Magnus lät långivarna tävla om honom – sparar tusenlappar varje månad

Drömmer du om att sänka dina månadskostnader och få mer pengar i plånboken? Genom att samla befintliga lån och krediter med Sambla kan drömmen bli verklighet. En som gjorde slag i saken var Magnus från Dalarna som sänkte sina månadskostnader med 5711 kronor.

När ett över 20 år långt förhållande tog slut i en slitsam separation slungades lokföraren Magnus in i en dålig ekonomisk spiral med snabba lån och krediter. På kort tid drog han på sig skulder på över 400 000 kronor hos fem olika banker/långivare. När det var som värst betalade han 10 202 kronor i ränta varje månad.

Jag hade mycket småskulder och räntekostnaderna skenade iväg. Jag ville lösa min ekonomiska situation men visste inte var jag skulle börja. Därför blev jag så glad när jag i somras hittade Sambla, berättar Magnus.

Gör som Magnus, se hur mycket du kan spara på dina befintliga lån.

Sagt och gjort, Magnus fyllde i sina personuppgifter och att han var intresserad av samla befintliga lån på Samblas hemsida. Handläggaren Camilla Neander fick uppdraget och kunde snabbt se att det fanns goda möjligheter att hjälpa Magnus att göra sig av med alla smålån och krediter.

Magnus fall är på många sätt klassiskt. Han har ett fast jobb och stabil inkomst, men har tagit några mindre bra beslut under en pressad tid. Därför kände jag direkt att vi skulle kunna hjälpa honom. Sedan när vi fick in buden var det framförallt ett erbjudande som verkligen stack ut, säger en nöjd Camilla Neander, anställd hos Sambla.

Magnus fick in 7 bud och det bästa budet kunde samla alla hans lån och krediter. Magnus hade tidigare en genomsnittlig ränta på 11,13%. Lånet som Magnus valde hade en ränta på 7,12%. Han sänkte alltså räntan med hela 4,01%, vilket motsvarar 5711 kronor i månaden.

– Jag var orolig att jag skulle behöva ringa varje bank och krångla. Men allt jag behövde göra var att fylla i mina uppgifter på Samblas hemsida, sedan kontaktades jag av en trevlig tjej som hjälpte mig med allt. Jag kunde till och med godkänna lånet med BankID, fortsätter Magnus.

– Jag kan verkligen rekommendera alla att använda Sambla. Att sänka min månadskostnad med 5711 kronor har förändrat mitt liv. Det blir en fin buffert för framtiden, avslutar en glad Magnus.

Har du också lån och krediter du vill samla? Gör som Magnus, se hur mycket du kan spara på dina befintliga lån.

Vi på Sambla hjälper dagligen hundratals privatpersoner att jämföra över 35 långivare så att våra kunder får billigare lån med lägre ränta. Ansök, kostnadsfritt, med hjälp av verktyget och hitta ditt bästa lån redan idag!

Uppdaterat 19-12-04

 kr
 år
5 000600 000
Cirka månadskostnad:
1 739 kr
Nytt lånSamla lån
Applicant
Phone number
Email adress
Occupation
Marital status
Skicka ansökan för att godkänna användaravtalet och dataskyddspolicyn.
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån 150 000 kr, 10 år, nom. ränta 6,95%, start-/aviavg. 0 kr ger eff. ränta 7,18 %. Totalkostnad: 208 532 kr eller 1 738 kr/månad (120 avbet.). Återbet. tid 1-18 år. Nom. ränta 2,95%-29,90%.