 000 kronor med Wasa Kredit lån. De har ett lån som kallas Direktlånet. Det är ett lån utan säkerhet, vilket innebär att du kan använda pengarna till vad du vill. Du kan antingen lösa gamla lån, eller investera i något du drömmer om. På Wasa Kredit lån kan du välja en återbetalningstid på mellan 1 och 15 år.

Om du vill låna pengar via Sambla hos Wasa Kredit måste du vara minst 20 år gammal. Du måste vara fast anställd i Sverige med en årsinkomst på minst 160 000 kronor, och du måste ha varit folkbokförd i Sverige i minst 3 år. Du kan inte ha några betalningsanmärkningar för att söka om lån hos Wasa Kredit.

Wasa Kredit lån specifikationer

Tjänster Status
Ränta: 4,45% - 14,95%
Uppläggningsavgift: 375 kr
Årsavgift: 0 kr
Aviavgift: 40 kr
Autogiro: Ja
Autogiroavgift: 0 kr
E-faktura: Nej
E-fakturaavgift: -
Kompletterande dokument: I vissa fall
Signering: BankID/Postalt
wasa-kredit
 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7,18 %. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-18 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.

Varför välja Wasa Kredit?

Tjänster Status
Ränta från: 4,45%
Lånebelopp: Låna upp till 400 000 kr
Låneperiod: Välj att betala tillbaka lånet på 1-15 år
Utbetalningstid: 2-4 dagar